Şimdi Ara

WantedtheGame - Süper Web Tabanlı Mafya Tarzı Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiye'de daha pek tanınmamaktadır.

Herkese tavsiye ederim.

Her tur 41 gün sürmektedir 41 gün sonunda ülke listesindeki ilk 5 kişi o turun ilk 5 listesinde görülmektedir.

Dünya listesindeki ilk 6,para ve kredi ödülü kazanır.

NOT : Her turun kaç gün olacağı adminler tarafından belirlenir.

Ben şuanki sayısını yazdım.

Dünya listesindeki para ve kredi ödülleride her tur adminler tarafından belirlenir.

Bazen 10 kişi bazen 6 değişebilir.

OYUN HAKKINDA HER TÜRLÜ SORULARI BANA SORABİLİRSİNİZ.İLETİŞİM İÇİN : PirateStroke@hotmail.com.tr
    OYUN HAKKINDA BİLGİLENDİRME AMAÇLI BİRDE FORUM SİTESİ KURDUM.

http://www.wantedthegame.com

Oyundan Bazı Görüntüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PirateStroke -- 11 Nisan 2010; 17:25:30 >

• Oyuna başlayan kimse yokmu arkadaşlar Hertürlü yardıma hazırım Türk Oyuncularla oynamak istiyorum çünkü bu oyunuYukarda belirttiğim gibi yardım için forum siteside kurdum iletişim için msn adresimide verdim hertürlü soruyu sorabilirsinz oyunla ilgiliTürk kullanıcılarla birlikte oynamak istiyorum çünkü

• Ben Hesap Oluşturamadım Bir Türlü. Oynayan Bir Arkadaş Varmış Onunkiyle Başlayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaqqaL

Ben Hesap Oluşturamadım Bir Türlü. Oynayan Bir Arkadaş Varmış Onunkiyle Başlayacağım

KAYIT OLMAK İÇİN ;

1.OLARAK ;

2.OLARAK ;

3.OLARAK ;

4.OLARAK ;

ARTIK RAHATLIKLA OYUNA BAŞLAYABİLİRSİN

• Bende başladım şimdi oyuna çok beğendim , gerçekten güzel oyun .
  • Türkçe olaydı başlardım belki
    Ama yabancı dil pek yok:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursat_2626

Türkçe olaydı başlardım belki
    Ama yabancı dil pek yok:)
    Belli başlı şeyler var zaten oyunda,kurduğum forum sitesinde türkçe açıklamalarını yaptım oyunun yukarda linki var zaten => OYUN HAKKINDA BİLGİLENDİRME AMAÇLI BİRDE FORUM SİTESİ KURDUM.,yinede anlamadığın yerler olursa msn adresimi ekleyip istediğini sorabilirsin yapılcak şeyler belli olduğu için farketmicek yani görürsün rahatlıkla öğrenebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş Sağolasın Resimler İçin

Ama Sorun Bilmememden Değil İnternetimdendi Ve Halloldu, Dün Başladım Ve Gerçekten Güzel Bir Oyun Teşekkürler Paylaştığın İçin

+ Sevap
  • quote:

Kardeş Sağolasın Resimler İçin

Ama Sorun Bilmememden Değil İnternetimdendi Ve Halloldu, Dün Başladım Ve Gerçekten Güzel Bir Oyun Teşekkürler Paylaştığın İçin

+ Sevap
    Rica ederim,her türlü soruyu sorabilirsin başarılar

• Her Oyun Turu 41 Gün Demişsin 41 Gün Sonra Hesaplar Sıfırlanıyor Mu?
  • quote:

Her Oyun Turu 41 Gün Demişsin 41 Gün Sonra Hesaplar Sıfırlanıyor Mu?
    Evet 41 gün sonunda Türkiyede ve dünyada ilk 5 e girenler Kazananlar kısmında görünüyor ve adı hep orda kalıyor,dünyada ilk 5 e girenlerede çeşitli ödüller veriliyor her 41 günde,tur bitmese zaten ilk oyuna başlayanı geçmek mümkün olmaz,tur bittiğinde adın listede görünücek ömür boyu,iyi olduğunu ispatlıcaksın yani,dünyada ilk 5 e girdiysen üstüne ödül kazanıcaksın bence gayet güzel Bu sayede her tür ilk 5 e girip adını kazananlar listesine yazdırabilme ve ödül kazanabilme şansın oluyor STATS-HALL OF FAME i tıklarsan ordan geçmişteki DÜNYA VE TÜRKİYE listelerine göz atablirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PirateStroke -- 14 Nisan 2010; 22:26:14 >

• Bunun birde terminator versionu var.

http://www.terminatorsalvationfig.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Curse

Bunun birde terminator versionu var.

http://www.terminatorsalvationfig.com/

Evet aynı şirketin oyunları zaten,terminatör ve araba yarışı versiyonu var ama araba yarışı ve terminatör hala istenilen düzeyde gelişmedi o yüzden bende wantedthegame i oynuyorum hala
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.