Şimdi Ara

Waitforme-xSaintPeterx (2milyon Np) COme BAck Xigenon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ezik ezik dolaşıon gelion burda millete hawa atıon
    yok kesemen bilmem ne yapaman die üzeinde ne war +7 fabriclermi ben full shelli adamı kestim trol slotunun yanında az daha rezil oluyordum ama kestim ha bide bana hawa al felan deme sen ewde oyuncak arabalarınla oynarken ben bu oyunu oynuyorudum 1.5 senedir oynuyorum bu oyunu lwl in nie 61 dersen 5 defa soyuldum char 4 ay askıda kaldı inanmaazsan topic sahine sor
    bu oyuna bu yüzünden sinir oluyom çol çoçuk geçer karşına bi ... yicekmiş giibi öter sonra da fıs sen oyunu moyunu bırak oyuncak arabalarınla oyna zekan gelişsin biraz arada kız arkaadaşlarını çağır ewcilik oynayın
  • tmm hadi canım hadi konuyu saptırma kirlik yapırosun artık + çok sıkıcı oldun hem gelme hemde konuş sen haklsın hadi sen oyununa bak bende kendi oyunuma bakayım...
  • ATALARIMIZ BOŞUNA DEMEMİŞ
    ÇOL ÇOCUKLA ETME SOHBET
    KOY ......... ÇEKSİN ZAHMET

BUDA BENİM SON SÖZÜM
  • yeter artık sana cevap vermiyecem gereksiz bi insan sın onu anladım daha cvp veriyorsun artık sen nedersen doğru say kendi açından be forumda beni tanıyanlar bilir ama seni bilmiyorum sen kendini büyük sanıyorsun ama akıl yaşıdan bi sorun var galiba hadi ii topic ler zaten yeterince gereksiz olarak zamanımı yedin...
  • YO BEN GAYET SAĞLIKLIYIM
    TANINMA MESELESİNE GELİNCE BİZİM BURDA ESMER BOMBA WAR ONUDA HERKES TANIOR AMA OTOBÜS DİYE ZAMANIMI HARCADIN DİON LEN ZATEN BUOYUNU ZAMAN GEÇİRELİM DİE OYNAMIYORMUYUZ NE KAZMA ADAMSIN BE YAF BİRİ BEN İLLAKİ KAZMA OLCAM DESE UĞRAŞSA SENİN KADAR OLAMAZ SENİN GİBİ GEREKLİ OLACAĞIMA BÖLE KALIRIM DAHA İİ EN AZINDAN YALAKLIK YAPMAM
    CEWAP MESELESİNE GELİNCE
    ÇOKTA S....DEYDİ
  • şuan ben oyun oynadığımı sanmıyorum forumda dolanıyorum ama senin birine çattık ne yapalım bela gibisin artık akşama kadar seni çekecez...
  • ahuahuahu tugbaa

konnuyu bırakıp 1 vs 1 e dönmüşünüz :)
    kapışırken benide caarında izlemeye gelem yaw
  • İİ OLUR BRO BELEŞTEN 100 NP SENİ KESTİĞİM FLAME BERG +7 YAPTIM ARTIK HEÇ DURAMAN KARŞIMDA
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.