Şimdi Ara

WAR ROCK OYNAYAN VAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar iştahınız benide heveslendirdi bende indiriiyorum :D
    not : bu tarz oyunlarda hiç iyi deilimdir ama ortama geliyorum ehuehu :D
  • bu arada client 377 mb patch ler haric yanii
  • bende oynuorum lwl 3olmak uzreyım frkn46 genelde konteynırlı yerlerde oynuorum cook sarıyooo
  • arkadaşlar oyun süper lvl 2 olacam acayip sardı beni
  • evet arkadaslar bende lvl 2 oldum ve oyun hakkinda yazmak istediklerim var
    soleyecegim o ki k2 nin her oyunu gibi buda guzel ama k2 nin gene her oyunu gibi bundada hile hurda almis basini gitmis mesela adam yumrukla 1 km deki adami öldürüyor bomba atiyor nerdeyse haritadaki her adama deyiyor okadar abarti yani
    ve gene k2 nin her oyunundaki gibi bazi pislik turk diyemiyecegim uluslar arasinda yuz karamiz olan kisilerin yeni hedefi sanirim bu oyun cunku bolca o hilebazlardan var oyunda
  • ben oynuyorm lvl 2 de bıraktım ama çok güzel oyun genelde küçük alanlarda savaşıyorum
  • beyler şuan açık olan var mı kapışalım hep beraber
  • ben de geliyorum severim boyle oyunlari 180 mb dusunursek 1 saat sonra ordayim

oeki hangi serverdayiz bi servermi var

yanliz 380 mb 180 deil 2,5-3 saat sonra ordayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 31 Ocak 2007; 18:35:26 >
  • tek server var beyler hadi ya gelin hep beraber kasalım çabuk lvl atlarız yok mu oyunda hiç kimsee

not: tHe_iMmpPxX kardeş dapla indir 45 dk alıyo tabi bizim 3 gb kotalı adsl seninki daha hızlıysa daha çabuk iner
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcukkk25

evet arkadaslar bende lvl 2 oldum ve oyun hakkinda yazmak istediklerim var
    soleyecegim o ki k2 nin her oyunu gibi buda guzel ama k2 nin gene her oyunu gibi bundada hile hurda almis basini gitmis mesela adam yumrukla 1 km deki adami öldürüyor bomba atiyor nerdeyse haritadaki her adama deyiyor okadar abarti yani
    ve gene k2 nin her oyunundaki gibi bazi pislik turk diyemiyecegim uluslar arasinda yuz karamiz olan kisilerin yeni hedefi sanirim bu oyun cunku bolca o hilebazlardan var oyunda
    arkadaşım o bomba diil adamın elinde silah oluyo sanırsam bi bugdan ya da lagdan dolayı öle oluyo yani o hile değil
  • ewt onun için hep mermiye bak o zaman anlarsın adamda yumruk gözüküyo ama merki 30/5 o zaman anlıyon silah olduğunu adam öldürdüğündede ne silahı olduuna bakarsın
  • oyun indi ama oyun icinde acayip kasiyo grafikler neden oyle train e cikinca bir sorun yok ama oyuna grince batiyosun. nedenini bilen varmi neden boyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX

oyun indi ama oyun icinde acayip kasiyo grafikler neden oyle train e cikinca bir sorun yok ama oyuna grince batiyosun. nedenini bilen varmi neden boyle

grafik ayarlarını düşür işine yarayacaktır
  • yok dusurdu gene ayni traine giryorum hic bise yok ama nezaman bir servera karissam basliyo ya sanki bilgisayarin ekran karti yok ki oluyo hareket bile edemiyorum intenet hizindan mi boyle bilgisayardan mianlamadim
  • BENİM KOTADAN NASIL OLDUYSA 7GB YEMİŞ BENDE HEMEN OYUNU BIRAKDIM
  • Arkadaşlar Bn download yapamıyorum şu lanet clienti yardım edermsın ?
  • slm arkadaşlar bende yeni indiriyorum bu oyunu eğer hala oynayan varsa yardımcı olursa sevinirim .. :)
    nickim bysmooter
  • arkadaslar şunun hilesini tammmm olarak verebilirmisiniz link kırık olmasın lütfen ayrıca ordaki nikim erensahin ok
  • bende oynuyom iran20 benim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.