Merhaba arkadaşlar, bir hevesle okçu charımı mage ile takasladım fakat mageyi hiç oynamadığım için pek bişey yapamıyorum. Rosettada çok sağlam mage teamleri var. Bu charda onlardan birindeydi Moti clanındaydı fakat arkadaşlarım için clandan çıktım dilerseniz geri girebilirsiniz.
Tek accountda 2 char var. Birisi 80 Full Skill itemli Mage. Öteki 59 İtemli ardream priest. Bu fiyata böle bir charı zor bulursunuz. Başka charla oynayacağım için satıyorum.
ÜCRET: OYUN İÇİ 18 GB Kesinlikle PAZARLIK YOKTUR! SON FİYATTIR PAZARLIK ETMEK İÇİN MESAJ ATMAYIN. ŞUAN SADECE CANDY STAFF +26 LAR CSS+5GB YE SATILIYOR. DREAD SHIELD FALAN HİÇ SAYMIYORUM SİZ HESAPLAYIN. CHAR BEDAVAYA GELİYOR!
Mageyi ring ile almak isteyen arkadaşlar ringi verir basarım 18 gbye alır charı. Eğer sadece mageyi ring ile isterse +7 Dread Shieldi de magenin üzerine koyacağım.
Gelelim charlarımızın özelliklerine.
Charın Nick: MageOfManes Level: 80 (79a boss keserken düştü, 2-3 saatte 80 kasılır) Skill Durumu: FULL SKILL Np Durumu: 90K npsi vardır. İtem Durumu: 2x +26 Candy Staff, +7 Light Erenion, +7 Elixir, +7 Shell ve old takılar. Old takıları saymıyorum.
Gelelim Chara ve İtemlerin Fotoğraflarına: İtemler:
YAN CHAR ARDREAM CHARI VE ÖZELLİKLERİ
Charın Nick: GokKurt12 Level: 59 Skill Durumu: Buff-Heal Np Durumu: 15K npsi vardır. İtem Durumu: +7 DREAD SHIELD, Chitinler ve old takılar. Old takıları saymıyorum.
Gelelim Chara ve İtemlerin Fotoğraflarına:
İtemler:
Günceldir ++++++++++++
Hayırlı satışlar.Epeydir uzak kaldım oyundan +26 olayı nedir hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: SroKO
Christmas ile gelen event itemi +26 staff. Şuan piyasada bulunan krowaz +9 lar hariç en iyi staff diyebiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Se®can
quote:
Christmas ile gelen event itemi +26 staff. Şuan piyasada bulunan krowaz +9 lar hariç en iyi staff diyebiliriz.
Rosetta'da var mı +9 krowazlar?
quote:
Orijinalden alıntı: BelieveMe
quote:
Orijinalden alıntı: Se®can
quote:
Rosetta'da var mı +9 krowazlar?
+8 Krowaz tek tük var 9 örneğini usko için genelleme yaparak söyledim