Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU] (436. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.871
Cevap
49
Favori
372.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Squadla wager yap, bilmem nereden al oraya koy, takımın aptal çıkmasın da 3 el yenilme. Arkadaş beni anlamıyorsunuz. Ben oyunu doğru düzgün şekilde oynayıp, zevk almak istiyorum. G.tü boklu iki kuruş para için bu kadar takla atmak istemiyorum. 10 yaşındaki hilecilere vurulmak istemiyorum. 2 tank alacaz diye 10 gün bilgisayar başında dirsek çürütmek istemiyorum. Başka oyunlar ile war thunder'a aynı zamanı ayırdığında, war thunder her zaman en az tatmin eden oluyor. Oyun artık tıkandı. Bütün oyuncu kitlesi bunun farkında hatta gaijinde farkında. Şurada 1 yılları var, ya düzgünce oyunu toparlayıp adam edecekler, zevk veren bir oyun olacak yada %90'ı Rusların oynadığı dandirik bir oyun.

Oyun prem hesabı doğru düzgün TL fiyat üstünden satsın, oyundaki hileciler ile mücadele edilsin, şu saçma sapan bugların en azından göze batanları çözülsün, 1 yıllık abone olmazsam ayıp bana. Ama adamlar hiçbiri yapmıyor yahu. Ya sev ya terk et modundalar. Oyuncu kitlesi ile en ufak bir bağları yok. Oyun olmuyor, gitmiyor, artık kendisini taşıyamıyor. Acil çözüm lazım.

• zibartan kullanıcısına yanıt
    Yazdığın tüm bahanelerin çözümünü videolu açıkladım. 20 maç üst üste kazanıyoruz (2015'ten beri). Hala neyi tartışıyorsun? Neyi iddia ediyorsun anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 8 Ekim 2019; 7:6:26 >
  • Adam yazdığımı okumuyor bile. Reklam peşinde. Sana hayırlı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibartan

Adam yazdığımı okumuyor bile. Reklam peşinde. Sana hayırlı işler.
    O elemanın zamanı bol binlerce saati gömmüş yazıyor öyle. Ben senin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Sağlam bir takım ve çoook zaman ayırmadıkça en iyi seçenek bolca elinin cüzdana gitmesi oluyor. Mesele bu oyunu anlamak değil. Bu anlatılan envai çeşit bonusu 10 yaşındaki çocukta çözüyor ama mesele işten güçten arta kalan zamanda 1 saat eğlenebilmek. Bu oyunun yapımcısının derdi bu değil ama. Ek olarak bol keseden atanlar da bu oyun en az 10 oyun parası harcamıştır emin ol.
    Sen yazıyorsun ben yapıyorum, yaptığımı paylaşıyorum, hala reklam diye ağlıyorsun. Sana kolay gelsin.
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    Yanlışını düzelteyim, elimi cüzdanıma götürmeden ücretsiz olarak paketleri aldım, almanın yolunu paylaştım. Keşke zaman ayırıp izleyip nasıl yapıldığını öğrenseydiniz.

• War thunder ile ilgili rehberler, araçlara özel rehberler, nasıl kısa yoldan uçak açarım, nasıl hızlı para kasarım, nasıl altın kartal kasarım gibi soruların cevabı ve takım arkadaşı bulmak gibi sıkıntıların çözümleri adına discord adresimize gelebilirsiniz.
    Discord
    Discord — Discord - Free Voice and Text Chat
    https://discord.gg/qfhCUas.

• GARYOSAVAN kullanıcısına yanıt
    Oturdum ne yapıyor diye, twitch yayınına baktım. 2 kişinin izlediği twitch yayınında takımı kurmuş saatlerce kasıyor. Ondan sonra burada gelmiş, kolayca alma yöntemi, anlatıyorum diyor. Arkadaş sen gerçekten ne dediğimi anlamıyorsun, boşuna bana cevap yazma. Reklama da laf etmiştim, lafımı geri alıyorum. Bu adamın gerçekten reklama ihtiyacı varmış. Ben gidince 1 izleyicisi kalıyor, bir el atın sevaptır.
    En azından işin temelini kapmışsın. Takım kurup saatlerce kasabileceğini anlamanda bir nevi ilerleme senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 11 Ekim 2019; 4:22:38 >
  • Ruslar War Thunder' Çinlilere mi sattı?
  • Mürettebat rusça konuşuyor ama yazılar ingilizce, bu nasıl oluyor?

• yaklaşık 1 yıl sonra oyunu arkadaş ricasıyla yeniden kurdum oyun bildiğimiz gibi aynı devam..
    1- maçlarda yüksek tier araçlar gelmesi hala saçma ve sürekli sizden yükseklerle oynuyorsunuz
    2- tamir kısmı ayrı rezalet zaten para yetişmiyor
    3- herkez girip saatlerce oynamak zorunda değil insanlar çalışıyor akşamları 1 2 maç yapıp keyif alayım diyorsun oda işkence
    4- yeni bir event var yangın tüpü sandık vs verip tank ve gemi yapımı isteniyor benim gibi hergün değil ama girdiğinde max 5 maç yapanlar 3 4 ayda açamaz bu gemi ile tankı
    5- oyun grafik olarak süper bu konuda eşi benzeri bence yok yada ben öyle düşünüyorum...
    6- oyuna mutlaka farklı savaş modu gelmesi lazım (misal gerçekcide belli aralıklarla oyuncular pusuya yatmasın diye alan daraltma yada o alanın dışına kalanlara bomba gibi şeyler atılsın yada haritada yerleri belli olsun... bu sayede göze göz savaş oranı artar maçlar daha kısa sürer..
    7- mürettebat puanları çok az geliyor sağlıklı şekilde mürettebat geliştirme çok zaman istiyor çok maç çok puan buda sıkıyor insanı :/

• T-34 tank kullanıyorum. Ekip seviyesi orta derecede. Tüm modifikasyonları açık ve top olarak da APHEBC kullanıyorum. Oyun sırasında bir orta tank rakibi ile karşı karşıya geldik. Sanırım o da bir rus tankı idi modeline bakmadım. Aramızdaki mesafe yaklaşık 300-400 metre. Kendisi hafif bayır aşağı duruyordu yani tankın üst zayıf kısmına üç-dört defa atış yaptım ancak bana mısın demedi akabinde herif benim tankın önüne tek atış yaparak öldürdü. Bilmeyenler için söyleyeyim tankın önü zırhın en kalın olduğu nokta ayrıca modifikasyonda ekstra zırh kaplatmıştım. Bu oyunun sisteminde ya çok ciddi bir sorun var ya da oyuna para harcayanların araçları ekstra güçleniyor. Çözemedim.
  • Yapımcı Rus şirketi bu yüzden Rus tanklarina kıyak geçildiği söyleniyor ki bu doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elma kullanıcısına yanıt
    Senin ilk olarak bu videoyu izleyip mermi türü ve vurman gereken yer mevzularını çözmen lazım. Yazdıklarından WOT gibi oynamaya çalıştığını anlıyorum.

• oyunu uzun yıllardır oynamıyorum. ben oynadığım sıralarda yalnızca uçak kullanılıyordu ve tank falan yoktu. sonra oyuna tanklar eklenince bi ilgimi kaybetmiştim nedense ve sonra da oyun hata vermeye başlamıştı açılmıyordu. ne yapsak çözememiştim ve bırakmıştım. peki bunca yıl sonra oyunda neler değişti? yalnızca uçaklar varken tankların eklenmesi kadar büyük başka bir değişiklik var mı?
  • omer239 O kullanıcısına yanıt
    gemiler eklendi helikopter falan
    tank ağacı ne durumda bilmiyom
    uçak ağacınada yeni ülkeler eklendi 9.3 10 br süpersonic ucaklar falan eklendi bende 4-5 aydır oynamadım son durum nedir bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

gemiler eklendi helikopter falan
    tank ağacı ne durumda bilmiyom
    uçak ağacınada yeni ülkeler eklendi 9.3 10 br süpersonic ucaklar falan eklendi bende 4-5 aydır oynamadım son durum nedir bilmiyorum
    peki sadece uçakların kullanıldığı savaş modu var mı yoksa karma mı oluyor?
  • omer239 O kullanıcısına yanıt
    Evet var. Oyunda 5 farklı mod var

1) Basitleştirilmiş (tank-tank, uçak-uçak)
    2) Gerçekçi Savaş (Tank-Uçak, Uçak-Uçak/Bir takım yer hedefi görevleri dahil)
    3) Simülasyon Savaşları (Tank-Uçak, Uçak-Uçak)
    4) Gemi Savaşları
    5) Helikopter Savaşları
    Not: Basitleştirilmiş savaşlarda tank ile girdiyseniz yanlış hatırlamıyorsun 1 dakikalığına girdiğiniz seviyede kullanılabilecek rastgele bir uçağa geçebiliyorsunuz gerekli öldürme puanını topladıktan sonra. Gerçekçi tank savaşlarında gerekli puanı topladığınız zaman uçak ile oyuna dahil olabiliyorsunuz ya da helikopter ile. Simülasyonda seçim sizin tank veya uçak.

Garyosavan ağabeyimizi takip edebilirsiniz eski videolarda önemli noktalara değindiği çok yer var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dansedenkirpi

Evet var. Oyunda 5 farklı mod var

1) Basitleştirilmiş (tank-tank, uçak-uçak)
    2) Gerçekçi Savaş (Tank-Uçak, Uçak-Uçak/Bir takım yer hedefi görevleri dahil)
    3) Simülasyon Savaşları (Tank-Uçak, Uçak-Uçak)
    4) Gemi Savaşları
    5) Helikopter Savaşları
    Not: Basitleştirilmiş savaşlarda tank ile girdiyseniz yanlış hatırlamıyorsun 1 dakikalığına girdiğiniz seviyede kullanılabilecek rastgele bir uçağa geçebiliyorsunuz gerekli öldürme puanını topladıktan sonra. Gerçekçi tank savaşlarında gerekli puanı topladığınız zaman uçak ile oyuna dahil olabiliyorsunuz ya da helikopter ile. Simülasyonda seçim sizin tank veya uçak.

Garyosavan ağabeyimizi takip edebilirsiniz eski videolarda önemli noktalara değindiği çok yer var.
    teşekkür ederim bu bilgiler için. uygun bi zamanda oyunu indirip yeniden başlarım oynamaya.

evet garyosavan biliyorum tanıyorum 2014-2015 yıllarından beri bu oyuna ilk başladığım zamanlardan beri izlerim hala arasıra izliyorum

zaten war thunder oynamış olup da onu tanımayan var mıdır o rehber gibi videolardan sonra?

• 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.