Şimdi Ara

WandaVision | 2019 | Disney+ (Başladı) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
6
Favori
12.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Anladim sogal hulk olayini unutmusum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final bölümüyle haftalarca boş yere teori kastığımızı, hiç bir filme bağlanmayan, beklediğimiz hiç bir şeyin olmadığı bomboş bir dizi olduğunu gösterdi. Yazık etmişler güzelim potansiyele, şu tür yapımları redditte verin daha güzel senaryolar çıkar.

• twitter da şöyle bir yorum gördüm sinirim gene zıpladı multiverse üçlemesinin ilk bölümünü bitirdik.Ne multiverse ü ulan dizi de multiverse'ün m si yoktu

• biraz hayal kırıklığı oldu ama o kadar da değil

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Diziden anladığım kadarı ile Scarlet witchin ortaya çıkma hikayesi anlatıldı Multiverse hakkında bende pek bir şey göremedim. darkhold karanlık büyü kitabı olduğu için ve Darkhold İnsanın karanlık tarafını ortaya çıkardığı için son sahnede gördük wandayı. Doctor strange 2 filminde Villain Scarlet witch yani wanda olacak Diye düşünüyorum Scarlet witchin Sorcerers yani dr strangeden bile daha güçlü olduğunu anladık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 5 Mart 2021; 13:56:39 >
  • Ortalama bir bölümdü fakat beklentimin altında kaldığı için üzüldüm...
  • Bu ne berbat finaldi öyle. 8 haftadır izlediğimiz bölümler, kurduğumuz teoriler... Hepsi çöp oldu. Bu hem redditdeki beklentisi olan kullanıcılar, hem youtuberlar hepimizin hatası oldu da, Paul Bettany de cameo cameo diye kandırdı milleti. Dizi de bu beklentiyi yarattı yani. Geçmiş olsun.

• Marvel bu dizi ile iyi başlıycağı dizi serisini nasıl aslında hiç bişey vermeyen Koca bir TROll seriye çevieceğini göstermiş oldu,

Adamlar troll uğruna evan peters gibi çok sevilen bir oyuncuyu bile harcadı vallahi helal olsun, xmen falan unutun xmen evrenin sonunu getirmek için fox u satın almış bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizinin en buyuk sorunu, bölumlerinin hafta hafta yayınlanması oldu. eğer bi anda tum bölumleri salsalardı insanlar bu kadar çok teori uretip kendilerini gazlamayacaklardı. bu yuzden final benim için inanılmaz hayal kırıklığı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 5 Mart 2021; 14:15:41 >
  • Ben de pek beğendim diyemem finali ama benim hiçbir beklentim yoktu. Bence iyi trollediler herkesi, özellikle Vision'u oynayan karakterin verdiği röportajlarda da bunu gördük. Yok finalde şu karakter gelecek, şöyle olacak herkes konuştu. Millet kendi kendine beklenti yapıyor, teori üretiyor. Nefret ediyorum zaten şu ota b..ka teori videoları çekenlerden, neredeyse tiksiniyorum artık. Beklentiyi yapan da seyirci, bir şey çıkmayınca şu an yine şikayetçi olan da aynı seyirci.

Benim hiçbir beklentim yoktu, çünkü bu dizi zaten Dr.Strange filmine hazırlık gibi bir şeydi. Esas her şey o filmde belli olacak, bu olayların nelere sebep olduğu orada açık bir şekilde anlatılacaktır. Filmi zaten Sam Raimi yönetiyor, o sebeple filmden beklentim büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 5 Mart 2021; 14:28:30 >
  • Ben diziyi genel olarak beğendim ama final berbattı. X men evrenini geç quicksilver bile gerçek değildi :(
  • Spoiler,

Trailer ile insanları kandırmış Marvel yine. Dr Strange i gösterecekler diye bekledim çıkmadı. Gerçi aynısını infinity war fragmanında da görmüştük. Fragmanda olan bir çok sahne filmde yoktu.Dizinin sonuda daha iyi yazılabilirdi çok sönük kalmış. Tek bildiğimiz Vision geri dönüyor ve Monica nın Captain Marvel 2 filminde olacağını, sonda gelen scrolldan anladık.
  • Spoiler,

Büyük hayal kırıklığı bunun sebebi de kendileri kimse öyle büyük beklenti içinde değildi bu diziden ama öyle açıklamalar yaptılar ki yok luke skywalker seviyesinde bir cameo olacak falan herkes dr.strange'in gelişinden bile önemli bir olay olacak diye düşündü ama geçtim onu strange bile gelmedi :D
  • Spoiler,

Dr.Strange e göndermeyi sondaki sahne ile yapmışlar sanırım. Wanda dışarıda otururken scarlet witch içerde darkhold kitabını okuyordu. Dr.Strange de uyurken ruhunu astral düzleme alıp kitap okuyabiliyordu. Ayrıca yazmayı unuttum koskoca quicksilver alan peters ı dümdüz karakter yapmışlar. Sonradan filmlerde bununla ilgili bişey çıkarmı sanmıyorum. Öylesine girmiş diziye ve bitti. Başkasını oynatsalardı baride x men evreni diye hype yapmasaydık.
  • Dizi bittiğine göre artık sorabilirim.

Şimdi bu diziler filmlerle bağlantılı mı? Yani phase 4 de çıkacak filmleri anlamak için bu zımbırtıları izlemek şart mı?

• Sırf doctor strange 2. filmiyle doğrudan bağlantılı olacak diye izlemeyi düşünüyordum; tüm bölümler yayınlandıktan sonra. Ta ki kevin feige'nin bir kaç hafta önce, wandavision izlemeyenlerin de doctor strange 2. filmini tam anlamıyla anlayacaklarını, hiç bir şey kaybetmeyeceklerini dediğini öğrenene dek... O zaman anladım, bu dizinin sinematik evrene hiçbir etkisi olmayan izle-geç bir dizi olacağını. En azından doctor strange görünür kısada olsa diyordum.... o bile gelmemiş final bölümünde  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 5 Mart 2021; 15:4:5 >
  • Bu dizide kısaca Wanda nın güçlerini öğrenip Scarlet Witch e dönüştüğüne tanık olduk. Origin hikayesi gibi bişey oldu. Umarım Marvel Agnes karakterinide unutmaz.

• th3mpo kullanıcısına yanıt

Kurduğunuz teoriler dizinin suçu değil. Beklentileri doğru ayarlamak lazım. Her ne kadar zorlama sahneler olsa da fena bölüm değildi bence. Infinity War ve Winter Soldier hariç klasik Marvel filmlerinden farkı yoktu.

• Bu diziyi bu kadar kötü bir bölümle bitirebilmek cidden yetenek ister ve finali ile çok gereksiz bir dizi oldu.

Spoiler,

Hayır bide quicksilver gösteriyorsun sırf fan gazı almak için mi çok ucuz hareket. Doktor Strange bile göremedik finalini bilsem en baştan izlekten vazgeçerdim diziyi. Bide cameo olacak dediler bok yoluna izledik diziyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tabaal

Dizi bittiğine göre artık sorabilirim.

Şimdi bu diziler filmlerle bağlantılı mı? Yani phase 4 de çıkacak filmleri anlamak için bu zımbırtıları izlemek şart mı?

Hocam dizi oradan alıyor buradan alıyor bi yere bağlamıyor. Dizinin filmler ile bağlantısı bir tek captain marvel ile bağlantısı var onun içinde izlenmez heralde.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.