Şimdi Ara

Wall Serisi skiller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi cold ve fire da wall series skiller war bunların cold da phy atağa karşı fire da ise mag. atağa karşı bir süreliğine çok iyi defanslar weriolar çoğu kişi bunların önemsiz olduğunu düşüniodur benm sorum ise şu bu skilleri upladığımızdaki güçlerinide göz önünde bulundurursak acaba aramızda bunları adam akıllı kendi taktiği içine yerleştirmiş kullanan ve çok iyi skiller olduğunu düşünen warmı ?

• Cok defans verdigi dogru ama aldıgın 1 kac damagedan sonra yok olurlar bu yuzden pek tercih edilmiyolar.
  • bide hareket imkanı yok hareketsiz kalıyosun bu yuzden blade ve glaveın hıc acmaması gereken bı skill
  • ben glavie kullanıyorum saf gibi gittim açtım :)
  • bence herkes böyle düşünmeye bilir okçular mesela fire wall magic atacklerı azaltıyor ve hp katıyor bununla nuke lere karşı koyulablr belkide...
  • o kadarda güzel birşey değiller merak etme
    nuker vs nuker savaşlarını ilk dalan kazandığı için genelde ilk damageyi vurmak için nukerler tercih ediyor
    lv70 okana venicede okçu coldun walli full ama glavie geliyor 2 vuruyor önce walli alıyor sonra adama dönüyor wallini yiyim senin diyor kesiyor
  • O wall serileri sadece okçulara yarıyabilir benim daha en son açtığım charın lvli 18 buz wallını en fazla5 vuruşta alıyorum gereksizdende ötebişe yani bicheondaki castle shield kadar gereksiz
  • belki archer carlada işi yarar uzaktan wurabildigi için azda olsah hp mp basma şansı werebilir pwplerde...
  • okcuları akıllı olan ve lvline yaklaşık her nuker,blade,sword cok rahat kesebilir
    benim okcular icin uyguladıgım şu bende sword skillerinden yere dusurme ve saplama skilleride acık
    okcular yaylarını gerene kadar direk yere apıştırrıp sapla kalkınca seni tekrar targetlamak zorundalar nukelin ve pat tekrar yere tabi bu 100% yere dusurmuo ama eger birden fazla yere dusurme skillini actıysanız o zaman okcular ekmek oluo lvl 64 ken lvl 70 okcuları kesiodum ben onun icin bu wall skilleri pek bi işe yaramaz bence yani okcular için avantaj falan olayı ters duşuo

eger okcuysanız işte size super bir skill okcuların %100 acmaları gerektiigini dusunuorum lighttaki fantom walk ışınlanın ve uzaktan adam gelene kadar okunuzu ateşlein

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scythe Law -- 21 Ağustos 2006; 19:16:29 >
  • dogru zaten bi kerelik işe yarıyo pwpde bladerler art arda wuruyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.