< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
WANBO X5 projeksiyon incelemesi (2. sayfa)

-
-
Bunu deneyebilirim zaten çok büyük almışım perdeyi 3*2,25 ebatları çok büyük geldi hiç bi yere sığmıyor. Bunu satıp dediğinizi yapabilirim. Çok teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 4,5 metre mesafeden 85 inç perde kullanıyorum, memnunum, net ve canlı görüntü. Perde büyüdükçe proj. geriye kaydırıldığı için ışık gücü ve canlılık azalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 2 Nisan 2025; 15:22:29 > -
o cihazı kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Ama ben wanbo dan memnunum.
memnun olduğumun en önemli 4 sebebi;
1) cihazla perdeyi ortalamak zorunda kalmamak, yan açılardan kolay konumlandırma (eski proj. umla perdeyi ortalamak için akla karayı seçmiştim, yer darlığı sebebiyle tam işkence).
2) parlaklık gerçek 1100 ansi-lümen olması (loş ışıkta tv yayınını seyrediyorum, tv satın almadım).
3) kabul edilebilir görüntü kalitesi.
4) fiyat-performans (300 dolar civarı proj. hayal gibi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 2 Nisan 2025; 15:35:7 > -
Ses kalitesini de unutmuşsunuz gerçekten iyi ses performansı var :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet fena değil, ama ben kullanmıyorum, çünkü asla 5.1 ses sistemini yerini tutamaz, 10 yıl önce aldığım logitech z906 ses sistemi kullanıyorum, imkanınız var ise tavsiye ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 2 Nisan 2025; 15:38:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X