pvp ve pve olarak 2 ye ayrılıyor,birinde takımlar halinde çatışıyoruz diğerinde co op olarak 2,3 kişi pc ye karşı oynuyoruz
Fotoğrafların tamamı benim çekimimdir
Bu da arkadaşımın çektiği gameplay
quote:
Orijinalden alıntı: numan75
Benim Video Was Hör :D
2 yıldır bekliyorum çıkmadı bir türlü. Umarım devrim yaratan bir P4F oyun olur.
yahu bilen var mı nasıl key alacagız? mail.rudan mail aldım, verilen linki açtım activate diyorum pin soruyor bazı forumlarda key varmış ama pmden fln bişekilde tarif edebilecek kimse yok mu?
onceden üyelik alanlara 3er adet pin veriyorlardı,onun sayesinde giriliyor,kod varsa ayarlamaya çalışırım, 30 kişiye falan kodu biz dağıttık çünkü kaldıysa pm den atarım
Bende Pin Sormadı Niye Acaba ?
ne zaman üyelik alıp başladın oyuna?
dewile bi ulaşabilsem ondan alırım da ortalıkta yok eleman sevinirim eger sizde varsa o eleman ne dedigini bilmiyor boşverin onu iyi akşamlar
beyler kapalı betada üyeliğim var oyunu nasıl indiricem?
kaydoldum bakalım güzel gözüküyor, crysis, bf3, cod karışımı bir şey.
quote:
Orijinalden alıntı: lionc10ln
beyler kapalı betada üyeliğim var oyunu nasıl indiricem?
oyunu indirsen bile key lazım?
Special force warface evet closed beta olsadalarda saglam oyunlar geliyor pointblackmiydi neydi oda var warrockuda unutmamak lazım
güzel oyun yazın sonlarında cıkar heralde.blacklight retribution da var mmo fps arayanlara duyrulur warrocktan falan kat kat iyi grafıkler atmosfer modıfıkasyon olarak.unreal 3 le yapmıslar oyunu acık betada.
quote:
Orijinalden alıntı: numan75
Hit Marker da utanmasa ekranın yarısını kaplayacak
Bu senede bir hayli hareketli geçicek oyun severler için.
Bu oyunu merakla bekliyorum, kapali betasi icin nick aldik. Su anda rusya betasina katilabilmemizin bir yolu var mi nasil oynayabiliriz
ava oyununun cryengine 3 ile yapılmış hali tamamen çakmasyon.
yardım edin bir hafta önce üye oldum hiç sorun çıkmadı direk oyuna girip oynadım bir haftadır oynuyodum bugün girdim hata verdi