Şimdi Ara

Warbringers Serisi Jaina - Slyvanas - Azshara. Yeni video (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Aynen, o anca sivilleri öldürsün ve ağaç yaksın, Brokenshore'da bu azimle demonlara saldırsaydı en azından onuruyla savaşır ve onuruyla anılırdı; artık bir korkak, hain ve katliamcı olarak anılacak. lok'tar ogar ( zafer ya da ölüm) demeye utanır insan, halen savunuyorlar bunu yahu. Zafer kazanamayacaksa da onuruyla ölseydi ya işte, anca kuru gürültü lok'tar ogar'mış.
    honor means nothing to corpse.

öldükden sonra onurlu olmak neye yazar, birileri vahsilik yapacakki, bazıları yasababilsin

• Konu ile alakası yok ama drustvar'ın hikayesi ana hikayeyi geçti.Hem ortam hem senaryo çok etkileyici.Quest yapmaktan çok sıkılıp dgde lvl almış biri olarak bitmesin istedim, özellikle wedding kısmı
  • Azshara da birazcık retcon vardı ama onun dısında cogu sey guzeldi. Kadın resmen yardırdı konusmada
  • kesmeyin lan hatunu
  • Merhabalar benim ingilizcem çok iyi değil oyunda hikaye ile alakalı bir bilgi gereksinimi olmadığı için en azından PvP için çok fazla inceleyemiyorum. Sizden çok sade kim kimdir? Nedir? paketle alakalı özet rica etsem yazmaya üşenmeyecek birileri var mıdır?
  • De get D kullanıcısına yanıt
    egzolinas var youtubda kanalı var merak ettiklerine bak
    sadece o var lorekeeper var

oyunun loreu öyle kısa kısa olmuyor
    wow tercüman addon var

en önemli şey merak ve zaman hocam
    hikaye çok sağlam ama
    legionda aşırı iyiydi
    tbc de
    wod paketi es geç
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler ben biraz inceleyeyim ufak destek gerekirse yazarım sağolun.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Güzel cevap olmuş, Lok'tar Ogar artık gerilerde kaldı, utanmasalar biz gerilla taktiğiyle savaşıyoruz diyecekler, 'tamam' rpg mantığıyla sahipleniyorsunuz ama bakın Saurfang gerçek bir Horde ve Orc, 'tamam' for the horde ama eğer onursuzluk söz konusuysa o kazanılan veya elde edilen şey zafer değil diyor adam...
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Bu tür ayrıntıları yazarlar inisiyatif alıp yazıyorlar kanımca, bir nevi filler manasına yani. WoW'un fantastik edebiyatı da oyuna bağlı, yani bazı benzerleri gibi kitaptan aktarılan bir öyküye sahip değil. Aslolan oyun ve oyun dışında olan da bir nevi kendinden retconlu geliyor, DC'nin else worlds mantığı benzeri...
  • quote:

Bu tür ayrıntıları yazarlar inisiyatif alıp yazıyorlar kanımca, bir nevi filler manasına yani. WoW'un fantastik edebiyatı da oyuna bağlı, yani bazı benzerleri gibi kitaptan aktarılan bir öyküye sahip değil. Aslolan oyun ve oyun dışında olan da bir nevi kendinden retconlu geliyor, DC'nin else worlds mantığı benzeri...
    tabii büyük ihtimalle artistik düsünce ile yapılıyor bu warbringerlar. Sylvanasın , arthas a power slide yapıp ölmesi gibi.
  • BFA atmosfer olarak çok güzel ama Warcraft lore'undan bir haber yazılmış gibi geldi bana.

Saurfang'in bunda onur yok gidem de ölem tarzı orclara kurulmuş bunca lore'a ihanet ediyor.

madem onurunla ölmek istiyorsun, ve slyvanas'ın horde'u karanlığa ittiğini düşünüyorsun, o zaman sana sormazlar mı

git mak'gora'yı çek slyvanasa?

mak'goranın iki tane sonucu var

1. Onurlu bir şekilde savaşarak, banshee queen gibi bir babayiğide ölürsün.

2. Onurlu bir şekilde lideri öldürür/etkisiz hale getirirsin ve horde'un başına geçersin.

ikisi de saurfang'in istediği şeyler değil mi? vanillada 40 allianceı bir cleavele yere yıkan saurfang banshee queenden mi korkuyor? slyvanasda liderlik vasfı yeaah demekle olmuyor bu işler.

saurfang bence doğru diyor, there is no honor in this. ama bu laf daha çok kendisine batıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 27 Ağustos 2018; 16:54:33 >

• O kadar basit değil olay, Saurfang yapılanların ve yaşananların onursuz ama maalesef gerekli olduğunu da söylüyor; ben yapamazdım ancak yapılması gereken de buydu diyor zaten. Ve ayrılıyor, Warchief'e meydan okumasını gerektirecek bir durum (henüz) yok ama kalması için de fazlaca onursuz bir durum söz konusu; ki bu onursuzluk kavramı ve mak'gora Orc'lara özgü, Horde'un tümünü bağlamıyor, bunu da Sylvannas'ta cisimleşmiş olarak görüyoruz; zamanında kısmen Garrosh'ta da vardı...
  • quote:

O kadar basit değil olay, Saurfang yapılanların ve yaşananların onursuz ama maalesef gerekli olduğunu da söylüyor; ben yapamazdım ancak yapılması gereken de buydu diyor zaten. Ve ayrılıyor, Warchief'e meydan okumasını gerektirecek bir durum (henüz) yok ama kalması için de fazlaca onursuz bir durum söz konusu; ki bu onursuzluk kavramı ve mak'gora Orc'lara özgü, Horde'un tümünü bağlamıyor, bunu da Sylvannas'ta cisimleşmiş olarak görüyoruz; zamanında kısmen Garrosh'ta da vardı...
    Mak'gora demek iki tarafın da orc olacağı anlamına gelmez, yanlış.

cairne'in garrosh'a mak'gora çektiğini unuttun tabii.

malkorok'un bairne'e mak'gora çektiğini de bilmiyorsun

warcraft filminde de Blackhand, lothar'a mak'gora çekmişti.

zaten bunları bilmiyorsan Ashra Valandril desem hiç bir şey ifade etmez.

mak'gora için orc olmasına bile gerek yok artık, o terim iyice değişti. güncelle kendini

Saurfang'ın, slyvanas'a mak'gora çekmesini engelleyen hiçbir şey yoktu.

Mak'gora orc'ça onur duellosu demektir.

Saurfang onur arayışndaysa, Mak'gora tek çözüm olurdu, çünkü iki seçenekte de aradığını elde edebilecekti. 1) onurlu ölüm 2) horde'a onuru geri getirmek

anlaşılan christie golden'in lore hakimiyeti seninki kadar az.

niye böyle yazdın diye soruyorsundur şimdi kesin, anlamakta sıkıntı yaşadığını her fırsatta belirttiğin için basitleştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 28 Ağustos 2018; 1:33:22 >

• Her zamanki gibi sofistlik peşindesin, işine gelen yerden tutup çekiştirip asıl olanı örmekte üzerine yok belli; asıl mesele, Saurfang'in söylediklerini bilmeden, fikrince direkt yorum yapmandan kaynaklı.
    Yazdıklarımdan Saurfang'in ne dediğini ve düşündüğünü öğrendiysen ne alâ...
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    her dediğini biliyorum, novellayı da okudum. şuana kadar mak'gora engel olabileceğini söylediğin tek şey, bunun orc'lara özgü bir şey olduğunu düşünmendi. ve bu tamamen yanlış:

quote:

robert brooks - a good war

slyvanas: “It is a simple question. Imagine that I order you to destroy Stormwind today. What would you do?”
    saurfang: I would challenge you to a mak’gora, because you would have lost your mind

görüldüğü üzere Saurfang bizzat kendisi o raddeye gelirse mak'gora'nın bir seçenek olduğunun ışığını yakıyor. bunu bilmek için bu novellayı okumaya bile gerek yok, birazcık warcraft mytholarından haberdar olmak yeter.

saurfang:

ne cairne bloodhoof gibi gerektiğinde mak'gora çekebilecek kadar onurlu ve cesur.
    ne de nazgrim gibi ettiği yemin uğruna onursuz düzeni savunabilecek kadar sadık.

saurfang, blizzardın yarı yolda yazar değiştirmesinden doğan bir garabettir.

günü manidar bir saurfang quoteuyla sonlandıralım.

quote:

I am he who watches they. I am the fist of retribution. That which does quell the recalcitrant. Dare you defy the Warchief? Dare you face my merciless judgement?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 28 Ağustos 2018; 14:38:33 >

• saurfang ın mak'gora tekfif etmemesinin nedeni yok. tamamen pasif bir karakter bence. Ha sylvanas, mak'gora ı kabul etmek zorunda da degil zaten.
    quote:

Ha sylvanas, mak'gora ı kabul etmek zorunda da degil zaten.

sebep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kespec

quote:

Ha sylvanas, mak'gora ı kabul etmek zorunda da degil zaten.

sebep?
    sebebe ihtiyac yokki, çünkü Sylvanas'ın mak'gora dan herhangi bir cıkarı olmaz. Diyelim ki saurfangı yendi ve öldürdü. (gerci karsı taraf pes ederse baska) Orclar la arası çok daha fazla acılak.

Ayrıca mak'gora yapmaya karar verdi diyelim, büyük ihtimal saurfang duelloya cıkmadan ölmüş olur. Bir de mak'gora nın undead veya elf güzünde hicbir degeri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 28 Ağustos 2018; 18:43:56 >
    quote:

ihtiyac yokki - Bir de mak'gora nın undead veya elf güzünde hicbir degeri yok.

Mak'gora bir horde geleneğidir.slyvanas banshee queen olarak mak'gora reddedebilir ama Warchief olarak edemez horde'un horde yapan en büyük özelliklerinden biri warchief'in heran mak'gorayla değiştirilebilmesi anlamına gelir. mak'gora'yı reddeden warchief takip edilmez. en başta orclar ve devamında mak'gora'yı sonradan kültür benimsemiş diğer ırklar; tauren.

quote:

Orclar la arası çok daha fazla acılak.

Eğer slyvanas saurfangi mak'gora'da yense ve öldürse daha çok sevilirdi, saurfang gibi bir babayiğidi devirmek herkese nasip olmaz. mak'gorada kazanan sadece onurlandırılır. orclardan bahsediyoruz, lütfen.

eğer Saurfang'in derdi onurlu ölüm veya horde'un onuruysa, Mak'gora dışında başka kapı yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 28 Ağustos 2018; 19:7:1 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.