Şimdi Ara

Warface [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
676
Cevap
8
Favori
35.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DewiLMatraK

çok yakında warface roportajım geliyor beyler. bekleyin :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu oyununun kapalı betasını gface kapalı betasına seçilenler oynuyacakmış doğrumudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3mre55

arkadaşlar bu oyununun kapalı betasını gface kapalı betasına seçilenler oynuyacakmış doğrumudur

Alıntıları Göster
    evet doğrudur. benim ve Warface Turk'un hesaplari tamamdır :) sizin için oynarız
  • quote:

evet doğrudur. benim ve Warface Turk'un hesaplari tamamdır :) sizin için oynarız

bende gface kapalı betasına kabul edildim accountumu açtım kesin warfacenin kapalı betasını oynarmıyım ?
  • quote:

quote:

bende gface kapalı betasına kabul edildim accountumu açtım kesin warfacenin kapalı betasını oynarmıyım ?

Alıntıları Göster
    evet kesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

ha iyi o zaman. dedim mail.ru mu istiyoru maili yoksa.

Alıntıları Göster
    up+
  • quote:

up+

Alıntıları Göster
    şimdi kurdum oynu biraz rus dili zorlasada oyun güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURATKING

şimdi kurdum oynu biraz rus dili zorlasada oyun güzel

Alıntıları Göster
    aklıma bişey takıldı şimdi.
    1- oyun full sürüm çıkınca satın alacakmıyız dvd olarak.
    2- betada açtığımız hesaplar full çıkınca geçerli olacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hassiumd

DVD olarak çıkmayacak.
    Büyük ihtimalle geçerli olacak. Tıpkı Battlefield 3'teki gibi.

Warface'in E3 Trailer'ı Crytek Tarafından Yayınlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 7 Haziran 2012; 11:38:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

DVD olarak çıkmayacak.

Alıntıları Göster
    bu video 2 gün önce yayınlandı herhalde yanlış hatırlamıyorsam

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

DVD olarak çıkmayacak.

Alıntıları Göster
    yani ücret vb bir şey ödemeyeceğiz öyle mi dostum? teşekkürler :)

• quote:

yani ücret vb bir şey ödemeyeceğiz öyle mi dostum? teşekkürler :)

Alıntıları Göster
    Avrupa Betasının çıkış tarihi kesinleşmedimi halâ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

Avrupa Betasının çıkış tarihi kesinleşmedimi halâ?

Alıntıları Göster
    yok kardeşim avrupa battı galiba ilk önce rusyaya çıkardılar oyunu ne salatadır anlamış değilim daha
  • quote:

yok kardeşim avrupa battı galiba ilk önce rusyaya çıkardılar oyunu ne salatadır anlamış değilim daha

Alıntıları Göster
    Beyler kapalı betaya nerden kayıt oluyoruz?http://beta.gface.com/ adresinde sign up yaptım maili verdim confirm linkine tıkladım

Thanks

We'll let you know when GFACE will be available.

dedi bana ee?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Beyler kapalı betaya nerden kayıt oluyoruz?http://beta.gface.com/ adresinde sign up yaptım maili verdim confirm linkine tıkladım

Thanks

We'll let you know when GFACE will be available.

dedi bana ee?

Alıntıları Göster
    normal beta ne zaman yahu ? kayıt olalı epey oldu ne mail geldi ne bişey..

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

normal beta ne zaman yahu ? kayıt olalı epey oldu ne mail geldi ne bişey..

Alıntıları Göster
    Beyler bakın biz warface ile çok yakından ilgileniyoruz. oyunun şuanda son rotüjları yapiliyor. Warface Level Designer'inden aldiğim bilgiye görede haziran sonu gibi Closed Beta Geliyor. Ayrıetten bu Oyun İlk Başkta Çin ve Kore için çıkıcakti avrupa için sonradan çıkuyor. dolayısı ilede avrupaya sonra çıkıyor :)

Ayrıetten Rusya Closed Beta ile Global Closed Beta Arasinda Çok Büyük Farklar Olucak ! :)

Çok Yakında Crytek ile Warface Roportajim gelcek o zaman size tam bilgileri vericez :)

• quote:

Beyler bakın biz warface ile çok yakından ilgileniyoruz. oyunun şuanda son rotüjları yapiliyor. Warface Level Designer'inden aldiğim bilgiye görede haziran sonu gibi Closed Beta Geliyor. Ayrıetten bu Oyun İlk Başkta Çin ve Kore için çıkıcakti avrupa için sonradan çıkuyor. dolayısı ilede avrupaya sonra çıkıyor :)

Ayrıetten Rusya Closed Beta ile Global Closed Beta Arasinda Çok Büyük Farklar Olucak ! :)

Çok Yakında Crytek ile Warface Roportajim gelcek o zaman size tam bilgileri vericez :)

crytek ilemi görüşüyorsunuz yoksa fanmısınız ? çok yakın derken ne zaman ortalama bir tarih veremezmisin ?
  • quote:

quote:

crytek ilemi görüşüyorsunuz yoksa fanmısınız ? çok yakın derken ne zaman ortalama bir tarih veremezmisin ?

Alıntıları Göster
    FAN'ız . Crytek'ye çalişan türk bir Warface Level Designer var Sayesinde Oyun Hakkında Bayağı Ön Bilgiye Sahibiz. Yapacağımız Roportajdada Görceksiniz Bilgileri.

Ufak bi bilgi Olarak Oyunun Tam Sürümünde 100 e yakın map olucak ve 12 den fazla Oyun Modu Olucak :)

• quote:

FAN'ız . Crytek'ye çalişan türk bir Warface Level Designer var Sayesinde Oyun Hakkında Bayağı Ön Bilgiye Sahibiz. Yapacağımız Roportajdada Görceksiniz Bilgileri.

Ufak bi bilgi Olarak Oyunun Tam Sürümünde 100 e yakın map olucak ve 12 den fazla Oyun Modu Olucak :)

ooo ozaman güzel birde player sayısını 32 kişilik yapsalar varya tadından yenmez ayrıca 16 vs 16 maplar varmı onuda söyle bari birde fan sitenizin adını pm olarak atarmısın
  • quote:

quote:

ooo ozaman güzel birde player sayısını 32 kişilik yapsalar varya tadından yenmez ayrıca 16 vs 16 maplar varmı onuda söyle bari birde fan sitenizin adını pm olarak atarmısın

Alıntıları Göster
    Rusya Betası'nda Malesef Max. 8v8 kişilik maçlar oluyor. Feedback Odalarından biz yine Israr edeceğiz Hiç Olmassa yeni bir oyun modu ile 12v12 bir Mod ve Harita Olması Kalabalık Oyun Seven Player'ler İçin İyi Olucaktir. Feedback Odalarındada Bu İsteğimizi Üstüne Basa basa belirteceğiz.

• quote:

Rusya Betası'nda Malesef Max. 8v8 kişilik maçlar oluyor. Feedback Odalarından biz yine Israr edeceğiz Hiç Olmassa yeni bir oyun modu ile 12v12 bir Mod ve Harita Olması Kalabalık Oyun Seven Player'ler İçin İyi Olucaktir. Feedback Odalarındada Bu İsteğimizi Üstüne Basa basa belirteceğiz.

fan sitenizin adresini göndermediniz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.