Şimdi Ara

WALKMAN® PHONE CLUB (Paylaşım ve Teknik yardım) (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.734
Cevap
5
Favori
240.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • W810i kullanıyorum, Opera Mini 4.2 ye giriş yaptığımda kuruluyor diyor ama bağlantı sorunu diye kesiliyor bir türlü giriş yapamadım bir'de ebuddy'de aynı hatayı alıyorum. kendi browser'inden sorunsuz giriyor..
  • telefonun wap gprs ayarlarını kontrol edin
  • Bir sorunum var W902'de kapak resmini media playerden şarkıya ekliyorum. Telefona şarkıyı atınca kapak resmi görünmüyor. Yanlışta yapıyorumdur ama bunu nasıl yapacağım?. Şimdiden cevaplarınza teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

5 senedir SE'nin muhtelif modellerini, son 3 haftadır w810i kullanıyorum.
    Biri bana kısaca walkman telefon nedir aıklayabilir mi?

mesela elindeki walkman tel
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanemmm4545

Bir sorunum var W902'de kapak resmini media playerden şarkıya ekliyorum. Telefona şarkıyı atınca kapak resmi görünmüyor. Yanlışta yapıyorumdur ama bunu nasıl yapacağım?. Şimdiden cevaplarınza teşekkürler.

itunes la yap. hem daha kolay hemde yüzde yüz olumlu sonuc.
  • Benide ekleyin W610i kullanıyorum.
  • 13 Haziran 2009 Tarihinden Beri Sony Ericsson W910i Kullanıyorum :) Çok memnunum telefonumdan

Avşa Adasında tatil yaptım ve dönerken Avşadan resimler çektim.. Ayrıca VIA-PORT'tan da resimler... Tabiki kendi çektiğim acemi fotoğraflar uzmanca değerlendirmeyin sadece Paylaşım olması amacıyla ekliyorum ! Buyrun Hiçbir oynama yapmadım fotoğraflarda...

VIA-PORT (Lunapark Resimleri.)

AVŞA ADASI (BeyazSaray taraflarında Dağın Tepesindeyiz...) + SİLİVRİ

Fotoğraflar telefonda çok net ama bilgisayara atınca görüntüleri çok değişti nedenini bilmiyorum ??? Ayrıca Flash Açma yerini bile bulamadım telefonda birisi yardım etsin w910 kullananlardan

• ekleyin beni de .

w890i sahibiyim
  • W900İ - W810İ süper ikili :D bende varım

• Arkadaşlar ben w810 modelinden almak istiyorum.Şu an sıfırı var mıdır piyasada bi bilginiz var mı?Cevaplarınız için şimdiden tşk.
  • 6 yıldır w800i kullanıyorum benide ekleyin (hiç bir sorun yok )

SE 4ever
  • resimler güzel
  • Konuyla eskisi kadar ilgilenemiyorum malesef. İsteyen herkesin üyelik kaydı alınmıştır.
  • 2 yıldır sorunusz çalışan w810i telefon durduk yere kitlenmeye başladı şimdiye kadar bu tarz bi sorunla karşılaşmamıştım bu telefonda bazen açılışta basen açıldıktan hemen sonra kitleniyo malesef acaba teknik servise vermden versiyon indirip yada öneriniz olan bi program aracılığıyla formatlasam düzelirmi eğer olmaz diyosanız istanbulda adam gibi bi servisin bilgilerini verebilirseniz çok makbule geçer herkese selamlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeys -- 9 Eylül 2009; 10:42:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R

6 yıldır w800i kullanıyorum benide ekleyin (hiç bir sorun yok )

SE 4ever

pardon ama nasil 6 yıldır w800 kullaniyorsun? ben 4.5 sene önce s700 aldim. aldıgımda k750 satılmıyordu. w800 duyurulmamisti bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem.petek

13 Haziran 2009 Tarihinden Beri Sony Ericsson W910i Kullanıyorum :) Çok memnunum telefonumdan

Fotoğraflar telefonda çok net ama bilgisayara atınca görüntüleri çok değişti nedenini bilmiyorum ??? Ayrıca Flash Açma yerini bile bulamadım telefonda birisi yardım etsin w910 kullananlardan

Ekranı gerçekten kameranın netliğini yanıltıyor
    Telefonda çok net bilgisayarda foss

• Bende varım . Kırmızı W910i var bende
  • siyah w910i.beni de ekleyin
  • ekle benide
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.