Arkadaşlar çok forumlara baktım ama hile yapanlara karşı çaresiziz wall hacki nasıl engeelerim serverlarda nasıl yapabilirim bunu çözümünü bilen varmı herkez mağdur
quote:
Orjinalden alıntı: wardomforce
Arkadaşlar çok forumlara baktım ama hile yapanlara karşı çaresiziz wall hacki nasıl engeelerim serverlarda nasıl yapabilirim bunu çözümünü bilen varmı herkez mağdur
sxe
ben yükledim türkçeye çevirdim ee ne olacak wallcılarla oynadım bi uyarı bir somut sonuc vermedi
sxe servera hile ile girmeyi engeller. ama onu kıranlar var senin dediğin gibi bişey için admin olman lazım yani sen sxe acıp hile acanları engelleyemezsin.
sxe sadece senin hile açmanı engeller. Sxeli ve kaliteli serverlarda oynamaya bak
artık sxe de fark etmio arkadaşlar adamlar yeni sürümün cıkarıyor 1 2 hafta gectikten sonra kırıyorlar.cheating death ı da o kadar övdüler ama kullanılan server göremiyorum.yani anti hile programın bir sonraki sürümünüyle birlikte yanında yapmak lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme