Şimdi Ara

WALKMAN® PHONE CLUB (Paylaşım ve Teknik yardım) (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.734
Cevap
5
Favori
240.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimler çok büyük sayfayı kasıyor
  • bn de katılmak istyorum w800i war bnde de bu arada joystick in zor çalışması durumuna bildiğiniz bi çözüm war mı değiştirmekten başka =)
  • Güzel resimler elinize sağlık.
  • arkadaşım.zateen en başta wi alman hata olmuş tabi biraz da aldığın zaman a bağlı ama sonuçta joystick li olduğunu biliyodun.sen onu telefoncuya sor en iyisi .ama de yapmam gerekiyor.neyse zaten birkaç gün kaldı.yarın manzara resimleri de eklerim.sağolun.ğişmesi şart.joystick filmi olmuştur.
    bu arada daha yeni resimler ekliycem .sanırım boyutunux
  • boyutunu 640x480 yapmam gerekiyor.o yüzden biraz büyük.sizlerde eklerseniz resim daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: walkman8

yok önemli değil.ama tavsiyem şu ki hem senin de hoşuna gitmiş w580i.wi fi yok ama zaten cep telefonlarındaki wi fi lar çok da iç açıcı değildir.(mesela ı-phone)yani şu kiw910 da demişin o biraz eski de kaldı.ekran ve ses kalitesi w580i kadar iyi değil.ancak kamera bakımından güzel bi telefon .yine de karar senin yerinde olsam w580i yi seçerdim.şimdiden söyliyeyim makro su yok..saygılar

arkdaşım iyi sallamışsın w910i w580 den çok daha iyi bir telefondur
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

quote:

pardon ama sallamadığımı bilmeni isterim.arkadaşa da açıkladım zaten durumu.ben onu w900ii ile karştrdım o yüzden öyle yazdım.w910i yi çok iyi biliyorum.o telefona hastaydım bi ara .lütfen yargılamadan önce izah bölümünü iyi okuyun .sonra böyle yanlış anlamalar olmasın .
  • Lütfen fotoğrafların çözünürlüğünü maksimum 800x600 piksel olarak ayarlayın. Ayrıca eklemek istediğiniz tüm fotoğrafları tek mesaj altında göndermeniz sayfa bütünlüğü açısından iyi olur.
  • iyi de o boyutta yolladığım zaman da pc kasılıyor diyorlar.
  • ve benim koyduğum fotoğrafların nereye gittiğini sorabilirmiyim.onlar için çok uğraştım ben şimdi nerde o fotolar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

quote:

pardon ama sallamadığımı bilmeni isterim.arkadaşa da açıkladım zaten durumu.ben onu w900ii ile karştrdım o yüzden öyle yazdım.w910i yi çok iyi biliyorum.o telefona hastaydım bi ara .lütfen yargılamadan önce izah bölümünü iyi okuyun .sonra böyle yanlış anlamalar olmasın .

w900 i ile karşılaştırmışsın ama w910i yazmışsın o yüzden atıosun dedim dikkat lütfen
    quote:

yok önemli değil.ama tavsiyem şu ki hem senin de hoşuna gitmiş w580i.wi fi yok ama zaten cep telefonlarındaki wi fi lar çok da iç açıcı değildir.(mesela ı-phone)yani şu kiw910 da demişin o biraz eski de kaldı.ekran ve ses kalitesi w580i kadar iyi değil.ancak kamera bakımından güzel bi telefon .yine de karar senin yerinde olsam w580i yi seçerdim.şimdiden söyliyeyim makro su yok..saygılar

• quote:

iyi de o boyutta yolladığım zaman da pc kasılıyor diyorlar.

Sayfanın açılışı aksadığı için fotoğrafları geçici olarak silmek durumunda kaldım. Tam tersi çözünürlük yüksek olunca bilgisayar zorlanacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaşım sanırım anlamıyorsun.sana karşılaştırma demedim karıştırma dedim.orda w910i yazmamın nedeni de karıştırma isminide kendini de karıştırdım .acaba şimdi anlatabildim mi.devam edeyim mi?
  • quote:

arkadaşım sanırım anlamıyorsun.sana karşılaştırma demedim karıştırma dedim.orda w910i yazmamın nedeni de karıştırma isminide kendini de karıştırdım .acaba şimdi anlatabildim mi.devam edeyim mi?

aslında anlamıyan sensin kardeşim. bende karıştırmışsın ondan uyarıyım dedim seni herneyse uzatmaya gerek yok. sadece w900 yazıcağına w910i yazmışsın ... arkadaşları yanlış yönlerndirmeyelim benim amacım bu yoksa seni rencide etmek istemem
  • Arkadaşlar konu açmak istemedim.. kısaca sorunum ise kulaklığımla ilgili tek kulaklıktan ses gelmemeye başladı şimdi merak ettiğim kulaklıklar garanti kapsamına giriyomu ?
  • tamam w900 yazmayıpta w910i yazdığım için özür dilerim.bu hatayı nasıl yaptığımı inanın bilmiyorum.o telefonu o kadar iyi bilipte nasıl w900 ile karştırdığımı bilmyrm.bu meselyi uzattığım için de özür dilerim.sanırım sen de haklısın.nası olurda karıştırırım bu icatları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverinesahin

Arkadaşlar konu açmak istemedim.. kısaca sorunum ise kulaklığımla ilgili tek kulaklıktan ses gelmemeye başladı şimdi merak ettiğim kulaklıklar garanti kapsamına giriyomu ?

arkadaşım bunun nasıl olduğunu sormalıyım sana.çünkü ben geçen gün bi tekini suya düşürdüm çıkardım halen çalışıyodu.üstelik o kulaklık ları birleştiren plastik te bi nebze yırtılmış.sen orayı komple ayırmış olmayasın.bence önce nedenini bulmaya çalış.çünkü suya bile dayanır bu kulaklıklar.ama güvenipte havuzda dinlemeye kalkma müzik.yine de eğer yapamazsan kulaklık da yenisini almaya kalkarsan google dan bi bak.HPM-65 modeline ben ondan alcam.
  • arkadaşlar ramazan-ı şerifkleriniz haırlı olsun diyorum ve soruma gçiyrm.bi siteden adres buldum tüm w810 programları vaar orda ama hangisini nasıl yükliycem bilemedim bana yardım edin nolur.o siteden hangilerini indiriyim.

camdriver
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.