Şimdi Ara

WALKMAN® PHONE CLUB (Paylaşım ve Teknik yardım) (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.734
Cevap
5
Favori
240.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet şimdi ben ordan dediğini z gibi foto yu attım sonra nolcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: walkman8

arkadaşım dedini yaptın ana sayfa ya girdim ama orda telefon modelimi seçmem gerektiğini söyleyen bi yer ya da bi marka butonu yok ki::nolur a yardımcı olun

İlk sayfada imza kodları bulunuyor. O kodlardan istediğinizi profilinize girip imza kısmına yapıştırmanız gerekiyor.
  • ok
  • şimdi yaptım am a neden açmıyo yaa çok acemiyim ben
  •  WALKMAN® PHONE CLUB (Paylaşım ve Teknik yardım)
    sağol arkadaşım iyi geldin sen
    buyrun
  • bo blog da neden hiç resim yok
  • biri bana kriomag 8.52 upload edr mi
  • arkadaşlar selam

bende n95 var oğluma vercem ama beyfendi beğenmiyor ses kalitesi ii deilmiş nokianın 5610 modelini gormüş çok beğenmiş ses olarak ve ebat olarak ben sony modellerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum müzik için ama hiç kullanmadım

sizden ricam walkman serisinden hangi modeli tavsiye edersiniz 5610 dan daha mı iyidir !!! (5610 ebatlarında)

teşekkürler
  • abicim.şunu söyleyebilirim ki son yıllarda sony nin çıkardığı hiçbir telfonla nokıa rekabet edemez bence.gerek ses kalitesi gerekse kamera ve kullanış özellikleri bakmndan.ve bence oğlun haklı gerçektende n95 in ses kalitesi şu an elimde bulunan w580i modelli cihazın ses kalitesini n yandan bile geçemez.süper bi cihaz.ışıkları sesi ve ekran kalitesi ile (bi de şu koşu ve yürüyüş modu ile salla kontrol et özelliği çok ama çok güzel)tıpkı bi portatif disco gibi.ben de w810i var sesi de çok net (w580i arakadaşımın) .özellikle kamera sı iyi olsun derseniz w810 iyi tavsiye ederim. ama oğlunu ikna et 5610 gıcık ötesi bi telefon.
  • quote:

abicim.şunu söyleyebilirim ki son yıllarda sony nin çıkardığı hiçbir telfonla nokıa rekabet edemez bence.gerek ses kalitesi gerekse kamera ve kullanış özellikleri bakmndan.ve bence oğlun haklı gerçektende n95 in ses kalitesi şu an elimde bulunan w580i modelli cihazın ses kalitesini n yandan bile geçemez.süper bi cihaz.ışıkları sesi ve ekran kalitesi ile (bi de şu koşu ve yürüyüş modu ile salla kontrol et özelliği çok ama çok güzel)tıpkı bi portatif disco gibi.ben de w810i var sesi de çok net (w580i arakadaşımın) .özellikle kamera sı iyi olsun derseniz w810 iyi tavsiye ederim. ama oğlunu ikna et 5610 gıcık ötesi bi telefon.

cevap için teşekkürler w580i güzel gorunuyor bide 910i var hangisini secmeliyim

birde wifi olan model yokmu (kayar kapaklı) acaba teşekkürler

• yok önemli değil.ama tavsiyem şu ki hem senin de hoşuna gitmiş w580i.wi fi yok ama zaten cep telefonlarındaki wi fi lar çok da iç açıcı değildir.(mesela ı-phone)yani şu kiw910 da demişin o biraz eski de kaldı.ekran ve ses kalitesi w580i kadar iyi değil.ancak kamera bakımından güzel bi telefon .yine de karar senin yerinde olsam w580i yi seçerdim.şimdiden söyliyeyim makro su yok..saygılar
  • quote:

yok önemli değil.ama tavsiyem şu ki hem senin de hoşuna gitmiş w580i.wi fi yok ama zaten cep telefonlarındaki wi fi lar çok da iç açıcı değildir.(mesela ı-phone)yani şu kiw910 da demişin o biraz eski de kaldı.ekran ve ses kalitesi w580i kadar iyi değil.ancak kamera bakımından güzel bi telefon .yine de karar senin yerinde olsam w580i yi seçerdim.şimdiden söyliyeyim makro su yok..saygılar

tekrar teşekkürler w580i yada w910i alcam ama anlamadığım bir konu var

w910 eski demişsin ama çıkış tarihleri aynı hatta 910 dahada yeni ve neredeyse tüm özellikler aynı 910 daha ince ve daha hafif ve 2007 ödüllü

910 ikinci kamerası var artı olarak vs vs daha baya bir artısı var 580 e gore

???

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1928&idPhone1=2007

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 25 Ağustos 2008; 16:15:15 >

• quote:

yok önemli değil.ama tavsiyem şu ki hem senin de hoşuna gitmiş w580i.wi fi yok ama zaten cep telefonlarındaki wi fi lar çok da iç açıcı değildir.(mesela ı-phone)yani şu kiw910 da demişin o biraz eski de kaldı.ekran ve ses kalitesi w580i kadar iyi değil.ancak kamera bakımından güzel bi telefon .yine de karar senin yerinde olsam w580i yi seçerdim.şimdiden söyliyeyim makro su yok..saygılar

Sony Ericsson W910i hem daha yeni hem de ekran kalitesi olarak daha başarılı bir modeldir. Bunların dışında telefon, Sony Ericsson'un A200 platformunu kullanıyor. Forumda W580i kullanıcılarının tuş çatlaması problemleriyle karşılaştıklarını da eklemekte fayda var.

• bende ki w580i çok sorunlu bi cihaz. sanırım arkadaş biraz< hasar vermiş iki de bir ekran gidiyor hmem de en olmadık zamanlarada.(bu yüzden soğudum tefondan).ve .....özür diliyorum ben o modeli sanırım w900i ile karışıtırdım.size şimdi benim garantiden sıfır gelen w810i m ile ve w580i ile daha demin çektiğim fotoları yollıycam .karar.sizin...
  • aha biraz da w580i koyalım mı?
  • bu arada yukarda oğlu 5610 isteyen arkadaş.ya ksura bakma ben onu 5310 la karıştırdım
  • w810i nin dürbün,su geçirmez kılıf,gps ve kamera lensi gibi aksesuarlarını nerde bulanileceğiimi bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkman8 -- 28 Ağustos 2008; 15:17:07 >
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.