Şimdi Ara

WaitKillYou Hacked Beramus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 74 kasar hood dual +2 kekuri dual +8 shard +7 full chitin shell vsvsvs

• oyuna girilmiyoki hacklendigini nasıl gördün
  • salla ss plz
  • bize ne
  • ssssssssssssSSSSSSssssssss pls :D

Türklerin bi lafı vardır biliin mii???
    -No ss No güven
  • falza salladın
  • sanıyorumki bu işten bi iş çıkcak

"Agalar charım heciklendi +55 char pülüs"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 3 Kasım 2006; 12:45:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MaMaKeR 80 LvL rogue OLYMPIA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kunt soyulsa ne yazar ben mi hackledim ki ne önemi var boş topic!
  • beyler dün gece girdigimde hacklendigimi gördüm burak bize ne yazmışsın ??
  • benden 1 gün öncede arkadaşım TheViLLaiN hacklenmişti..
  • serwerler açıldı bu arada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4WaitKillYou

benden 1 gün öncede arkadaşım TheViLLaiN hacklenmişti..

TheVillian'ı ronarkda görmüşlüğüm vardı yanlış hatırlamıyorsam 66-67 lvl di (rogue-asas)
    Bana rakip olamasada düşmanımın eksilmesi beni şimdi mutsuz etti işte ne diim geçmiş olsun!
    (üstteki yazım için özür dilerim yine şu soyuldummm!! diye açılan topiclerden biri sandım
    Harbiden hacklendiyse özellikle TheVillian kötü olmuş(ii np kasıodum ondan) seni tanımıyorum ama

• quote:

Orjinalden alıntı: erowerlord

quote:

TheVillian'ı ronarkda görmüşlüğüm vardı yanlış hatırlamıyorsam 66-67 lvl di (rogue-asas)
    Bana rakip olamasada düşmanımın eksilmesi beni şimdi mutsuz etti işte ne diim geçmiş olsun!
    (üstteki yazım için özür dilerim yine şu soyuldummm!! diye açılan topiclerden biri sandım
    Harbiden hacklendiyse özellikle TheVillian kötü olmuş(ii np kasıodum ondan) seni tanımıyorum ama

sen kimsinki benden np kasıyodun
    1vs1de ks yapıp alıyodun beni l0l

• quote:

Orjinalden alıntı: NO_oB

quote:

quote:

İstersen seni bir ara vs ye cağırırım müsait vakitte (işteyimde)?
    Böle boş laflara karnım tok ben name change kullandım iyi salladın no_ob seni eskiden de biliyorum ama senle daha 1 kere vs yapmadık ve ben dediğim gibi name change kullandım iyi salladın şimdi ben senin yerinde olsam eve gider süt içerdim bu lafın üstüne!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NO_oB

quote:

quote:

İstersen seni bir ara vs ye cağırırım müsait vakitte (işteyimde)?
    Böle boş laflara karnım tok ben name change kullandım iyi salladın no_ob seni eskiden de biliyorum ama senle daha 1 kere vs yapmadık ve ben dediğim gibi name change kullandım iyi salladın şimdi ben senin yerinde olsam eve gider süt içerdim bu lafın üstüne!

biliyorum x_ax sın ama vs de alamıyodun neyse hacklendim logosda açcam k

• O işler mazide kaldı nedense vs diyince hacklendin bunda bir anormalite sezdim ama öle olsun doğrudur X_ax'ım item yokken senin kafanda Super knight işareti vardı sen meteor atarken ben 62 lvl full plate +8 lerle dolaşıoduma ama mazide kaldı o günler git steel0 ya MaJesTiceR'i sor bakam nasıl vs de malice attırıo korkusundan kör etme vs eziq skilleri arkadanda başka biri minor atıodu ağaç arkaasında ve bana diyoki erkek gibi oyna böle laflara karnım tok benim!
    Bu yetmesse Mir4beat ve cougar_t yede sorun bunlar benden kat kat üstün olamalarına rağmen yeniliyorlar 500 vurduğum bir damı nasıl alt edebilirsin ki ama ben ediyorum artık tek sorun senin hacklenmiş olman!
  • güzel kardeşim ben beramustaki NO_oB mage değilim :D:D:D:D
    öylesine yazdım bu nicki sevdiğim için
    ben TheViLLaiN hackendim saıodıoausduıasdsa
  • Sen TheVillian san arkamdan 70 olduktan sonra çok kocaladın ama X_ax iken sana ezildiğimi bende hatırlıyorum
    Ama artık kozlar değişti geçmiş olsun üzüldüm senin chara
  • sağol 70 gb ye yakın item gitti ve 65 %25 den 63 %18e düşürdüler logos açılsın oraya geçicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

Sen TheVillian san arkamdan 70 olduktan sonra çok kocaladın ama X_ax iken sana ezildiğimi bende hatırlıyorum
    Ama artık kozlar değişti geçmiş olsun üzüldüm senin chara
    13 yıl olmuş ben TheViLLaiN o günleri ne özledik be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.