Şimdi Ara

MafiaTurk - Türk işi Mafya Oyunu ;) TeK KeLime Süper!!! (REHBER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  MafiaTurk - Türk işi Mafya Oyunu ;) TeK KeLime Süper!!! (REHBER)

Türkiye’nin En Büyük Sanal Suç Dünyasında Yer Almaya Hazır mısın?
    "Sadece yer almak bana yetmez, ben en büyük olacağım ve bu dünyayı kontrolüm altına alacağım" diyorsan, ismini mafya dünyasına kazımak istiyorsan ve bedelini de ödemeye hazırsan, stratejini kur ve uygulamaya başla!

Unutma ki, suç dünyasının en güçlü babası olmak istiyorsan, cesur, hırslı, inatçı ve hepsinden önemlisi zeki olmalısın; "Ben Böyleyim" diyorsan doğru yerdesin.

Suç işle, Tetikçilik Yap, Araba Yürüt, Baskın Yap, Polise Rüşvet Ver, Sana Verilen Görevleri Bitir, Dövüş Kulübünde Bilek Gücünü Göster, Kumarhanelere Takıl, Araba Yarışlarına Katıl, Ticaret Yap ve Gerektiği Yerde Adam Öldür…
    Ama Gün Sonunda Sadece Bir Şeyi Düşün: Kendi Suç Aileni Kurmayı ve Onu Diğer Gangsterleri Yönetecek Kadar Büyük ve Güçlü Bir Konuma Getirmeyi…

Çılgınca, değil mi? Ama tüm bunlar GERÇEK!

Tüm Bu Heyecanı Yaşamak İstiyorsan 2 Dakikanı Ayırıp MafiaTürk’e Kayıt Olman Yeterli…

DH MAFIA TURK GRUBU

ScaT
    sefer_101
    OnLySnS
    snakeyy
    torpilli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScaT -- 17 Ağustos 2007; 16:20:14 >

• ARkadaşlar Oyunu Bilenler Yada Deneyenler Yorum yapsınlar... :)
  • Yorum şu:up
    Kendimi yeterince açıklamışımdır işşallah

• SAol buda bi yorum... aMa insan biraz daha ılımlı düşünür... Paylaşım yapıorz... Kötü bi art niyet yok anLadııı???
  • Benim kızdığım şey şu bu site daha önce verildi.Post kasmak olomasın die bence baslığa MafiaTurk Rehber yaz beelki bazılarının ilgisini çeker
  • quote:

Orjinalden alıntı: umurman

Benim kızdığım şey şu bu site daha önce verildi.Post kasmak olomasın die bence baslığa MafiaTurk Rehber yaz beelki bazılarının ilgisini çeker

• Hiç bi zaman post kasmak gibi bir cabam olmadı bu siteye senelerdir üyeyim ve postlarıma bakarsan anlarsın sadece gerekli oldugu zamanlar yazarm başka sohbet amaclı vb. amaclarda mesajlarımı görürsen sikayet edersin kardeş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya yanlış anladın diyomki başlığı MafiaTurk rehberi yap
  • arkadasın dedigi gibi bencede cok güzel bir oyun ben oynuyom
  • Sevien nedir arkadasım??? istersen beraber organize iş veya baskın fln yapabiliriz ;)
  • nick neydi bi bakyım bi fabrika saldırıs düşünüyodum
  • ii
  • :) Fabrikam yok kardeş suan villama gel ;) beklerim bi cayımı icersin
  • hehe
  • Niyahet adam gibi bir konu açıLdı. Fan Club kuraLım Başa ekLe Beni.

Name: OnLySnS
    Şifre: =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLySnS

Niyahet adam gibi bir konu açıLdı. Fan Club kuraLım Başa ekLe Beni.

Name: OnLySnS
    Şifre: =)

aaa bu konunun yeri gereksiz mesajlar diilmiydim(dier arklar alinmasin ama ozellile bu ark alinsin)
  • Arkadaşlar herkes isimini yazsın ve konuyu başlatan arkadaş ilk post a herkezin isimini yazsın bence güzel olur

Name : ffatihh
    Seviye Patron

herkez byle yazsın ve konuyu başlatan düzenlesin ve oyununda mesaj halinde olalım
  • name : mdilawer
    Seviye : Tetikçi

:) Bi tane eş aranıyor... Şöle 18 yaşlarında sarışın güsel :) Para bende hış fabrika willa... Yakışıklıyım Karizmatiğim... Suç dünyasının önde gelenlerindenim...
  • ARkadaşlar fabrika aldm işci olarak gelmek isteyen varsa sölesin cocoin 20.000 YTL ;)
  • ARkadaşlar bi grup kurallımmı??? hadi listeyi oluşturuorm ben oyunu oynayan arkadaslar isimlerini yazsınlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.