beni de ekler misiniz fun cluba eğer kendimiz girebiliyorsak nasıl girecez
quote:
Orjinalden alıntı: m35
quote:
Orjinalden alıntı: Nike
w880i W610i 5310 arasında kaldım ne yapmalıyım
BU 3Ü ARASINDA EN İYİ TEL W610DUR
w810i nin sesi bunlardan az mı çıkıyor veya kalite olarak hangisi üstün ben w810i sipariş ettim de
quote:
Orjinalden alıntı: fatsalı521992
quote:
Orjinalden alıntı: m35
quote:
Orjinalden alıntı: Nike
w880i W610i 5310 arasında kaldım ne yapmalıyım
BU 3Ü ARASINDA EN İYİ TEL W610DUR
w810i nin sesi bunlardan az mı çıkıyor veya kalite olarak hangisi üstün ben w810i sipariş ettim de
ses konusunu bilmiyom çünkü w610 kullanmadım ama w610 kamera konusunda biraz daha iyi artı w810dan daha yeni bir telefon ve biraz daha hızlı çok çok az fark var ama w610 daha iyi genel olarak
w810i kamera hususunda daha iyi diye biliyorum auto focus + 4x zoom varmış ayrıca kamera o kadar önemli değil müzik performansı önemli benim için gelsin bakalım sony kolonlara bağlayacağım
quote:
w810i kamera hususunda daha iyi diye biliyorum auto focus + 4x zoom varmış ayrıca kamera o kadar önemli değil müzik performansı önemli benim için gelsin bakalım sony kolonlara bağlayacağım
af. w610dada var
telefon geldi hayatımda ilke kez müzik dinledim sesi oldukça tatminkar kameraya da zamanla alışcaz heralde biraz fazla noise oluyor gibi geldi bana ama renkler çok canlı ve net (özellikle dışarı ortamda)
beni de cluba üye yapar mısınız
quote:
telefon geldi hayatımda ilke kez müzik dinledim sesi oldukça tatminkar kameraya da zamanla alışcaz heralde biraz fazla noise oluyor gibi geldi bana ama renkler çok canlı ve net (özellikle dışarı ortamda)
beni de cluba üye yapar mısınız
hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun güzel günlerde kullan cihazını...
renkler pc.ye atınca dahada bi güzel oluyor... ama patch var telefon için onları yüklemeni tavsiye ederim... daha iyi performans alınıyor telefondan
Bu Şekilde Bi Siteye Yeni Üye Olduğum İçin Çok Pişmanım Siteyi Sömürüyodum Yani Sürekli Girip Çıkıyodum Bilgilerinden Yararlanıyodum bugüneymiş kısmet neyse bende W900i aldım bende phone club a katılmak istiyorum...
beyler 250-350 tl fiyat aralıgında sony walkman tel. almak istiyorum fakat disari verdigi ses yuksek olmali. İclerinde hangisi uygun olur bana w350 var begendigim fakat w810 i nin de kamerasi beni cezbediyor ne gibi onerileriniz olabilir?
upp yokmu yardimci olabilcek
quote:
Orjinalden alıntı: NeShTeR
beyler 250-350 tl fiyat aralıgında sony walkman tel. almak istiyorum fakat disari verdigi ses yuksek olmali. İclerinde hangisi uygun olur bana w350 var begendigim fakat w810 i nin de kamerasi beni cezbediyor ne gibi onerileriniz olabilir?
w 810 i gayet güzel bir telefon (bence mucize alet)ben ilk kez onunla müzik dinledim dışarı verdiği ses ev ortamında iyi de sınıf ortamında biraz sorun olabilir ama sesi de oldukça tatminkar(6230 ve d500 den oldukça yüksek)kısaca w 810i
sesini beğenmem dersen fişe takılmayan stereo hoparlörler var onlardan alırsın yani asla seni seni pişman etmez
Tipi hoşuma gitti fiyatıda uygun bence güzel bir telefon olsa. Se birde 2.5 jack koysa çok iyi olacak
Orjinalden alıntı: NeShTeR
w 810 i gayet güzel bir telefon (bence mucize alet)ben ilk kez onunla müzik dinledim dışarı verdiği ses ev ortamında iyi de sınıf ortamında biraz sorun olabilir ama sesi de oldukça tatminkar(6230 ve d500 den oldukça yüksek)kısaca w 810i
sesini beğenmem dersen fişe takılmayan stereo hoparlörler var onlardan alırsın yani asla seni seni pişman etmez