Şimdi Ara

warehouse olayı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu warehouse'a koyduğumuz herhangi bi eşyayı aynı serverdan girdiğimiz başka bi karakterin üzerine alamıyomuyuz?? yada böyle bişey varda ben mi beceremedim kafayı yicem yardım edin PLS...

Kısacası yeni bi char açtım...Ama para olmadığı için diğer char'ım ile silah ve zırh aldım bu malzemeleri yeni char'ıma nasıl aktarıcam???!!

• warehouse freight ile yapacaksın, aynı şehirdeki freightman olduğuna dikkat et :)
  • arkadas dogru soyledi freightman olana gidicen sonra ordaki sari yazilardan yapacan aktarcahan chari secicen tamam sonra biraktigin yerden alacan ama biraktigin yer olmasina dikkat et
  • Ben de bugün denedim. Aden Towndaki Warehouse da çıkıyor aktarma linki sarı ile yazılmış, bir kaç şehra daha baktım; ama oralarda Deposite fln vardı. Adenden halletim; ama aynı server ve aynı kullanıcı olması gerekiyor.
  • ayni account olmasi lazim bide genelde her yerde var ben genelde girandan yapiyom

• Evet bende hallettim saolun arkadaşlar

Ama bildğim kadarı ile Giranda freightmen olayı yok ama tam emin değilim..
  • o frieght olayi tam sacmalik ya.ben artik item transferini iki penvere acarak yapiyorum,iki charrimida goruyorum ekranda.hem bedavaya geliyor hemde derdi tasasi olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkLordTR

Evet bende hallettim saolun arkadaşlar

Ama bildğim kadarı ile Giranda freightmen olayı yok ama tam emin değilim..

Giranda da var,Warehouse a git,içeri girince sağ da olan warehouse keeper dan işini gorebilirsin.

Not : Her Village de Warehouse lardaki keeper lardan biri muhakkak bu olayı yapyordur.

Ben çok sık kullandığım için biliyorum,tabi her village de denemedim ama bi çoğunda da denemişliğim var.
    İlk zamanlar çözene kadar kim bilir hangi warehouse ta nelerim kalmıştır,anlayabilmem için tek tek gezmem lazim warehouse leri...
    Ben ilk zamanlar X villageden freight yapıp diğer char ile Y villageden withdraw yapıldığını zannediyodum,öyle değilmiş...

• giranda da var bu olay keper deil ama arkadas dohrusoylemis warehouse un icinde sagdali freigtmen olani sadece diherine para ve item aktara biliyor olması gerek ....
  • iki pencere açan arkadaş bunu nasıl başarmış? Bende o şekidle aktarma yaptım; ama benim iki kullanıcım var. Aynı kullanıcıdaki karakterlerden aktarma yaparken warehouse u kullanmak zorunda kalıyorum, oyun zaten açık olduğu için açmıyor bir daha aynı kullanıcı girişi ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLimieL

iki pencere açan arkadaş bunu nasıl başarmış? Bende o şekidle aktarma yaptım; ama benim iki kullanıcım var. Aynı kullanıcıdaki karakterlerden aktarma yaparken warehouse u kullanmak zorunda kalıyorum, oyun zaten açık olduğu için açmıyor bir daha aynı kullanıcı girişi ile.

Aynı kullanıcı'dan tabii ki iki defa giremez eğer öyle olduğunu idda ediyosa biraz sallıyo demektir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkLordTR -- 10 Mart 2006; 18:02:19 >
  • ehehehe bizzat denedim; ama olmadı tabi buarada aktarma değilde karakterin kendi eşyasını bir yere koyduktan sonra her kentteki warehousedan alabiliyorsun, öyle olmadığını yazmış birisi ama extreme titanda öyle en azından. hangi şehirde bıraktım eşyamı derdi yok ohh
  • extremeyi bilmiyorum ama benim oynadığım serverlardan birinde olmuyordu farklı şehirden
  • freight extremedede olmuyor, arkadaş normal vault kullanımı ile transferi karıştırmış, freight yapabilmek için item i bıraktığın keeper dan alması gerekiyor dier char ın, normal warehouse için hangi şehirden olduğu farketmiyor tabiki..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.