|
WandaVision | 2019 | Disney+ (Başladı) (7. sayfa)
-
-
Vision
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada yanlış alarm vermişim büyük ihtimal ile.Yani videoyu paylaşan kanal/kişi Resmi sitesi değilmiş.Açıp bakınca gördüm.Önizlemeden sanki gerçek resmi paylaşım gibi gözüküyordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece Avengers ekibini değil dizi öncesini hiçbir şeyi hatırlamıyor. Nedenini açıklamadılar hocam .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 14 Şubat 2021; 23:22:39 > -
Merakıma yenik düştüm ve spoiler lara göz gezdirdim.Tabi ne kadar gerçek bilemiyorum.Eğer gerçekse özellikle bir spoiler beni çok cok mutlu etti . Ama hayal kırıklığına uğradığım bir yer var.Luke düzeyinde bir cameo dan bahşedilmişti.Evet bir cameo var ama cameo için çok beklentiye girmeyin oha diyebileceğimiz bir durum yok cameo için Evan Peters daha büyük bir sürprizdi öyle söyleyeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 16 Şubat 2021; 0:27:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498
Merakıma yenik düştüm ve spoiler lara göz gezdirdim.Tabi ne kadar gerçek bilemiyorum.Eğer gerçekse özellikle bir spoiler beni çok cok mutlu etti . Ama hayal kırıklığına uğradığım bir yer var.Luke düzeyinde bir cameo dan bahşedilmişti.Evet bir cameo var ama cameo için çok beklentiye girmeyin oha diyebileceğimiz bir durum yok cameo için Evan Peters daha büyük bir sürprizdi öyle söyleyeyimSpoilerı nerede okudunuz ki hocam ? Sızmış bir spoiler yok diye biliyorum.
-
https://eksisozluk.com/entry/119588975 4chainde sızmış tabi ne kadar gerçek bilemem
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498https://eksisozluk.com/entry/119588975 4chainde sızmış tabi ne kadar gerçek bilemem
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.bence gerçek değil marvel bu kadar büyük villainleri şuan getirmez bence mephisto ile nightmare yok edilemez villainler ki thanos'dan bile daha güçlü bunlar Benim teorim Red Skull yönünden bir sürü soru işareti kalmıştı Red Skull için ve Marvelin bazı açıklamalarına göre Sonsuzluk taşları yine evrene dahil olacakmış Russo kardeşlerin dediği ise Red skullun sonsuzluk taşlarının peşine düşeceği yönündeydi belkide evrenleri bu yüzden bir birine sokuyordur scarlet witchi kontrol edip taşları alabilmesi için ki şuan ki evren de thanos taşları yok etmişti ayrıca şu resim teorimi kanıtlıyor ^^ https://www.hizliresim.com/dHsJQi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 17 Şubat 2021; 18:57:43 >
-
Önümüzdeki bölüm 35 dakika olacakmış...
-
Son bölümü hafta başında izleyebildim ancak ve iyice bozuk olacak olacak ama: Her bölüm daha da iyi oluyor dizi.
Quicksilver:
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Ölü gözükmesi hala bir şeyi kanıtlamıyor bence. Wanda öyle görmüş de olabilir sadece, illa gerçek QS olduğuna dair bir kanıt çıkmasa da şaşırmam. Bence direkt Mephisto/asıl kötü tarafından gönderilen ya da direkt kendi öyle olan kılık değiştirmiş bir karakter ve Wanda'nın ağzından laf almaya çalışıyor. İkisi oturup sohbet ederken çok şüpheli davrandı ve garip garip sorular sordu. Vision:
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Çok güzeldi parçalanma sahnesi ve oradaki dram, Darcy'nin feryadı vs. Wanda:
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Wanda ya aklını tamamen yitirip bütün Multiverse of Madness olayına ve evrende büyük değişikliklere sebep olacak ya da dizinin sonunda Vision'ın ve Pietro'nun ölümlerini tam anlamıyla kabullenip çocuklarıyla yeni bir hayata başlayacak. Alanı genişlettiği ve alana giren her şeyin o dünyaya ait bir şeye dönüşmesi harikaydı! Monica:
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Güçlerini bu dizideki olay sebebiyle kazanacak demek ki çizgi romandaki gibi başka bir şekilde değil. Hayward:
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bu adam için Skrull çıkabilir diyeni gördüm ve hiç mantıksız gelmiyor. Agness:
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Agness her şeye hakim gibi görünüyordu ve Wanda'nın kontrolü dışında da olayların farkında gibi davranıyordu ama bu bölümde o da öyle değildi, milletin beklediği kadar büyük bir şey çıkmayabilir Agness'den. Tommy&Billy
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Young/New Avengers'ın 2 yeni üyesi hayırlı olsun. Son 2-3 bölümde de iyice Peter Parker ile vs benzer yaşlara gelirler ve evrene tamamen dahil olurlar. Son olarak da Woo'nun içerdeki adamı kim çıkacak merak ediyorum.
-
-
1x07
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Agnes'ın Agatha çıkması hiç şaşırtmadı hatta geçen haftaya kadar böyle olacağından emindim. Vision ile konuşurken numara yapıp ters köşeye yatırdılar onlar da tahmin ettiğimizi biliyorlar herhalde. Monica bu bölümde güçlerini kazandı onun hikayesinin de devamını merak ediyorum Komedi tarzı olarak da The Office ile Modern Family karışımı olmuş intro müziği direkt The Office ama yazıları dahil kalanlar Modern Family Credits'in ortasında, oyuncu isimleri geçince bir sahne daha var hemen kapatmayın
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Son 2 bölümdür sanki agnes'in agatha olduğunu tahmin edenleri biraz itmişti sanırım dizi ama artık resmiyete kavuştu. Ben diziden inanılmaz keyif alıyorum bu arada. Keşke bölüm süreleri bir tık daha uzun olsaydı. -
Çok güzeldi :) -
monica ne dandik kahraman oldu öyle her halde bölümün en dandik yeriydi
bu bölümün en güzel yeri spoiler ların doğru çıkması oldu son bölümlerde luke skylewalker tarzı bir cameo beklemeyin üzülürsünüz cameo çok tahmin edilebilir olmuş
ama asıl bomba SWEET DREAMS ARE MADE OF THİS
-
Dizinin final bölümünü merak edenlere ;
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Agatha,Wanda tarafından öldürülecek.Wanda, Vision'nın artık hayatta olmadığını kabullenecek ve yaşamına çocuklarıyla birlikte devam edecek. SON
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakko9 -- 19 Şubat 2021; 15:5:21 > -
Finale doğru mükemmel bir şekilde ilerliyoruz. Bölümler 1 saat olacak denmişti ama 34 dk'ydı. Acaba finalde Strange görünecek mi ?
-
Monica olayı çok kötüydü gerçekten, onun dışında da sonu hariç durgun bir bölümdü.
-
Güzel bölümdü yine ama fazla tahmin edilebilir ilerliyor teorilerin hepsinin doğru çıkması sinir bozucu oluyor umarım son 2 bölümde şaşırtıcı şeyler görürüz
-
Bu bölümle fark ettim ki Elizabeth ablamız komik aile veya dram tarzında bir işte oynasa baya iş yaparmış.İnş Disney bu fırsatı kaçırmaz, izledikçe keyif alıyorum oyunculuğundan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X