Şimdi Ara

WALKING DEAD TR ( Gerçek Zamanlı Senaryo) ZOMBİ OYUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Walking dead TR gerçekleşseydi !!! veeee Ne yapardınız ???

O anki saat kaçsa o saatlerde ne yapardınız onu yazarsanız çok güzel olur. Sabahsa sabah geceyse her yer kararır ve ona göre daha dikkatli ilerleriz gibi

İsterseniz bir grup İNSAN hayatta kalanlar ,Bir grup zombi olsuN
    Forumdan bir grubu insanlara katılmak isteyenleri
    diğer tarafada zombi grubunu koyarız

Ben mesela hayatta kalan insanlar kısmında olmak isterdim bol bol koşu sağlığa yararlı :)

Her katılmak isteyen arkadaş insan mı yoksa zombi tarafına mı katılacağını yazsın hikayeye dahil olsun ilerleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vobuz -- 18 Şubat 2014; 21:16:37 >

• Neredeyse akşam olmuş :( Sanırım tüm gün uyumuşum. Kalktığımda evde kimseyi göremedim. Dolabı açıp atıştıracak birşeyler varmı diye bakarken pencerenin önünde garip sesler duyuyorum. Perdeyi hafif araladım ve karşı komşumun sanki sarhoş gibi yavaş adımlarla ilerlediğini görüyorum !!! Eli yüzü kan içinde ya kaza yaptı yada dayak yedi !!! Fakat bir gariplik var ! Sanırım ...
  • Sabah işe gitmek için evden çıktım. Yolda yürürken yerde yatmış bir adam gördüm. Hemen yardım etmek için yanına koştum. Birden bire beni yakalayıp boynumdan ısırdı. Ne olduğunu anlayamamıştım. Sonrasını hatırlamıyorum.
  • Sanırım komşumun yardıma ihtiyacı var . Telefonla ambulans çağırayım dedim fakat numaralar devamlı meşgul çalıyor. Bende Tv yi açtım haberlerde
    Sabah işe giderken yerde yatmış bir adama yardım eden birine yerdeki kişinin saldırışını gösteriyordu. Kanalları hızlı hızlı gezeyim dedim fakat sanırım antende bir sorun var bir çoğu çekmiyor. Ansızın bir çığlık duydum !
  • Biraz önce tv de seyrettğim yerde yatan birine yardım ettiğini gördüğüm adam bir kadının omzuna sarılmış ısırmaya çalışıyor
  • ortalık çok kalabalık polis yerde yatan bir adamın cesedine bakıyordu sonra aniden 5 el silah patlaması duyuldu polis bir kadını vurmuştu

o andan itibaren
    herkes evine kaçıştı
  • Kapıyı açıp kadına yardım etmek için dışarı çıkıyorum . Etrafta kimseler görünmüyor. Adam kadının omzundan tutmuş çekiştiriyor. NE oluyor orda diye adamı tutup kendime döndürüyorum. Buda ne adamın ağzı yüzü kan içinde ??? BU arada kadın ağlayarak kaçıyor. Adam bu sefer bana saldırıyor. Elimle omuzlarından ittirip eve geri kaçıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vobuz -- 18 Şubat 2014; 21:51:33 >
  • 1 yıl önceydi .Dışarıdan bir bayanın çığlık sesleri geliyordu.Hemen kapıyı açtım ve dışarı çıktım. Akşamüstü zamanlarıydı. Dışarıda yüzü gözü kan içinde bir adam vardı . Yaşlıydı biraz. Bir kadının üzerine çıkmış ve ağzını kadının boynuna dayamıştı. Gittim ve adama yani zombiye tekme attım kadını kurtardım. Adam yan komşumuz Münir Amca'ydı. Isırılmış ve dönüşmüştü. Allah'tan takma dişlerini takmadığından Bayan'ı ısırmaya çalışsa da bir şey olmadı bayana. Şimdi o bayanla evliyiz . Şu zombi işlerinden kurtulursak çocuk da planlıyoruz
  • Ben Münir Amca'nın oğlu Mahmut. Çok uğraştım , yalnız kaldım , grupla gezdim , geçmediğim yol kalmadı ama 1 yıl önceki o tekmeyi unutamıyorum. Zavallı ve ihtiyar babamın genç bir bayandan ufak bir ısırık almak istemesi sonucu tekme yediği an gözlerimin önünden gitmiyor. Şartlar gerektirdiği için o an oradan uzaklaştım ancak anam avradım olsun bana o günü yaşatanı bulup 7 zenci zombiye ziyafet çektireceğim.
  • Sabah olmuştu . Olanlara anlam veremiyordum. Gece dışarı çıkarken sanırım ceketimi almamışım hafiften grip oluyorum. Acilen hastaheneye gidip kendime ilaç yazdırmam gerekiyor sanırım. Yollar boş .
    godfather Feel Me nin yanında 7 adet zenci yürüyor. Bir an kendisini ünlü bir RAP şarkıcısı zannettim . Fakat zencilerin durumu pek iyi görünmüyor. Bir yere doğru gidiyorlar .
    Uzaktan sesleniyorum nereye böyle sabah sabah diye kendisi cevap veriyor
    Hatake Kakashi ye gidiyorum .
    Yanındakiler iyi görünmüyor istersen benimle birlikte hastaheneye gelebilirsin diyorum ve yola çıkıyoruz
  • istanbulda cok büyük bir şirketin üst düzey yöneticilerinden biriydim, ve insanlardan uzak bir hayat sürmek için , tam altı aydır niğdenin yaylalarında kendimi nadasa çekmiştim ,avlanarak ve ektiğim biçtiğim mahsüllerle yaşamımı sürüyordum bu tam yıllardır planlağım bir şeydi ve sonunda bunu yapmıştım. 6. ayın sonunda geri şehire dönmek için yola koyulmuştum , kırsalda ,köylerde kasabalarda hayat normaldi ama şehire yaklaştıkça bir sorun olduğunu sezmeye başlamıştım ülkede darbemi oldu yada 6 ay önce suriye ile olan siyasi çekişmelerden kaynaklı bişiler olduğunu düşünmeye başlamıştım, niğde den çıkarak adanaya ordanda uçakla istanbula gitmeyi planlıyordum ama adana sınırlarına girdiğimde cok açayip şeyler görmeye başladım yerde yatan insanlardan başka ortalıkta kimse yoktu ve ne acayiptir ki otoyolda çok boştu ve gişelere yakın bir yerde yardım isteyen bir kadın gördüm ve yavaşladım kadın panikle kapıyı açın kapıyı açın diye bağırıyordu bana ilk başlarda ürktüm ama sonrasında açtık kapıların kildini ve acı gerçekleri ondan ögrendim şimdilik bulabildiğim bütün gıda , sağlık maddelerini toplayarak 6 aydır yaşadığım yayla evine dönmek için yola koyuldum. geçtiğim kasabalarda olan biteni insanlara anlatmak istedim ve bir kaç kişi uyardım ama bana gülmekten başka bişi yapmadılar ve bende şimdilik o yayla evine sığınmaya karar verdim.

• Ben bir avukatım,
    Tecavüze uğrayan 14 yaşında ki kız çocuğu Nilay A. Nın avukatı.O gün benim.için çok önemli idi.Karıma.ve çocuğuma hoşçakalın dedikten sonra son davaya gidiyordum şerefi olmayanlar cezasını çekecekti sonuçta.
    Yolda gider iken arabama bindim yola koyuldum adliye binasının tuvaletine girmem gerek idi.Tüm ihtiyaarımı giderdim ve bir anda tuvalet kabinlerinden bir zombi fırladı kaçtım hiç olmadığı kadar koştum.Nilay beni bekliyordu ve hemen onu tuttum ve götürdüm oradan ailemi kurtarmaya gidiyordum.
    Bu da bizim hayatta kalma maceramız
  • Sabah erkenden okula gitmek için kalkıyorum. Evde kimse uyanmamış. Daha doğrusu evde kimse yoktu ama ben uyuduklarını sanıyordum. Mutfağa gidiyorum birşeyler atıştırıyorum. Odama dönmek için merdivenlere doğru gittiğimde evin kapısının açık olduğunu görüyorum. Bir gariplik olduğunu seziyorum. Çünkü karşı komşumuz Çiçeklerini sulamıyor, Market görevlisi gazetemizi getirmemiş, Annemin arkadaşı halen kızartılmış ekmek getirmemişti. Allahım neler oluyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xabir -- 27 Şubat 2014; 11:02:06 >
  • Hastahane yakınlarındayız. Etraf kan gölü bir çok yaralı doktorlar ve hemşireler yardımcı olabilmek için çırpınıyor. Birden kalabalığın arasında bir hemşirenin kolundan ısırıldığını görüyoruz. Hemşire acıyla bağırıp hastahanenin içine doğru koşuyor . Doktorrr doktor yokmu ? kolum kanıyor doktorrrrrrr !!!
  • Güzel hikayeler çıkıyor. Şuraya kıvrılayım. Yazarım belki.
  • FLASHBACK : Evden çıkmadan son bir kez tv ye açıp ne olduğuna bakmak istiyorum .

TV lerde ana haberlerde bir salgın hastalığın başladığını nedeninin bilinmediğini fakat insanların çok dikkatli olması gerektiğini söyleyen haberler yayınlanır . Şehirde pek zombi yoktur . Hikayenin başında tüm şehri ZOMBi ler götürüyor yapmayalım inceden inceden çoğalsınlar

Doktorlar hastalığın kaynağını araştırırken ZOMBİ ye dönüşen arkadaşlar işe başlasın ve ilk DOKTOR zombileri taraflarına katsın LÜTFEN :)
  • Bir arkadaş hastahanede gece bekçisi olabilir. Doktor olabilir. Hemşire olabilir. Yatan hasta olabilir . Herkes bir karakter seçip hastahanede yaşadıklarımızla bugüne gelelim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.