Şimdi Ara

WALKMAN® PHONE CLUB (Paylaşım ve Teknik yardım) (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.734
Cevap
5
Favori
240.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni de ekler misiniz fun cluba eğer kendimiz girebiliyorsak nasıl girecez
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

quote:

Orjinalden alıntı: Nike

w880i W610i 5310 arasında kaldım ne yapmalıyım

BU 3Ü ARASINDA EN İYİ TEL W610DUR

w810i nin sesi bunlardan az mı çıkıyor veya kalite olarak hangisi üstün ben w810i sipariş ettim de
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatsalı521992

quote:

Orjinalden alıntı: m35

quote:

Orjinalden alıntı: Nike

w880i W610i 5310 arasında kaldım ne yapmalıyım

BU 3Ü ARASINDA EN İYİ TEL W610DUR

w810i nin sesi bunlardan az mı çıkıyor veya kalite olarak hangisi üstün ben w810i sipariş ettim de

ses konusunu bilmiyom çünkü w610 kullanmadım ama w610 kamera konusunda biraz daha iyi artı w810dan daha yeni bir telefon ve biraz daha hızlı çok çok az fark var ama w610 daha iyi genel olarak

• w810i kamera hususunda daha iyi diye biliyorum auto focus + 4x zoom varmış ayrıca kamera o kadar önemli değil müzik performansı önemli benim için gelsin bakalım sony kolonlara bağlayacağım
  • quote:

w810i kamera hususunda daha iyi diye biliyorum auto focus + 4x zoom varmış ayrıca kamera o kadar önemli değil müzik performansı önemli benim için gelsin bakalım sony kolonlara bağlayacağım

af. w610dada var
  • telefon geldi hayatımda ilke kez müzik dinledim sesi oldukça tatminkar kameraya da zamanla alışcaz heralde biraz fazla noise oluyor gibi geldi bana ama renkler çok canlı ve net (özellikle dışarı ortamda)

beni de cluba üye yapar mısınız
  • quote:

telefon geldi hayatımda ilke kez müzik dinledim sesi oldukça tatminkar kameraya da zamanla alışcaz heralde biraz fazla noise oluyor gibi geldi bana ama renkler çok canlı ve net (özellikle dışarı ortamda)

beni de cluba üye yapar mısınız

hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun güzel günlerde kullan cihazını...

renkler pc.ye atınca dahada bi güzel oluyor... ama patch var telefon için onları yüklemeni tavsiye ederim... daha iyi performans alınıyor telefondan
  • Bu Şekilde Bi Siteye Yeni Üye Olduğum İçin Çok Pişmanım Siteyi Sömürüyodum Yani Sürekli Girip Çıkıyodum Bilgilerinden Yararlanıyodum bugüneymiş kısmet neyse bende W900i aldım bende phone club a katılmak istiyorum...
  • beyler 250-350 tl fiyat aralıgında sony walkman tel. almak istiyorum fakat disari verdigi ses yuksek olmali. İclerinde hangisi uygun olur bana w350 var begendigim fakat w810 i nin de kamerasi beni cezbediyor ne gibi onerileriniz olabilir?
  • upp yokmu yardimci olabilcek
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeShTeR

beyler 250-350 tl fiyat aralıgında sony walkman tel. almak istiyorum fakat disari verdigi ses yuksek olmali. İclerinde hangisi uygun olur bana w350 var begendigim fakat w810 i nin de kamerasi beni cezbediyor ne gibi onerileriniz olabilir?

w 810 i gayet güzel bir telefon (bence mucize alet)ben ilk kez onunla müzik dinledim dışarı verdiği ses ev ortamında iyi de sınıf ortamında biraz sorun olabilir ama sesi de oldukça tatminkar(6230 ve d500 den oldukça yüksek)kısaca w 810i

sesini beğenmem dersen fişe takılmayan stereo hoparlörler var onlardan alırsın yani asla seni seni pişman etmez

• Orjinalden alıntı: fatsalı521992

Orjinalden alıntı: NeShTeR

beyler 250-350 tl fiyat aralıgında sony walkman tel. almak istiyorum fakat disari verdigi ses yuksek olmali. İclerinde hangisi uygun olur bana w350 var begendigim fakat w810 i nin de kamerasi beni cezbediyor ne gibi onerileriniz olabilir?

w 810 i gayet güzel bir telefon (bence mucize alet)ben ilk kez onunla müzik dinledim dışarı verdiği ses ev ortamında iyi de sınıf ortamında biraz sorun olabilir ama sesi de oldukça tatminkar(6230 ve d500 den oldukça yüksek)kısaca w 810i

sesini beğenmem dersen fişe takılmayan stereo hoparlörler var onlardan alırsın yani asla seni seni pişman etmez

tesekkur ederim gayet aciklayici oldu

• Arkadaslar bende geldim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

http://www.hepsiburada.com/sony-ericsson-w760-2-gb-hafiza-karti-sony-ericsson-mps-70-tasinabilir-hoparlor-hediyeli-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceperickw760#tablnk

Tipi hoşuma gitti fiyatıda uygun bence güzel bir telefon olsa. Se birde 2.5 jack koysa çok iyi olacak

hiç gerek yok 2.5mm.ye koyucaksa 3.5 koysun yoksa hiç koymasın:D

• Arkadaşlar dosyalarımı şifrelemem lazım ama eski kod diye bir kod istiyor daha ilk defa şifreleyeceğim yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii

Arkadaşlar dosyalarımı şifrelemem lazım ama eski kod diye bir kod istiyor daha ilk defa şifreleyeceğim yardımcı olabilir misiniz?

kullandığın programın ismi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii

Arkadaşlar dosyalarımı şifrelemem lazım ama eski kod diye bir kod istiyor daha ilk defa şifreleyeceğim yardımcı olabilir misiniz?

kullandığın programın ismi?

Telefonu yazmayı unutmuşum telefon w910i.Program derken neyi sordun anlayamadım.Sanırım telefonların işletim sistemi?
  • K750i nin verdiği sesi diğer modeller veremiyo.
  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.