Şimdi Ara

WALKMAN® PHONE CLUB (Paylaşım ve Teknik yardım) (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.734
Cevap
5
Favori
240.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lütfen benide üye yaparmısınız my phone:w880i:D
  • ekledinizmi?
  • arkadaşlar merhaba,

bu w880i ler alınılır mı? sar'dan dolayı?

birde beni walkman telfon'mu yoksa k770i mi? bunların arasında kaldım,*
  • quote:

Orjinalden alıntı: KubiPala

arkadaşlar merhaba,

bu w880i ler alınılır mı? sar'dan dolayı?

birde beni walkman telfon'mu yoksa k770i mi? bunların arasında kaldım,*

2 modelinde sar değerleri yüksek ama 2 model arasından özellik olarak k770 modeli daha üstün

w880 de radyo malesef yok ve 2 mpiksel auto focussuz kamera
  • benide ekleyin w880i ve w810i .))) faruk kardesim cid 53 yaptim cid52 yazilim yuklenmez demi asla.. .
  • arkadaşlar ben w810 dan mail atmak istiyorum hotmail hesabıma, nasıl yaparım hattım turkcel telsim ikiside var .
  • kardesim gmail den yapabilirsin gmail program yukluyo telini 160 kb yaklasik 10 dk once yukledim ben...
    www.gmail.com dan hesap al.. .. daha sonra gmail.com/app web tarayicidan gir bi dosya yukle dicek ordan ingilizceyi sec yukle... sonra uygulamalara at sonra acilir kendi ordan mail atarsin hotmailini nasil yapcagin hakkında fikrim yok hotmail pop3. desteklemio. herhal
  • acaba niye üyeler arasında benim adımın üstünde mcan yazıyo?
  • Arkadaşlar bende W700i var USB kablosu ve usb kablosu şarj cihazı vs. takılan telefon girişinde bir sorun var telefonu kvk ya götürdüm artık bakmadıklarını söylediler genpa bakıyormuş telefonu bayramdan sonra servise bırakmak istiyorum hiç genpa ile tecrübesi olan var mı? Tamir süresi ne kadar sürüyor.
  • genpada iyidir ben antalyada veriyordum rahat tut icini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunesindostu

benide ekleyin w880i ve w810i .))) faruk kardesim cid 53 yaptim cid52 yazilim yuklenmez demi asla.. .

cıd malesef düşmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 25 Eylül 2008; 7:59:42 >
  • saol farukk ....neyse cid 53de kullanam ne olcak:)
  • kulubünüze benide dahil edersiniz umarım w810i ;)))) kullandığım en iyi telefon
  • benide ekleyin gruba...a.a.. . .... . hem w810i var hem w880i
    ama w810i yi değişmem o kadar yorumlar okuyordum memnun olmayan yok bende. ..
  • fauruk kardesim benim tel w880iyken w880 olani netten guncellemisim ne fark var i olunca ne oluyor.. .. . zaten guncelemede w880i yok.. .
  • İsteyen herkesin üyelik kaydı yapılmıştır...
  • Ya bana onerebileceiniz walkman tel. varmı ekran cozunurluunun cok iyi olmasını istiyorum w810 gibi dusuk kalitede olmasın dısarıya vercei sesin sahane olması lazm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan22

Ya bana onerebileceiniz walkman tel. varmı ekran cozunurluunun cok iyi olmasını istiyorum w810 gibi dusuk kalitede olmasın dısarıya vercei sesin sahane olması lazm...

hoparlör sesinden öyle çok fazla bişey bekleme se modellerinden valla hoparlör sesi istiyorsan bitane çin malı telefon al gerçekten hoparlör sesi şahane ...
    müzik seti gibi...

bence benim sana önerim kulaklıtan dinlemek yane hoparlörden açıpta ulu orta bi yerde müzik dinlenmez adama kıromusun derler ...

• +1 olarak beni de ekleyin

ama şöyle bir ricam var... ... her telefonun kendine ait başka bir bölümü var ne yapmak istiyorsak o modelin forumuna girip orada yapalım... ARTIK YETER... walkman telefonlar kullanıcı grubuysak biraz da müzikten bahsedelim, sonuçta walkman müzik dinlemek için ve ne dinliyoruz, en çok neleri beğendik? nereden ne nasıl indirilir ne tür ne zaman daha iyi, mesela otobüste giderken ne dinlemeyi tercih ediyoruz vs... artık aletleri değil aletlerle yaptıklarımızı konuşmanın zamanı geldi diye düşünüyorum...

bu konuya mesela şöyle bir giriş yapayım...

walkman telefonumda dinlediğim müzikleri hemen hemen her 2-3 günde bir ya da her hafta değiştiriyorum... ama genelde listede dinlemekten bıktıklarımı atıp yenilerini ekliyorum biraz eski liste biraz yeniler yepyeni bir liste oluşturuyor sonra o da değişiyor böylece kendime göre devamlı hep beğendiklerimi dinliyorum....

şu andaki dinlediğim liste içeriği şöyle

1. Gilgamis - Cem Karaca & Apaslar.Mp3
    2. Karakan - Araba Yok.Mp3
    3. Madcon-Let_It_Be_Known-Prs.Mp3
    4. Sonny_J-Cant_Stop_Moving.Mp3
    5. Balkanika - Zmija.Mp3
    6. Lamour A La Francaise & Les Fatals Picards (( France )).Mp3
    7. Daniela Mercury - Swing Da Cor.Mp3
    8. The Skatalites - Addi.Mp3
    9. Thalia - Mujer_Latina_(Remix) - Por Orlandopg1976.Mp3
    10. Thalia - 24000_Besos_(24000_Baci) - Por Orlandopg1976.Mp3
    11. CéLia Porto - Perfeicio.Mp3
    12. Madcon-Beggin-Prs.Mp3
    13. Maurice_El_Medioni-Ouine_Rak.Mp3
    14. Maurice_El_Medioni-Oran_Oran.Mp3
    15. Ain't Got No, I Got Life (Nina Simone V Groovefinder Remix).Mp3
    16. Maurice_El_Medioni-Touchia_Sica.Mp3
    17. Amy_Macdonald-This_Is_The_Life.Mp3
    18. Amy_Winehouse-You_Know_Im_No_Good.Mp3
    19. Cagri - Baris Manco.Mp3
    20. Kamelija_-_Kyde_Si_Ti_(Club_Version).Mp3

çok farklı türler ama hepsi birbirinden güzel... yeni boyutlar açmak yeni gruplar öğrenip müzik zevkinizi daha da güzel şeylerle geliştirmek istiyorsanız tavsiye ederim...

gelelim ikinci konuya...

walkman telefon olarak w910i kullanıyorum, gerekli güncellemeleri yapınca ve stereowide'ı kapatıp kendi ekolayzer ayarlarımı yapınca elde ettiğim sesten memnun oluyorum fazlasıyla yetiyor... markası modeli ne olursa olsun walkman özelliği olan telefon kullanıcılarının tamamına telefonlarındaki genel işletim sistemini güncellemelerini öneriyorum...

üçüncü ve son konu olarak da şöyle bir şey tavsiye ediyorum...
    internette yayın yapan radyoların "yayınlanmış programları" koydukları ya da servis verdikleri yerler var buralardan komple radyo programı kayıtlarını indirip (podcast gibi itunes'la üye olabileceklerimiz bile var) dinleyebiliriz... aklınıza ne tür geliyorsa her şey var yeter ki biraz arayalım ilgilenelim... mesela en basiti başlangıç olarak radyo tiyatroları, programlar, belgeseller, arkası yarınlar gibi kayıtlar için trt'nin kendi sitesinden yararlanabilirsiniz...

işlemleri öğrenince aynı şeyi yapan yabancı yayın kurumlarını arayıp bulup bunların kayıtlarını edinip dinlemek daha kolay olacaktır...
    internette podcast radio program kelimelerini aratınca amerikadaki gece kulüplerinde calan djlerin yeni müzikleri takip ettikleri paylaştıkları internet sitelerinden japon anime müzikleri paylaşım podcastlerine kadar binlerce şey bulabiliriz...

herkese müzik dolu günler...

• 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.