Şimdi Ara

Warface [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
8
Favori
35.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deneyeyim dedim bf3ü highda 60 fps de oynarken bu oyun 1-2 fps de kalıyor. beta olmasından galiba

oyuna girdikten sonra işlemci %1 de felan oluyor nedense oyun hiç kullanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 13 Mayıs 2012; 17:27:07 >
  • arkadaşlar bu warface kapalı beta ne zaman çıkacak öldüm meraktan tarih felan vermiyolar rusya server desen sinyal en alt seviyede kırmızıda herkeste öyle biliyorum bi de lag var pompalıyla adama vuruyrum 1 saniye sonra uçuyo kapalı beta ne zaman çıkacak?
  • yav rus mus uğraşmak istemiyorum şimdi, avrupaya amerikaya ne zaman çıkar bu oyun ? sabırsızlandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

yav rus mus uğraşmak istemiyorum şimdi, avrupaya amerikaya ne zaman çıkar bu oyun ? sabırsızlandım

Aynen be mantığa bak Rusça oyun çıkar İngilizce yok.
  • Cevat Yerli Twitter üzerinden sorulan bir soruya şöyle cevap verdi:

Rusya dışında yapılacak bir lansman için lütfen sabredin.
  • oynuyorum su an cod tarzi olmus duvarlardan falan kursunlar geciyor oyun genel anlamda gayet guzel grafikler cok guzel
  • yaz gibı kapalı beta, beta.gface.com burdan kayıt olun,sanslı iseniz kapalı beta davetiyesi gelir,kapalı sonrası açık beta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilizceye cevirme dewilmatrak arkadaşımızın çalışmasıdır,internetteki tüm ing. e çevirme anlatımları dewilmatraktan alıntıdır,ama ing. e çevirme 3 önceki patchen itibaren bir işe yaramamaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce Patch'i Kendiniz Yapmiş Gibi Anlatmanız Gerçekten Hırsızlıktan Başka Birşey Değil. İngilizce Yöntemini ben ve Clanım Bulduk !
  • Hile olayı yaşanmazsa bayağı oynarım.
  • Oyunu indirmeye başladım, hotfile linki çalışmıyor ingilizce patch dosyasını tekrar paylaşırsanız iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Mayıs 2012; 19:50:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewiLMatraK

quote:

Orijinalden alıntı: designr

open betayı indirdim, sitesinden üye oldum fakat gamecenterden giriş yaparken üye olduğum mail ve şifreyi giriyorum bir uyarı veriyor rusça olduğundan anlayamadım tabi. sorun ne olabilr sizce ?

Warface [ANA KONU]

Kardeşim Buyur Burada Açıkladım :http://www.warfaceturkiye.com/forum/konu-Warface-Rusya-Open-Beta-Aciklama.html

DewiLmatrak şimdide warface bağımlısımı oldun bi ara full bfp4f oynardık.

oyunu deniyeceğim bir f2p oyuna göre güzel grafileri var

• up+
  • quote:

İngilizce Patch'i Kendiniz Yapmiş Gibi Anlatmanız Gerçekten Hırsızlıktan Başka Birşey Değil. İngilizce Yöntemini ben ve Clanım Bulduk !

Sanırım burdaki steminiz banaydı. Ben kopyaladığım yazının sonunda Taha Sarı^'dan alıntıdır yazısını kalın harflerle yazmıştım farketmediniz sanırım.
  • Avrupa için çıkış tarihi kesinleşti mi?
  • quote:

İngilizce Patch'i Kendiniz Yapmiş Gibi Anlatmanız Gerçekten Hırsızlıktan Başka Birşey Değil. İngilizce Yöntemini ben ve Clanım Bulduk !

sen ve clanını her yerde övüyorsun bak bu iyi birşey değildir
    sanki çok üstün kişilermiş gibi çok büyük konuşuyorsun
  • Yabancı Forumlar Alıntı YAparken Bile Bizi Kaynak Gösteriyor. Bizim Türk Milletide Kendine Yıkmak İstiyor Tabi. Talha Sarıda Bizden Aldı Herkez Bizden aldı.
  • Avrupa Beta'sı ne zaman çıkacak beyler, bilen varmı?
  • ulan ne oyunmuş bee sesi sedası çıkmıyor adam arada reklam yapar şu zaman çıkacak işte şu özellik olacak diye
  • çok yakında warface roportajım geliyor beyler. bekleyin :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.