Şimdi Ara

WALKMAN® PHONE CLUB (Paylaşım ve Teknik yardım) (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.734
Cevap
5
Favori
240.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Arkadaşlar dosyalarımı şifrelemem lazım ama eski kod diye bir kod istiyor daha ilk defa şifreleyeceğim yardımcı olabilir misiniz?

kullandığın programın ismi?

Telefonu yazmayı unutmuşum telefon w910i.Program derken neyi sordun anlayamadım.Sanırım telefonların işletim sistemi?

telefonun özelliğinde şifreleme programı ilemi şifreleyeceksin şifre olarak 1234
    dene bakalım yoksa başka java programlamı onu sormuştum

• W910i kullanıyorum, arkadaşlar yeni firmware ne zaman gelecek acaba nerdeyse Mayıs'tan beri yok dimi yeni update. Arada kontrol ediyorum hep en son yazılım yüklü diyor. Walkman moduna geçişte ekranda 2 saniyelik bir bozulma oluyor ilk sayfalarda bahsedilmişti telefon ilk çıktığında. Bu sorun düzeltildimi acaba bilgisi olan arkadaşlar varmı? Yeni update'i bu yüzden bekliyorum.
  • bukadar adamın içinde bi w760 kullanıpta inceleme yapacak yokmu baya hoş gözüküyor ama pek bilgim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPOXL

bukadar adamın içinde bi w760 kullanıpta inceleme yapacak yokmu baya hoş gözüküyor ama pek bilgim yok

w760ın inceleme konusu var sen bukadar konunun içinde az araştırma yapsan diyorum nasıl olur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar dosyalarımı şifrelemem lazım ama eski kod diye bir kod istiyor daha ilk defa şifreleyeceğim yardımcı olabilir misiniz?

kullandığın programın ismi?

Telefonu yazmayı unutmuşum telefon w910i.Program derken neyi sordun anlayamadım.Sanırım telefonların işletim sistemi?

telefonun özelliğinde şifreleme programı ilemi şifreleyeceksin şifre olarak 1234
    dene bakalım yoksa başka java programlamı onu sormuştum

Hayır telefonun kendinde bulunan ayarlar>güvenlik>kilitler>telefon koruması olan yer.Telefonun şifreleme programı yani.1234 denedim olmadı.Kullanma kılavuzunda da bulamadım.

• arkadaşlar selam.
    w810i de bekleme modundaki saati etkinleştiremedim. 2 saattir kafayı yicem. ayarını menülerin hiç birinde bulamıyorum..
    r4db005 sürüm kullanıyorum acil yardım!
  • Beni de bu geniş listeye eklerseniz sevinirim. w580i kullanıyorum. İyi forumlar.
  • Benide ekle arkadaşım.
  • arkadaslar dun w960i aldım telefon hoş güzelde kulaklıktan cok az ses gelio kullanan arkadaslar sizde de bölemi. bide update nerden yapabilirim tşkler...
  • İsteyen herkesin üyelik kaydı alınmıştır.

quote:

arkadaşlar selam.
    w810i de bekleme modundaki saati etkinleştiremedim. 2 saattir kafayı yicem. ayarını menülerin hiç birinde bulamıyorum..
    r4db005 sürüm kullanıyorum acil yardım!

Telefonda böyle bir seçenek bulunmuyor. Saati Walkman ya da ses tuşlarına basarak görebiliyoruz.
  • benide eklermisin hocam w910i. bu arada w910i için özellikle formula 1 oyunlarını nereden bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ajfa

benide eklermisin hocam w910i. bu arada w910i için özellikle formula 1 oyunlarını nereden bulabilirim?

imzamdaki yazılım depomdaki oyunların içinde var dene istersen
  • Merhaba arkadaşlar, 400ytl bütçe ile bana bir Walkman telefon önerebilirmisiniz ?
  • arkadaşlar w850i aldım ekleyin benide lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lawagolem

Merhaba arkadaşlar, 400ytl bütçe ile bana bir Walkman telefon önerebilirmisiniz ?

Kimse soruma cevap vermiyecekmi ?
  • bu akustik veya cam driver olayları nasıl oluyo ve telefonu garanti dışına çıkartıyor mu
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar, 400ytl bütçe ile bana bir Walkman telefon önerebilirmisiniz ?

illa w serisi alman gerekmez uygun buldun s.e modelini al zaten w serisinden fazla bir farkı yoktur... bulabilirsen k810 al derim ben

yada illa w serisi olsun dersen w610
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

quote:

quote:

illa w serisi alman gerekmez uygun buldun s.e modelini al zaten w serisinden fazla bir farkı yoktur... bulabilirsen k810 al derim ben

Peki W580i nasıldır ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: m35

quote:

quote:

Peki W580i nasıldır ?

tuş çatlama sorunu var...

• w580 harbiden catiomus gecen 2.elci telefoncuya baktim ada tuslarinin catladiğindan haberi bile yok ma guzel telefon hosuma gidiyo.. .
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.