Şimdi Ara

Warcraft lore unun bittiğini düşünenler (!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zodd

quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

şu bg,arena kalksın world pvp gelsin olayına gülüyorum.. hangi serverda world pvp olacakki? çogunda ya horde yok ya ally yok.. 2 saat oyuna giriyoruz.. işi gücü bırakıp saatlerce ally ararız artık.. 2 milyon kişi kesinlikle böyle salak bir değişiklik için dönmez ama şu an pvp yapanların %90ı gider..

Şimdi tosun bey. Sizde Karazhan gibi realmlerde oynamayınız. Birsürü realm var %50/50 olan. World pvp eğer uyarlanabilirse herkes geri döner. Tabii ki benim söylediğim gibi olmaz. Mesela H ye basınca BGler yerine o sırada hangi Zone da savaş olduğu yazabilecek bir sistem gelir. Buraya gidene Honor vs vs. Köylerde kaçırılan liderler olur onları kurtarınca honor gelir vs vs. Çok alternatif var. (Ayrıca çok alındım bu gülme olayına!)

Sende iyice fantaziye vurdun sende olayi..

Neden ? Gayette normal ve güzel birşey söylemiş ki Warhammer'da benzeri olan bir sistem bu...
    Zaten şu open world boss fightlar az buçuk world pvp olanağı sunar en azından dengeli serverlarda ancak Blizz'in tekrar bu olayı getirmesi hem zor hem uğraşmaz.Keşke yapsa...Emin olun oyuna tekrar başlayacak oyuncu sayısı bırakanlardan çok daha fazla olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Orijinalden alıntı: zodd

quote:

quote:

şu bg,arena kalksın world pvp gelsin olayına gülüyorum.. hangi serverda world pvp olacakki? çogunda ya horde yok ya ally yok.. 2 saat oyuna giriyoruz.. işi gücü bırakıp saatlerce ally ararız artık.. 2 milyon kişi kesinlikle böyle salak bir değişiklik için dönmez ama şu an pvp yapanların %90ı gider..

Şimdi tosun bey. Sizde Karazhan gibi realmlerde oynamayınız. Birsürü realm var %50/50 olan. World pvp eğer uyarlanabilirse herkes geri döner. Tabii ki benim söylediğim gibi olmaz. Mesela H ye basınca BGler yerine o sırada hangi Zone da savaş olduğu yazabilecek bir sistem gelir. Buraya gidene Honor vs vs. Köylerde kaçırılan liderler olur onları kurtarınca honor gelir vs vs. Çok alternatif var. (Ayrıca çok alındım bu gülme olayına!)

Sende iyice fantaziye vurdun sende olayi..

Neden ? Gayette normal ve güzel birşey söylemiş ki Warhammer'da benzeri olan bir sistem bu...
    Zaten şu open world boss fightlar az buçuk world pvp olanağı sunar en azından dengeli serverlarda ancak Blizz'in tekrar bu olayı getirmesi hem zor hem uğraşmaz.Keşke yapsa...Emin olun oyuna tekrar başlayacak oyuncu sayısı bırakanlardan çok daha fazla olur.

Seninde söylediğin gibi anca warhammerda olur o wow da olmaz olmamalı he madem warhammerdaki world pvp yi seviyorsunuz canınız çektiği zaman oynayın. Ayrıca blizzardin " iste böylemi yapsak daha fazla oyuncumu çekeriz yoksa söylemi yapsak daha fazla.." gibi düşündüğünü hiç sanmıyorum yani adamların oyuncu sıkıntısı yok anlatabildimmi?

• Evet adamların oyuncu sıkıntısı yok her geçen gün artıyor oyuncu sayısı...Öyle fazla bir artış varki anlatılamaz birşey...Güldürmeyin beni ya oyunun şuanki durumu berbat.Adam açıyor karakterini heirloomları düzüyor , 15 levelden sonra şehire tıkılıp 85e kadar dungeon farm yapıyor.85 olunca yine şehre tıkılıp pvp yada pve yapıyor.Bumu oyun.Open world'e kapalı oyunlarla ne farkı kaldı şimdi...Saçma sapan bir pvp sistemini hala güzel güzel diye yedirmeye çalışıyorsunuz kendinize.Gidin iki Warhammer,Aion videosu izleyin pvp neymiş görün.World pvp ne demekmi nasıl yapılıyor görün ya.Ben o oyunlara güzel demiyorum.Çok eksikleri var her ikisininde ama WoW daha iyi olabilicek kapasitedeyken bu vasatlıkla diğer oyunlardan aşağı kalmaz eksikliklerle elindeki oyucularla yetinmeye çalışıyor ki bununlada kalmayıp oyuncu kaybediyor.Saçmalamayın lütfen ya...Bu son çıkacak pakette biraz aklı başına geldi yenilik yapmaya çalıştı.Devamı gelirse ne ala oyun olduğu yerde saymaz ilerlemeye başlar ancak devam etmez böyle şehirde tıkılmaya devam ederlerse insanlar o oyun yalan olur.Zamanında puplic quest ve sceriolar içinde onlar sadece Warhammer'da Guild Wars'da olur WoW'da olmaz diyorlardı...Noldu?Bak şimdi Blizz paşa paşa getiriyor oyuna bu sistemler.Olmaz , olamaz diye birşey yok.Blizz istese gayette olabilecek yığınla şey var.Ama bana sakın oyunun şuanki durumunu savunmayın.Wotlk loreuyla kurtardı.Yoksa onunda çok eksikleri vardı ancak Cataclysm vasat ötesi kimse bana savunmasın burda oyunu...

• Tamam reis haklisin.
  • quote:

quote:

Hünerli kardeşim hadi şu hünerini gösterde hangi realm dengeli bir liste çıkarıver.. bazı sitelerde tutulan çoğu aylardır güncellenmeyen populasyon bilgileri serverdaki karakter sayısını gösteriyor.. o an aktif oynanan karakter sayılarını göstermiyor.. populasyon olarak eşit görünen çoğu serverda bir taraf oynamayı azaltır azaltmaz, karakterler dursada oyuncular diger realmlardaki karakterlerine log olup eşitliği hızla bozabiliyor..

ayrıca bir zoneda savaş nasıl olabilir.. olsa olsa birileri daily yapmaya gider.. 3-5 tane uyanık adam mob keserken arkadan gelir, gangler sevinir.. buna kızan karşı taraf yüksek level PVP gearlı arkadaşını çağırır, charıyla intikam almaya gelir.. bu mudur PVP? köylerden kaçırılan lider olayı işte bildiginiz alterac arathi mantıgıdır..(ha bayrak korumussun ha lider) tek farkı çoğu realmda denge olmayacagı için bir taraf 150 kişi gelir öldürür sevinir diger taraf dayak yer, söver..

BGnin güzel yanı eşit imkan, eşit sayıda rakip saglamasıdır.. (gerçi şu heirloom muhabbeti çok rahatsız edici ama yapacak pek bir şeyde yok)
    ha birde güldüğüme alınma lütfen.. gülmek gençleştirir, stresi azaltır

• Kavga etmeyin bakayım uslu uslu tartışın acı biber sürerim ağzınıza
  • quote:

quote:

quote:

Hünerli kardeşim hadi şu hünerini gösterde hangi realm dengeli bir liste çıkarıver.. bazı sitelerde tutulan çoğu aylardır güncellenmeyen populasyon bilgileri serverdaki karakter sayısını gösteriyor.. o an aktif oynanan karakter sayılarını göstermiyor.. populasyon olarak eşit görünen çoğu serverda bir taraf oynamayı azaltır azaltmaz, karakterler dursada oyuncular diger realmlardaki karakterlerine log olup eşitliği hızla bozabiliyor..

ayrıca bir zoneda savaş nasıl olabilir.. olsa olsa birileri daily yapmaya gider.. 3-5 tane uyanık adam mob keserken arkadan gelir, gangler sevinir.. buna kızan karşı taraf yüksek level PVP gearlı arkadaşını çağırır, charıyla intikam almaya gelir.. bu mudur PVP? köylerden kaçırılan lider olayı işte bildiginiz alterac arathi mantıgıdır..(ha bayrak korumussun ha lider) tek farkı çoğu realmda denge olmayacagı için bir taraf 150 kişi gelir öldürür sevinir diger taraf dayak yer, söver..

BGnin güzel yanı eşit imkan, eşit sayıda rakip saglamasıdır.. (gerçi şu heirloom muhabbeti çok rahatsız edici ama yapacak pek bir şeyde yok)
    ha birde güldüğüme alınma lütfen.. gülmek gençleştirir, stresi azaltır

İşte benim söylemek istediğim şey bu değil. Blizz isterse çok iyi bir sistem geliştirebilir world pvp için.
    Boş boş durup öylesine gang yapmaktan bahsetmiyorum. Kral kaçırmak falan diyorum yani . Pvp üzerine yapılabilecek çok şey var.

• Ben world pvp nin bolca olduğu korsan wow(classic) serverında oynuyorum o yüzden çektiğiniz sıkıntıları bilemicem. Ek paketlerde varmı bilmiyorum ama bence oyunda deniz savaşları ap ayrı bir dünya olmalıydı. Hala abudik kubudik bölgeler ekliyeceklerine WoW mapindeki tüm denizi oynanabilir hale getirip tamamen bir korsancılık oyunu yapabilirler. Ne bileyim koca denizde hazine avcılığı olur, büyük su canavarlarıyla mücedale olur, deniz savaşları pvp si olur, gemiyle tüm denizde gezinme olur, gemiyle yapılan ticaretler olur, gemiyle balık avlama gibi toplu materyal çıkarma olur falan gibi vs vs. Benim dediklerimin bir kısmı zaten var sanırım ama benimki tamamen ayrı bir dünya olması ümidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Ben world pvp nin bolca olduğu korsan wow(classic) serverında oynuyorum o yüzden çektiğiniz sıkıntıları bilemicem. Ek paketlerde varmı bilmiyorum ama bence oyunda deniz savaşları ap ayrı bir dünya olmalıydı. Hala abudik kubudik bölgeler ekliyeceklerine WoW mapindeki tüm denizi oynanabilir hale getirip tamamen bir korsancılık oyunu yapabilirler. Ne bileyim koca denizde hazine avcılığı olur, büyük su canavarlarıyla mücedale olur, deniz savaşları pvp si olur, gemiyle tüm denizde gezinme olur, gemiyle yapılan ticaretler olur, gemiyle balık avlama gibi toplu materyal çıkarma olur falan gibi vs vs. Benim dediklerimin bir kısmı zaten var sanırım ama benimki tamamen ayrı bir dünya olması ümidi

Su parkında kaymacılık olur

• lore daha tam bitmedi bütün kötülüklerin kaynağını kesmedik daha
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.