Şimdi Ara

WANBO X5 projeksiyon incelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben bir arkadaş tavsine uyup Epson FH01 cihazımı yarı fiyatına satıp buna geçtiğim için görüntü performansı açısından çok büyük hayal kırıklığı yaşadım sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Bunu deneyebilirim zaten çok büyük almışım perdeyi 3*2,25 ebatları çok büyük geldi hiç bi yere sığmıyor. Bunu satıp dediğinizi yapabilirim. Çok teşekkürler

• beyoğlu2309 B kullanıcısına yanıt

Ben 4,5 metre mesafeden 85 inç perde kullanıyorum, memnunum, net ve canlı görüntü. Perde büyüdükçe proj. geriye kaydırıldığı için ışık gücü ve canlılık azalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 2 Nisan 2025; 15:22:29 >

o cihazı kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Ama ben wanbo dan memnunum.

memnun olduğumun en önemli 4 sebebi;

1) cihazla perdeyi ortalamak zorunda kalmamak, yan açılardan kolay konumlandırma (eski proj. umla perdeyi ortalamak için akla karayı seçmiştim, yer darlığı sebebiyle tam işkence).

2) parlaklık gerçek 1100 ansi-lümen olması (loş ışıkta tv yayınını seyrediyorum, tv satın almadım).

3) kabul edilebilir görüntü kalitesi.

4) fiyat-performans (300 dolar civarı proj. hayal gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 2 Nisan 2025; 15:35:7 >
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesini de unutmuşsunuz gerçekten iyi ses performansı var :)

Evet fena değil, ama ben kullanmıyorum, çünkü asla 5.1 ses sistemini yerini tutamaz, 10 yıl önce aldığım logitech z906 ses sistemi kullanıyorum, imkanınız var ise tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 2 Nisan 2025; 15:38:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.