Şimdi Ara

WAP300N bağlantı sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
7.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Okuduklarımdan ben de aynı kanaate vardım. Tavsiye edeceğiniz ürün var mı? Yoksa 10 veya 15 dbi anten alıp onunla deneyeyim mi? Boşa masraf olur mu acaba? Yoksa bir şeyler katar mı? Attığımız taş kurbağayı ürkütmezse hiç uğraşmasam daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Okuduklarımdan ben de aynı kanaate vardım. Tavsiye edeceğiniz ürün var mı? Yoksa 10 veya 15 dbi anten alıp onunla deneyeyim mi? Boşa masraf olur mu acaba? Yoksa bir şeyler katar mı? Attığımız taş kurbağayı ürkütmezse hiç uğraşmasam daha iyi olur.

Ben daha sonra başka cihaza ihtiyaç duymadım , komşum bizimle ortak internetten vazgeçtiği için :)
  • gunhan G kullanıcısına yanıt
    hocam aynı cihazdan bende de var gayet güzel kullanıyorduk nereden geldiyse aklıma firmware güncellemesi yaptım simdi cihaz acılıyor 20-30 saniye sonra resetliyor yine açılıyor yine reset böyle gidiyor işlem yapmama fırsat vermiyor sen de ki sorun da böyle miydi ? belirttiğin 30 sn reset olayını tam anlatabilir misin ?
  • Hoca ben cihazi cope attim.Ralink chipset var bunlarda tam cöp yani.once resete 30 sn basili tut cihaz acikken.sonra resetten cekme elini cihazin fisi cek.rest bir 30 sn daha basili kalsin.sonra elini cekme fisi tak bir 30 sn daha basili kalsin sonra cek boot etmesini bekle.zaten baslar cihaz.fakat cihaz firmware yuklemesi sirasinda brick duruma dustuyse servise gondermen lazim.icindeki kartta seri baglanti portu var.flash i yaziyorlar oradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.