Şimdi Ara

Wanted (2008) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
11.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gidenler çok beğenmiş hadi bakalım giden yorum yapsın...
  • Angelina abla olsunda taştan olsun isterse...her filmi güzeldir.
  • film güzel. gidilir ben tereddüt etmedim giderken hatta dün hulk'a gitmeyi düşünüyorduk gazeteye baktık wanted çıkmış karar değiştirdik angelina sayesinde. gerçi hulk'ta da liv tyler vardı nam-ı diğer arwen...
  • Bu film bizi eğlendiricek diye bekliyorduk 3 arkadaş mayıstan bu yana, dün izledik ve gerçekten eğlendirdi. Film dalında başarılı, tavsiye ederim oyuncuları ve türü sevenlere.
  • Film bomba bişey olmuş. Bugün arkadaşla napalım napalım dedik hadi sinemaya gidelim bari. Bu film varmış YKM de. Hiç önceden duyduğum bi film değild, öylesine gittik. Aksiyon ve efekt manyağı oluyorsunuz. Çok eğlenceli çok görsel bir filmdi inanılmaz beğendim ben şahsen. Matrix i bile ilk izlediğimde bu derece beğenmemiştim. Saçmalıklar tabii ki var ama eğlence dozunu aşıyorsunuz resmen.

Hele angelina jolienin filmdeki son hareketinde oha çektik toplucana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Temmuz 2008; 21:06:39 >
  • bende geçen hafta izledim dehşlet bi film hele son sahnedeki falso olayı offff
  • ekşiden alıntı:
    film arasında dağılmama vesile olan olay ise şudur ki; ben dedim bu eleman kurşuna falso verir falan kahraman olur en sonunda da angelina jolie'yi götürür. yanımda kuzen vardı ve hemen cevabı yapıştırdı.. "angelina jolie'yi alacaksak ben mermiye 'u' dönüşü yaptırırım".. hoş hatun vesselam.

nitekim güzel film. aksiyon, macera, angelina jolie, entrika, angelina jolie, silahlar, arabalar ve angelina jolie vardı. daha ne olsun.

• Yanımda gidecek birini bulursam en kısa sürede gidicem.

• Tek beğenmeyen benim herhalde
  • Angelina Jolie ve ekşın.
  • Hancock'a gideceğim. Bunu ise indirmeyi düşünüyorum.
  • angie sadece reklam amaçlı alınmış filme
  • çizgi film mantığıyla çekilmiş saçma ötesi bir filmdi.
  • Abartı sahnelerle dolu eğlencelik bir film.Mantık hatalarıda yok değil.Spoiler vermek istemiyorum giden arkadaşlar biliyorlardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crabeinmorn

angie sadece reklam amaçlı alınmış filme

bence değil binbaşım...
    filmi izleyenler bir düşünsün bakalım angelinadan başka bu kadar bu role uyacak kişi var mı.
    he onun vücudundan yararlanmadılar değil çünkü onun için filme giden çok kişi var ama ben angelinayı sevdiğim kadar oyunculuğunu da seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Riddle -- 5 Temmuz 2008; 19:13:40 >

• Filmde ki en iyi sahnelerden biri.. Klavye yazılarına dikkat.
    İlk izlediğimde anlayamamıştım..

Güzel ve ince detay burdan wantedi beğenmeyenlere gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

/>

Filmde ki en iyi sahnelerden biri.. Klavye yazılarına dikkat.
    İlk izlediğimde anlayamamıştım..

Güzel ve ince detay burdan wantedi beğenmeyenlere gelsin

Süpermiş

• o yazıyı bende farketmemiştim gözüm dişe takılmıştı :D sağol
  • R5 versiyonu çıkmış ve güzele benziyor,izlemek isteyenlere duyrulur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.