Şimdi Ara

Wall Street English Şişli Şubesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Wall Street English Bu firmaya bulaştım param gasp edildi bildiğiniz çünkü Yapmış olduğumuz sözleşmenin iptali konusunda pandemi dönemi nedeni ile ve geri dönüşlerinin geç olması sebebi ile bir süre sonra iletişime geçtik. Eğitim kursuna kayıt yaptırdığımız esnada söyledikleri imkanlar, kursun işleyişine ait verdikleri bilgiler tamamıyla hatalı, eksik ve gerçeklik taşımayan söylemlerdi. Eğitime özel hoca ile ders yapabilme imkanımız, 4-5 kişilik konuşma sınıflarında yabancı hocalar ile istediğimiz gün ve saatlerde derslere katılabileceğimizi belirttiler. Kurs da yer alan danışman hoca ile yapılan ilk oryantasyon dersinden anladık ki Ayrıca derslerin birebir hocalar eşliğinde yapılmasından çok internette ücretsiz olarak ulaşabileceğimiz birçok uygulamada dualingo gibi ve yine yanıltmak amaçlı gitseniz dahi orada yer alan bilgisayarlar üzerinden aynı şekilde eğitime devam edilip adının da kursa gelip eğitim almak olarak gördükleri şekilde sistemle bir uygulama ile ilerleyeceğini oryantasyon dersinde öğrendik. Verilen yanlış bilgiler yüzünden sözleşmemizi fesih edilmesini Şişli şube firma satış yetkilisinden istedik. Kabul etmedi sözleşmenin feshini ve ücretini nasıl geri alabiliriz yardımcı olabilecek var mıdır.

• Maalesef yalnız değilsiniz. Bir çok insan burada sıkıntı çekti. Geçmiş olsun, Şikayetvar'a filan yazmanızı öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.