Şimdi Ara

warcraft/Dota oynayanlar Buraya (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
38.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    wepla için 1.20c gerekiyor

oyunda clan sistemi mevcut

1.21a için

http://www.fileaholic.com/cgi-sql/file-info.sql/148492

battle.nette oynamak için

http://www.upload.gen.tr/download.php/s1/7pfr090y/w3battle_121a.rar.html

önce 1.21a yı yüklüyorsun sonra w3battle adlı dosyayı yüklüyorsun sonrada oyna

wepla için linki unuttum bir ara koyarım

• dota oynamak istiyorum lütfen bana ulasın badyguard567@hotmail.com
  • slmlar. wepla serverina baglanmak icin baglantı tusuna basınca soyle bir hata veriyor ''There was an error writing to your hard drive while trying to download file from Battle.net.You may need to free some space.Please Check your hard drive and try again.'' ilk defa boyle bisey goruyorm hard diskte yer de var ne alaka anlamadım.
  • bu arada 1.22 çıktı bulan buraya koysun da indirelim
  • arkadaşlar bi sorum olacak bilgisayarıma waxxili warcraft attım. waxxi kullanıcı adı sayfasına kadar geldim kullanıcı adını kabul etmiyor... kullanıcı kilitli hesabınız aktive olmamış veya banlanmış diyor ama internet kafeden girip oynuyorum... bilgisayar vista bundan kaynaklanmıyor sanırım açtığına göre..?
  • Arkadaşlar acil yardım edin lütfen

wepla veya battle net serverlerini tanıtamıyorum bu konuda pm yolu ile yardım edecek tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

cafede bulunan pcden bu versiyonu çektim acfede çatır çatır çalışıyor fakat evde sanki o serverlar hiç olmamış gibi yüklü değilmiş gibi görünmekte

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Versiyon 1.20c

warcraft/Dota oynayanlar Buraya

• merhaba yardımcı olursanız cok sevınırım

wepla net serverlerini tanıtamıyorum bu konuda yardım ederseniz şimdiden teşekkür ederim.

cafede bulunan pcden bu versiyonu çektim acfede çatır çatır çalışıyor fakat evde sanki o serverlar hiç olmamış gibi yüklü değilmiş gibi görünmekte

Versiyon 1.20c

• quote:

Orjinalden alıntı: extaz

Arkadaşlar acil yardım edin lütfen

wepla veya battle net serverlerini tanıtamıyorum bu konuda pm yolu ile yardım edecek tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Versiyon 1.20c

Kardeş versiyonun doğru 1 tek wepla nın regedit anahtarını girmen lazım. İster kafede warcraft 3 klasörünün içindeki waxxi.reg i kendi pc ne kur istersen linktekini indir 1kb zaten
    http://rapid__share.com/files/95610036/waxxi.reg.html

• arkadaşlar dotayi cafede karşilikle çok oynadik ama kendi pc imde bot la oynadiğimda karşima da bot olarak heroe koyabilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdnm47

arkadaşlar dotayi cafede karşilikle çok oynadik ama kendi pc imde bot la oynadiğimda karşima da bot olarak heroe koyabilirmiyim?

http://www.getdota.com/ai_maps

Buradaki haritayı zipten çıkartıp warcraft III içindeki maps klasörüne koymalısın. DotA Allstars haritasının olduğu yere yani.
  • teşekkürler deniyorum
  • Bence Dday daha iyi, ama Dotayada hayır demem. İkiside çok iyi eğelendiriyor.
  • Arkadaşlar dotayı netten oynamak için hangi patch gerekli bi yardım ederseniz sevinirim.
  • Merhaba dotaseverler ; adındanda anlaşılacağı gibi , türkiyedeki tüm dota severler , yurtdışında temsil etmek , dota oynayan türkiyede ne kadar oyuncu varsa,tanışmak ,organizasyonlar oluşturmak ve bir bütünlük sağlamak amaçlı Dota Topluluğu altında birleştiriyoruz.Ülkemizde dota bilgi rehberi , ve tüm organizasyonların duyurulacağı bir eksiklikten doğan bölünmelerin önüne geçmek isteyen , tüm türk dotacılar davetlidir.
    Bu topluluğa ; tüm DH halkı ve dota cemiyetini bekliyoruz.

http://www.dotaturkiye.com
  • Dota 4ever
  • sniple estiririm
  • Bu ara bende merak saldım bu oyuna, bakalım öğrenebilecekmiyiz

Edit:www.epicwar.com Bütün haritaları burda bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frischrot -- 5 Şubat 2009; 12:35:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

bi öğrenemedim çünki acemilerle oynamak istemiyor kimse
    heves kırıyorlar bende oynamıyorum
    oyun güzelde ortam iğrenç...

Öğrendim ama az-çok gerisini seninle düşünüyorum
  • wegap.org u deneyin yeni kuruldu türk dota serveri tek sıkıntısı user 5-6 senelik tecrübesi olan +18 adminler küfüre mh ye leave karşı oyun anlayışıyla dota olarak aradığınız herşeyi burada bulacağınıza inanıyoruz girip bir bakın memnun kalıcaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extaz

merhaba yardımcı olursanız cok sevınırım

wepla net serverlerini tanıtamıyorum bu konuda yardım ederseniz şimdiden teşekkür ederim.

Versiyon 1.20c

Edit: Başlamaktan vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Player -- 17 Temmuz 2011; 18:13:46 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.