Şimdi Ara

walkman telefon almak istiyorum lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ben telefon almak istiyorum ve sony ericsson walkman telefondan vazgeçmek istemiyorum w810i telefonum var ses kalitesi iyi fakat ses çıkış gücü beni hiç tatmin etmiyor ses çıkış gücü çok yüksek(tabiri yerindeyse hayvan gibi ses) olan bi telefon tavsiye etmenizi istiyorum
    para hiç sorun diil en ii tavsiyelerinizi yapın

• Sony Ericsson W610i ve W850i en iyi iki örnek olabilir.
  • w900i veya w850i yeni nesil diyorsan w850i yenilikler pek olmasın ama işe yarasın diyorsan w900i
  • kesinlikle
    quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

w900i veya w850i yeni nesil diyorsan w850i yenilikler pek olmasın ama işe yarasın diyorsan w900i
  • kardeşim okadar para verme diğerlerine gel senin telin sesini artıralım yardımcı olabiliriz msnden ulaşırsan bitakım bilgileri verebilirim...
  • bencede acousticle çözebilirsin yeni telefon almana gerek yok w810i çok güzel bi telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 6 Ekim 2007; 19:57:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet2222

slm arkadaşlar ben telefon almak istiyorum ve sony ericsson walkman telefondan vazgeçmek istemiyorum w810i telefonum var ses kalitesi iyi fakat ses çıkış gücü beni hiç tatmin etmiyor ses çıkış gücü çok yüksek(tabiri yerindeyse hayvan gibi ses) olan bi telefon tavsiye etmenizi istiyorum

hocam para sorun degilse bekle w 960 al direk,sesi nasil bilemiyrz henuz cikmadi zaten ama cok sekil telefon ... ama bence elindekinin kiymetini bil, benimde wardi bi 810 um ama kapandi simdi kiytirik bi 3310 um var,benimde gozum hep daha iyi tellerdeydi ama 810 suz kalinca anladim kiymetini ah 810 ah sen neguzel telmissin meger

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmet2222

slm arkadaşlar ben telefon almak istiyorum ve sony ericsson walkman telefondan vazgeçmek istemiyorum w810i telefonum var ses kalitesi iyi fakat ses çıkış gücü beni hiç tatmin etmiyor ses çıkış gücü çok yüksek(tabiri yerindeyse hayvan gibi ses) olan bi telefon tavsiye etmenizi istiyorum

Bu ilginc istegine en uygun cihazlar 2. el W550i ve W900i olacaktir arkadasim:) tabi bulabilirsen..
  • @acidburn45 abi bana nasıl sessini artıracam hakkında bilgi verir misin msn adresini verirsen ben girim yapmayı çok isterdim am a bozulmasından korkuyorum yardımlarınızı bekliyorum
  • arkdaşım hayvan gibi ses istiyorsan sana şiddet ve ısrarla w900i yi öneririm manyak ses kalite ve güç, 2mp kameralar içinde en iyilerden bi kaçı, video kalitesi çok iyi ekran kalitesi, karizması, pil ömrü, 3g, 470mb dahili bellek ve birçok şey daha metrocity-teknosada görmüştüm
  • arkadaşlar aslında telefonumdan ayrılmak istemiyorum yani şu acustik midir nedir onu yapamazsam veya yaptıramazsam o zaman yeni tel alırım
    onun için bana acustik olayında yardım edebilirseniz sevinirim
    olmazsa tavsiyelerinizi dikkate alcam
  • bi yardım edin arkadaşlar yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.