< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
WandaVision | 2019 | Disney+ (Başladı) (8. sayfa)
-
-
Valla bence kesinleşen bir şey yok.Hattaquote:
Orijinalden alıntı: th3mpo
Bu mesaj silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 19 Şubat 2021; 20:48:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bilim adamı olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 20 Şubat 2021; 13:23:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tüm bu olaylar neden gerçekleşiyor bir teori üretelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 20 Şubat 2021; 18:5:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karantina döneminde bir sürü dizi izledim ve bu dizi kesinlikle en iyiler listesinde ilk 3'e giriyor
8/10
-
Mephistoyu bu bölüm gördük sayilir :).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498https://eksisozluk.com/entry/119588975 4chainde sızmış tabi ne kadar gerçek bilemem
dedikleri mantıklı geliyor burada önceki bölümü bilmişler zaten.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Doctor strange filmine bağlanacağı için final bölümde gözükmesi mantıklı. Zaten evrenleri birleştiriyorlardı spiderman filminden filan belliydi quicksilver son bölümde zamanı dondurduğu sahnesi olacakmış gene. Büyük ihtimalle bana göre vision gene ölecek ve öyle kalacak.
-
paul bettany vision u oynayan aktor, anladığım kadarı ile dizi finalinde "hayatım boyunca oynamak istediğim bir oyuncu ile çok güzel süpriz sahnerlemiz var" demiş yanlış anlamışsam düzeltin, bana kalırsa bu Ian McKellen olma ihtimali yüksek övgü dolu sözler bu oyuncuya yakışır, ayrıca pietro nu peşinden babasının da bu evrene onu aramak için giriş yapması mantıklı olacak
-
Tamam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 21 Şubat 2021; 16:21:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
Tamam
hocam sende doğru dyorsun ama biliyorsun mcu böyle after credits tarzı karekter atar ortaya sonra uzun süre onu bir filmde kullanmaz, hawyke ya da yaptılar yine bak hani adam warlock wardı gog 2 filminin sonunda halen yok ortada
-
Doğru diyorsun.. Daha Warlock gelecek , bahsi bile geçmiyor artık.
GG 3.filmi öncesinde onun için bir ipucu dahi yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu diziden artık X-Men evrenine bağlamaları lazım.
Ya da burada olayı şişirip asıl bağlantıları Doctor Strange filminde yapacaklar.
Finalde
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Doctor Strange gelirse ve büyük olay bu olursa gerçekten hayal kırıklığı olur. Zaten artık onun geleceğini herkes biliyor gibi.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Fragmanda Reed richards diyor.. Son fragman........................................ SPOİLER İÇERİR İZLEMEYİN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pukiman -- 22 Şubat 2021; 22:11:9 > -
Yaprak kımıldamıyor dizide. Arada tam birşeyler olacak diyorsunuz yine dön başa aynı şey. 8 bölüme kadar geldik tek mekan izlemekten bayıyor. Kaç bölüm sürecekki bu dizi
-
fan made
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X