Şimdi Ara

Warcraft Filmi 2015de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta söylendiği gibi warcraftın yıllardır beklenen film 2013 sonbaharında başlanıp 2015de çıkartıyorlar
    film yönetmeni Duncan Jones ile anlaşılmış blizzardı temsil eden yapımcı Chris Metzen olmasıda bana göre + olay :D

quote:

We are pleased to announce that Duncan Jones, director of critically-acclaimed films Source Code and Moon, has signed on with Legendary Pictures to direct the upcoming live-action film based on the Warcraft universe. Click Here for more info.

Legendary is keeping its script, written by Charles Leavitt, under wraps. The Warner Bros.-based production and finance outfit is eyeing a fall 2013 start and a 2015 release. Jones’ producing partner, Stuart Fenegan, will executive produce while Chris Metzen will co-produce for Blizzard. Thomas Tull and Jon Jashni are producing for Legendary along with Blizzard and Atlas Entertainment’s Charles Roven and Alex Gartner. Warcraft is expected to have a budget north of $100 million.

Blue Post Kaynağı:http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/7801170580#1

• Cikmasin abi ya. Istemiyorum artik abi cikmasin. 2008 den beri bekliyoruz ha cikti ha cikacak ha cikti ha cikacak. Gelmis 2015 diyolar simdi. Hiiiamina.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son olarak Blizzardın yayınladığı Starcraft II: Heart of the Swarm videosundan sonra inanılmaz büyük bir beklenti içerisindeyim Warcraft filminden.Bir de 3D olursa tadından yenmez

Starcraft II: Heart of the Swarm videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 31 Ocak 2013; 13:44:19 >

• Yönetmeninin Moon ve Source Code filmleriyle ünlenen Duncan Jones olduğu açıklanan yeni Warcraft filminin başrolleri için söylentiler ortaya çıkmaya başladı.
    Son söylentilere göre, filmin başrollerinden biri, özellikle Edward Scissorhands, Jack Sparrow, Sweeney Todd gibi karakterleri canlandıran Johnny Depp olacak. Henüz söylenti aşamasındaki bu haber eğer gerçek olursa, aktörün filmde hangi karakteri canlandıracağı da bir gizem.

Filmin daha önce Arthas Menethil karakterine odaklı olacağı söylenmişti. Durum böyle olunca Depp'in Arthas rolünde olabileceği bile düşünülebilir.

Kaynak:http://www.merlininkazani.com/WoW_filminde_basrol_Johnny_Deppin_mi-oyun_haber-58602p1.html

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

Yönetmeninin Moon ve Source Code filmleriyle ünlenen Duncan Jones olduğu açıklanan yeni Warcraft filminin başrolleri için söylentiler ortaya çıkmaya başladı.
    Son söylentilere göre, filmin başrollerinden biri, özellikle Edward Scissorhands, Jack Sparrow, Sweeney Todd gibi karakterleri canlandıran Johnny Depp olacak. Henüz söylenti aşamasındaki bu haber eğer gerçek olursa, aktörün filmde hangi karakteri canlandıracağı da bir gizem.

Filmin daha önce Arthas Menethil karakterine odaklı olacağı söylenmişti. Durum böyle olunca Depp'in Arthas rolünde olabileceği bile düşünülebilir.

Kaynak:http://www.merlininkazani.com/WoW_filminde_basrol_Johnny_Deppin_mi-oyun_haber-58602p1.html

Deep ile arthas olur mu abi ya. O adam olsa olsa medivh falan olur. Medivh'i de ne oynardı ha.

Starcraft trailerini izledim, gaza geldim WoW'un bütün trailerlerini bir daha izledim. Şuanda LoTR kalitesinde bir şeyler bekliyorum. Blizzarda güvenim sonsuz zaten eğer film kötü olacak gibi olursa çıkartmaz 2020 de bir daha çeker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 30 Ocak 2013; 14:03:06 >

• artık beklemekten perişan olduk ya gelsin artık.yıllardır arkadaşları ekip duruyorum warcraftın filmi çıksın ona gideriz diye, sinemaya ayak basmadım yıllardır
  • ayrıca filmi animasyon yapsalardı keşke.şimdi koyacaklar karakterlere uzaktan yakından benzemeyen tipleri bok edecekler filmi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arthas'ı yüzüklerin efendisindeki Faramir oynayacak diyorlardı 3-4 sene önce.
  • Senelerdir hep var bu dedikodu lakin bir gelemedi gitti
    belki torunlarımız izler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.