Şimdi Ara

Wantedı izledim ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu filmi beyenen oldumu acaba tam bir fiyasko. Bide LCD ye bağladım izledim çok fazla kısa sürmüş film. Kurtlar vadisinde bile yapılmaya başlanan bilgisayar teknolojisiyle çekilmiş film. Berbat hayat süren bi çocuğun talihi dönüyo ve kendi gibi süper özel. sahip gruba katılıyo ve 2-3 olay sonra film bitiyo sonundada ne kadar çok olay olmuş filmde demiyosun. Bir kaç aksiyonlu sahne var onlardada heyecan namına bişi yok neden bu film çok sevildi anlamadım. Cevap sadece Angelina Jouli için.

• Yokmu hacılar izleyen.
  • yuh sen zaten bu filmi kurtlar vadisiyle karşılaştırıyosan yapacak bişey yok kurtlara devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

yuh sen zaten bu filmi kurtlar vadisiyle karşılaştırıyosan yapacak bişey yok kurtlara devam...

Hayır demek istediğim o efektleri artık her filmde görüyoz. Ucuz bi kaç tane efekt okadar. Bide mematiyi düşünsene adamlara fasolü mermi yediriyo
  • Orda haklısın zaten olağan üstü bir film değil...Ayrıntı olarakda öldürttükleri herifin babası çıkması felan ilginç geliyo.zaten sonu ilginç olan filmler hep tutulmuştur....mesela bende şimdi THE GAME i izledim yeni bitti ilk defa izledim...izlemediysen hemen izle...
  • anlattığı felsefi bişy hayat vs anlamaman normal yaşını bilmiiorm ama oyuncular süper senaryo çok iii kurtlar vadisine bakarsan adam nerdeyse 1 mt ateş edio polata vs bişy olduğu yok hiçmi biri tuturamaz yani bizim sinemayı amerika ile kıyaslamaya kalkma bence he bu arada polat yakında 3 tekerlekli bisikletten düşüp ölecek
  • quote:

Orda haklısın zaten olağan üstü bir film değil...Ayrıntı olarakda öldürttükleri herifin babası çıkması felan ilginç geliyo.zaten sonu ilginç olan filmler hep tutulmuştur....mesela bende şimdi THE GAME i izledim yeni bitti ilk defa izledim...izlemediysen hemen izle...

Konu ne bunun sonunu ve can alıcı yerini sölemede en uyuz kaçtığım şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilader o filmi izlerken yorgun olacan kafanı dağıtmak isteyecen konu bütünlüğü falan umurunda olmuyacak, safi aksyon izleyecen o zaman birazcık zevk alırsın. Yoksa Wanted den birşey bekleme sadece gişeden para kazanmak için yapılmış bir hollywood filmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-328F93D37 -- 5 Ocak 2011; 1:57:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizem111

anlattığı felsefi bişy hayat vs anlamaman normal yaşını bilmiiorm ama oyuncular süper senaryo çok iii kurtlar vadisine bakarsan adam nerdeyse 1 mt ateş edio polata vs bişy olduğu yok hiçmi biri tuturamaz yani bizim sinemayı amerika ile kıyaslamaya kalkma bence he bu arada polat yakında 3 tekerlekli bisikletten düşüp ölecek

Yaşım 19 Gizem. Senaryo güzel ve orjinal ama film felaket kısa tutulmuş mesela şöle bi düşün zor ölüm film okadar insanı doyuruyoki veya terminatör veya Matrix veya testere insan bu filmler bitince vay be ne çok olay geçmiş diyor ama bu filmde bu yok çok yüzeysel geldi. Oyunculuklarda iyiydi filmde ama insanı etkilemiyo. Mesela film uzasaydı. Bi bakıyon bitmiş film daha sen sonunu sindiriyim derken.

• quote:

Orijinalden alıntı: xHannibalx

Bilader o filmi izlerken yorgun olacan kafanı dağıtmak isteyecen konu bütünlüğü falan umurunda olmuyacak, safi aksyon izleyecen o zaman birazcık zevk alırsın. Yoksa Wanted den birşey bekleme sadece gişeden para kazanmak için yapılmış bir hollywood filmi.

Aynen katılıyom hacı başlangıcı 10 kere izledim hani şu binadan koşarak camdan çıkan manyağı. Ora bitince dedim vay bee film sonuna kadar aksiyonlu ama cırt bitti film. Sonuç olarak sinemada bu filme verilmez 6 tl. Evde izlersin.
  • benim fikrim bu bence çünki konu daha nereye gidebilirdi gereksiz olurdu uzaması bence
  • quote:

benim fikrim bu bence çünki konu daha nereye gidebilirdi gereksiz olurdu uzaması bence

Çünki your eyes are amazing..... Gizem
  • quote:

Orijinalden alıntı: raguerradelosmundos

quote:

Orda haklısın zaten olağan üstü bir film değil...Ayrıntı olarakda öldürttükleri herifin babası çıkması felan ilginç geliyo.zaten sonu ilginç olan filmler hep tutulmuştur....mesela bende şimdi THE GAME i izledim yeni bitti ilk defa izledim...izlemediysen hemen izle...

Konu ne bunun sonunu ve can alıcı yerini sölemede en uyuz kaçtığım şey.

konusunu izle gör...söylenecek bişey yok..mükemmel film...

• quote:

benim fikrim bu bence çünki konu daha nereye gidebilirdi gereksiz olurdu uzaması bence

Hayır mesela öldürdükleri adamları öldürmek için uğraşsalardı (aynı film başındaki o süper sahne gibi) yani şöle olmuş 2012 filminin başındaki 2009-2010 falan yıllarında olan olayları hızlı hızlı gösteriyoya işte onun gibi öldürülecek adamlar hızlıca daha plan falan yapmadan direk öldürüldüğünü görüyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xHannibalx

quote:

Çünki your eyes are amazing..... Gizem

• cıddıye alıp cevap veren olmuş
  • Bence de o sondaki sahne çok saçma. Hani Angelina Jolie falan var. Bizim herif ortada. Angelina kurşuna 360 çektiriyor, en son kendine giriyor kurşun. Orada bence kurşunun Jolie'nin de kafasını delip sonsuza kadar o sütunların arkasında dönmesi lazım 360 çeken kurşun, 9 kafa delen kurşun yere de düşmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.