Şimdi Ara

WALKMAN® PHONE CLUB (Paylaşım ve Teknik yardım) (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.734
Cevap
5
Favori
240.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de w800i var yanlız kamerası tamamen bozuldu acaba asya telekom harıcı bunu nerede uygun fıyata yaptırabılırız,bırde buna w800i harıcı kamera takabılırmıyız?
  • bendede w910i var eklenmek istiyorum ama resimde
    w910i yok :/
  • w580i xD
  • Beni de eklerseniz sevinirim...
  • bende katılmak istiyorum w810 birisi bana en son versiyonla en iyi camdriveri solerse sevinirim xD
  • Bir soru sorucaktım w810i de tuş kilidine şifre nasıl koyabiliriz?

Benide eklermisiniz..
  • patch yardımıyla şifre koyabilirsin ancak telin kendinde böyle bi özellik yok:.
  • benide ekleyin benimde w810im var
  • bende üye olmak istiyorum ne yapmam gerek
  • clupla ilgilenen yok galiba
  • war arkadaşlar war buraya benide ekleyin diye mesaj atmanız yeterli, eklenirsiniz sizde bekleyin
  • Benide ekleyin W810i aldım arnızdayım artık..
  • Arkadaşlar w960i kullanıcısıyım. Telefona virüs prg. nerden bulabilirim acaba virüs girdi galiba telefona sarjı gece %100 de bırakıyorum sabah %60 lara dusuo. Gorev yoneticisinden baktıgımda kendiliğinden programlar acmıs oluyo tşk.
  • benide ekleyebilirsiniz w610i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirii -- 28 Mart 2009; 23:04:19 >
  • Benide ekleyin iki aydır w910i kullanıyorum.
  • w910i kullanıyorum bir kaç aydır benide eklerseniz sevinirim
  • ARKADAŞLAR ACİL YARDIM LÜTFEN TELEFONUM W900İ FLASH TEMA ATTTIM HERŞEY GÜZEL ÇALIŞTI HEPSİ BİKAÇTANE DAHA ATAYIM DİCEKTİM BAGLADIM TELEFONU USBDEN AÇTIM XS PROGRAMINI BAGLANTIYI KURDUM İŞTE SYSTEM/PRESENT FLN GİRDİM ORALARA O SIRADA SYSTEM DOSYALARINA GİRİODU TELEFONUN PROGRAM VE BEN GİTTİM SALAK GİBİ CLOSE DÜĞMESİNE BASTIM PROGRAMI KAPATTIM ŞİMDİDE TELEFONUM AÇILMIYO NE YAPTIYSAM AÇMA TUŞUNA BASIOM BEYAZ EKRAN GELİYOR KALIYO ÖYLE NAPICAM YARDIM EDİN LÜTFEN GARANTİSİ BİTELİ ÇOK UZUN ZAMAN OLDU...
  • w910i sallayınca değişmiyo müzik nasıl yapacaz bilgisi olan ?
  • 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.