Şimdi Ara

Warbringers Serisi Jaina - Slyvanas - Azshara. Yeni video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anduin iyiliği, holy gücü yansıtırken Slyvanas'ı sürekli hatred, kötü, katliamcı olarak lanse ediyolar son 1 yıldır. Trailerda da hatredi vurguluyordu bugün çıkanda da. Bir horde olarak üzülüyorum. Oysa 15 sene önce Slyvanas bize Undeadların irade kazanarak yaşamalarını sağlayıp kendi halinde yaşamaya çalışan mücadeleci bir halkın lideri olarak gösterilmişti. Bende kötü yorumlara katılarak umuyorum ki bir raid bossu olarak karşımıza getirilmesin. Boss mu yok abicim bir yığın lore çıkar hala warcrafttan.
  • Adi sylvanas, kancık kadın broken shore'da kaçmakla kalmadı birde ağacı yakıyor. sen kim köpeksin?

anduin o ağacı monte eder rahat ol.
  • biraz daha sylvanas fanboylugu yapayım. horde broken shore da kacmadı.

Benim agacın yanması ile probelemim yok, yarın patch gelince seve seve yakacagım. Benim problemim, Sylvanas fikrini ölen bir elf yuzunden degistirdigi için. Cinematigin basında diyor zaten işgal için hazırlanın diyor. Sonra elfin biri sylvanasa posta koyuyor , sylvanas triggerlanıyor ve acagı yakıyor. ilk mesajda da yazdım. Eger Siege of Oggrimar 2.0 olursa ben wowu bırakırım buyuk ihtimalle.

Su an oyuncuların blizzarda sövme sebebi kısacası bu.

MMO- Champ dan alıntıdır.

Blizzard: "The tree will burn."
    Players: "It's Sylvanas."
    Blizzard: "Hey now.."
    Players: "It's totally Sylvanas."
    Blizzard: "Come on guys, don't be so judgemental. It's far more nuanced than you think. Don't jump to conclusions!"
    Players: "Sylvanas was behind it."
    Blizzard: "GUYS COME ON PLEASE."
    Players: "Fine.."
    Players: " "
    Players: "Who is it?"
    Blizzard: "LMAO IT'S SYLVANAS HAHA PRANK'D."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 31 Temmuz 2018; 20:21:40 >

• Garrosh'a yaptıkları saçmalığı Sylvanas'a da yapmaya başlamışlar. Saçma bir hikaye kurarak yine warchief'i değiştirecekler. Sylvanas'ı da öldürtecekler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom.

Garrosh'a yaptıkları saçmalığı Sylvanas'a da yapmaya başlamışlar. Saçma bir hikaye kurarak yine warchief'i değiştirecekler. Sylvanas'ı da öldürtecekler.
    son soru- cevap ta İon (game director) dedi zaten Horde un liderligini yapacaklar var diyeç Ben hala masum düşünüyorum, Sylvanas warchief likden cekilip, gölgere geri dönecek
  • Ne güzel yandı be. Uzun zamandır wow ile alakalı bu kadar keyifli bir şey izlememiştim. Oyuna dönme niyetim yok ama şu senaryoyu oynayacakların videosunu youtube'a atmasını iple çekiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saurfang bozuk atmaya başladı ama baine bu işe nasıl tamam dedi.
  • Sylvanas 'tan ne yapmasını bekliyordunuz ki zaten?
    Blizzard daha ne kadar warchief yedirecek bilmiyorum ama bu kadının ya ortadan kaybolması ya da kaybedilmesi gerekiyor.

Thrall;
    "Take your Warchief's advice: Don't run around doing stupid things just because someone yells 'For the Horde!'
    "
  • Sylvanası ne kadar sevsem de ben daha kötü bir olay bekliyorum. 1 ve 2 paket sonra Sylvanas , Kerrigan 2.0 olucak.

Kerrigan milyarları öldürdü belki daha fazla sonunda evreni kurtadı (lol) ve iyi bir kahraman oldu (!)

Ayrıca baska bir olay; Windrunner cizgi romanında Void sesler resmen Alleria'ya bagırdı Sylvanası öldur diye. Buyuk ihtimalle undead, void veya old gold corruption na immune

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 1 Ağustos 2018; 2:45:50 >
  • Expansion sonu Thrall gelecek oğlum siz manyak mısınız niye birbirinizle savaşıyorsunuz diyecek Banshee Queen ablamızda gel Warchief ol diyecek. Savaşı bitirecek olan Thrall'ın geri dönmesi olacak demedi demeyin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Adi sylvanas, kancık kadın broken shore'da kaçmakla kalmadı birde ağacı yakıyor. sen kim köpeksin?

anduin o ağacı monte eder rahat ol.
    Banshee Queen'e laf yok Voljin emretti yapmak zorunda kaldı kaçmayıp ölsemiydi? Anduin bebesi adam olsaydı babası yaşarken yanında olurdu. Horde ve Alliance beraber omuz omuza savaşırken Anduin bebesi nerdeydi? İki göz yaşı aa babam öldü hain horde benim artık kral babamın intikamını alalım hadi moduna girdi. Anduin gibi bir ergeni başınıza getiren eeeeyyy Alliance siz kimsiniz ya? Sormuşsun sen kim köpeksin diye hemen söylüyorum. I'M FORSAKEN
  • Spiritlerin voljine gösterdiği vision sylvanasın hordeu zandalar a götürmesiyle beraber blood loa larla karşılaşılması ve savaşılması için olabilir. Zaten seçerken ben sana hiç güvenmedim ama spiritler bi vision gösterdi diyo. Zandalara gitmenin tek yolunun savaş olduğunu ve bu savaşı çıkaracak kişinin sylvanas olduğunu gördü belki de.

Öyle güzel bir yeri, içindeki masumları yakmak horde a yakışmadı tamamen sylvanasın kişisel kini gibi gözüküyo. Umarım villain yapmazlar sylvanası. sevdiğimiz bir ablamız.

• quote:

Orijinalden alıntı: YB)

Banshee Queen'e laf yok Voljin emretti yapmak zorunda kaldı kaçmayıp ölsemiydi? Anduin bebesi adam olsaydı babası yaşarken yanında olurdu. Horde ve Alliance beraber omuz omuza savaşırken Anduin bebesi nerdeydi? İki göz yaşı aa babam öldü hain horde benim artık kral babamın intikamını alalım hadi moduna girdi. Anduin gibi bir ergeni başınıza getiren eeeeyyy Alliance siz kimsiniz ya? Sormuşsun sen kim köpeksin diye hemen söylüyorum. I'M FORSAKEN

Alıntıları Göster
    Anduin bebesi mi :D Adam mass res yapıp orduyu ayağa kaldırıyor. Bebeliğimi kalmış bunun :D Savaşa girmesini babası engellemiştir, prensin ölüp stormwind'in kralsız kalması mantıksız olurdu.

Varian kaçmayıp öldü, onurlu olmak bunu gerektirir Horde gibi topuklarına vura vura kaçmak değil. Horde eskiden savaş onuru ile övünürdü, şimdi ise onursuzluk konusunda ileri noktadalar

Hele hele sylvanasın yaptığı bu onursuzluklara horde bile karşı gelecek göreceksiniz (lore açısından). Horde'daki bazı onurlu savaşçılar bunlara katlanamayacak ve karşı gelecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 1 Ağustos 2018; 15:24:37 >

• quote:

Anduin bebesi mi :D Adam mass res yapıp orduyu ayağa kaldırıyor. Bebeliğimi kalmış bunun :D Savaşa girmesini babası engellemiştir, prensin ölüp stormwind'in kralsız kalması mantıksız olurdu.

Varian kaçmayıp öldü, onurlu olmak bunu gerektirir Horde gibi topuklarına vura vura kaçmak değil. Horde eskiden savaş onuru ile övünürdü, şimdi ise onursuzluk konusunda ileri noktadalar

Hele hele sylvanasın yaptığı bu onursuzluklara horde bile karşı gelecek göreceksiniz (lore açısından). Horde'daki bazı onurlu savaşçılar bunlara katlanamayacak ve karşı gelecekler.

Alıntıları Göster
    pampa onurun ceset için bir önemi yoktur. Bugun yaşa, yarın tekrar savaş. Eger ilk horn caldıgında Alliance geri cekilseydi varian ölmezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

pampa onurun ceset için bir önemi yoktur. Bugun yaşa, yarın tekrar savaş. Eger ilk horn caldıgında Alliance geri cekilseydi varian ölmezdi

Alıntıları Göster
    Ceset için onurun önemi yoksa o zaman onursuz bir cesetin horde warchief'i olması tüm horde'u onursuz yapar Horde içinde onur için savaşan ve ölen savaşçılar mevcut bu duruma dur diyecekler zaten bfa'da göreceğiz bunları.

Varian kendisini feda etti. Daha yüreklisini görmedi azeroth toprakları

• Warbringers Serisi  Jaina - Slyvanas - Azshara. Yeni video
  • quote:

Ceset için onurun önemi yoksa o zaman onursuz bir cesetin horde warchief'i olması tüm horde'u onursuz yapar Horde içinde onur için savaşan ve ölen savaşçılar mevcut bu duruma dur diyecekler zaten bfa'da göreceğiz bunları.

Varian kendisini feda etti. Daha yüreklisini görmedi azeroth toprakları

Alıntıları Göster
    şu anlik saufang dısında hiç bir lider sylvanasa karsı degil. Sadece Baine'nin lafı var " Keep eyes on Warchief" diye. Sylvanas, garrosun tam tersini yapıp Horde a saldırmazsa sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

şu anlik saufang dısında hiç bir lider sylvanasa karsı degil. Sadece Baine'nin lafı var " Keep eyes on Warchief" diye. Sylvanas, garrosun tam tersini yapıp Horde a saldırmazsa sıkıntı yok

Alıntıları Göster
    Spoiler gibi olacak hocam ama bfa beta görevlerinde karşı çıkan horde'lar mevcuttu. Bakalım neler olacak
  • quote:

Spoiler gibi olacak hocam ama bfa beta görevlerinde karşı çıkan horde'lar mevcuttu. Bakalım neler olacak

Alıntıları Göster
    hocam suan rexxar, lilian voss bile aptalca sylvanas dan emir alıyor. daha dogrusu nathanosdan. Eger 8.1 de hikaye degismez ise paket sonunda sylvanas kendi bırakır warchief ligi

tabii bir de yeni kitapda Calia Menethil problemli var. Sylvanas calia yı oldurdu. Naruu, velen ve anduin calia yı rezledi. Kadın lightforged undead oldu. acaba blizzard hangi amacla kullanıcak onu

• Slyvanas ne yapmak nereye varmak istemektedir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.