Şimdi Ara

Warex kumandali performans egzosu muaneden gecermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar onumuzdeki ay aracim muaneye gircek aracda duz boru ve warex kumandali egzos sistemi var . Aldigimda boyleydi . Aracim muaneden gecermi ? Gecmez ise hangi parcalari degismem lazim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur1111110 -- 17 Temmuz 2014; 12:23:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kumandalı Performans Egzozu Muayeneden Geçer mi?

Warex gibi kumandalı performans egzozlarının muayeneden geçip geçmeyeceği merak edilen bir konudur.

Türkiye'deki mevcut mevzuata göre, egzoz emisyonlarının belirli standartları karşılaması gerekir. Kumandalı egzozlar, sürüş koşullarına göre emisyon seviyelerini değiştirebildiğinden, muayenede sorun yaratıp yaratmayacağı konusunda endişeler mevcuttur.

Warex kumandalı egzozlar, emisyon standartlarına uygun şekilde tasarlanmıştır. Kapalı konumdayken, egzoz gazları standart katalitik konvertörden geçerek emisyonları azaltır. Açık konumdayken, egzoz gazları daha az kısıtlayıcı bir yoldan geçer ve performans artışı sağlar.

Muayene sırasında egzoz kapalı konumda olmalıdır. Bu durumda, egzoz emisyonları standartlara uygun olarak ölçülür. Bu nedenle, Warex kumandalı egzozların muayeneden geçmesi beklenir.

Ancak, bazı muayene istasyonları kumandalı egzozların muayeneden geçmesine izin vermeyebilir. Bu nedenle, muayene öncesinde ilgili muayene istasyonuna danışmanız önerilir.

2023 yılındaki mevzuata göre, Warex kumandalı egzozların muayeneden geçmesi halinde herhangi bir sorun olması beklenmemektedir. Yine de, muayene öncesinde ilgili muayene istasyonuna danışarak güncel bilgi almanız faydalı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanırım orta ve son susturucu olmadan geçirmiyorlar diye biliyorum muayeneye gidin geçerse devam geçmezse yaptırıp muayeneye girin şansınızı denemiş olursunuz.
  • darkness88 kullanıcısına yanıt
    En iyisi oyle ozaman . Bir girip sansi denemek lazim :)

• 3 yıl önce falan s2000 i geçirememiştik. Oem de yoktu. Gittik aradık bulduk taktırdık muayeneden geçtik sonra tekrar warex e döndürdük. O trafikte maddi manevi ne çektiğimizi bir ben bilirim.
  • Hayır kesinlikle geçmez boşa gitme,egzozcuya git warexi çıkarttır susturucuları taksın egzoz emisyon pulunu alıp öyle git.Muayeneden geçtikten sonra gene eski haline çevirtirsin maddi açıdan 250 lirayı felan gözden çıkar bu iş için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 17 Temmuz 2014; 13:31:32 >
  • 250 ise seve seve yaptiririm ben 400 gozden ciktim :) arkadaslar 700-800 dedi korkuttu beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur1111110

250 ise seve seve yaptiririm ben 400 gozden ciktim :) arkadaslar 700-800 dedi korkuttu beni

Egzozcualrı dolaş uygun fiyat söyleyene yaptır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.