Şimdi Ara

Walkman Telefon İçin BU Hoparlörler Sİzce NAsıll????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARakdaşlar Walkman TElefonuma Bu İki Hoparlörden Birsini ALamyı Düşünüyorum Sİzce Nasıl .?????

Yüksek Ses VErmesi Bİrde Kaliteli SEs Çıkışı olsun

http://urun.gittigidiyor.com/MINTON-HTS-16-MP3-MP4-LAPTOP-HOPARLOR_W0QQidZZ6066011

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=5398570

Yorumlarınızı Bekliyorum.

(yada başka Bi hoparlör önerisi olan varsa buraya yazarsa sevinirim)

• arkadaşlar çok yorum yazmayın yetişeimyom teker teker :D
  • senin işin zor salih
  • öle kardeş
  • hiç uğraşma bu boktan şeylerle werdii ses 2x2,5 5wat git koy cebine bi 50 kaatt git böle elektronik şeyler satan normal uyduruk markalar satan bi dükkana al bitane DİANA 4+1 al coşkuyu sonra
  • alıcaksan sonynin walkmanler için yaptığını al bende var çok memnunum sesinden
    :) hem pil derdide yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 5 Ekim 2007; 10:17:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

alıcaksan sonynin walkmanler için yaptığını al bende var çok memnunum sesinden

bu aparat ne kadardır acaba hocam , bide telefonun şarj süresini kısaltırmı ? bide İstanbulda nerde bulabilirim ..

• ya aslında 1 milyoncuda bi tane gördüm 2 tane speaker buyuklüğünde ama sesini göremedim

2 tane pil ile açlışıyor bakalım ondan almaıy düşünüyom

19 ytl
  • yaaa aslında sony nın orjınal urunlerı güzelde pahalı + cok da ıyı ses cıkmıo dıe bılıorum bu urunlerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

alıcaksan sonynin walkmanler için yaptığını al bende var çok memnunum sesinden

bu aparat ne kadardır acaba hocam , bide telefonun şarj süresini kısaltırmı ? bide İstanbulda nerde bulabilirim ..

şarjı kısltır çünkü gücü telefondan alıyor fiatıda 45 ytl istanbulda eminönünda olması lazım elektronik mağzalarında veya sonyericsson bayilerinde :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.