Şimdi Ara

Warface [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
8
Favori
35.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.warfaceturkiye.com
  • Arkadaşlar Türkiyeye bu ağustos gibi gelebilme ihtimali varmı keşke gelse adam gibi bir oyun oynasak uzun zamandır oynamıyorum
    İnşallah da hile olayı yaşanmaz,hile yoksa gelmiş geçmiş en kaliteli oyun olur haritalar da işin önemli bir kısmı ama büyük ümitlerle bekliyorum bu oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

Arkadaşlar Türkiyeye bu ağustos gibi gelebilme ihtimali varmı keşke gelse adam gibi bir oyun oynasak uzun zamandır oynamıyorum
    İnşallah da hile olayı yaşanmaz,hile yoksa gelmiş geçmiş en kaliteli oyun olur haritalar da işin önemli bir kısmı ama büyük ümitlerle bekliyorum bu oyunu.

sanmıyorum ağustosta çıkacağını oyunun ama kapalı betası bu ayın sonuna doğru çıkacakmış açık betada eylül ortası-ekim gibi çıkabilir.Tahminimce
  • Haziran Sonu Gibi Kapalı Beta Başlarsa Eylül Ekim Gibi Tam Sürüm Başlar.
    Acik Betayı Yaza Sıkıştıracaklar.
  • up+
  • up +
  • Şu anda Rusya betasını oynayabilen arkadaşlar varsa oyun id'lerini yazsınlar ilk mesaja ekliyim. Herkes birbirini ekler.
  • Roportajıda ekleseniz fena olmaz
  • Nasıl oynayabilirim ?

Ayrıca kan efektleri çok kötü.
  • up up +
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewiLMatraK

up up +

kardeşim uplaya uplaya bi hal olduk konuyu ama bi gelişme yokki yazacak bişe bulamıyo millet :D
  • En İyisi Bi Roportaj Daha Yapayim :D :D
  • quote:

En İyisi Bi Roportaj Daha Yapayim :D :D

bencede daha iyi olur ama roportajda kurtarmıyor artık geçen yaptığın roportajda adam ser vermiş sır vermemiş ayrıca oyundan ses seda yok reklam falan yok ondan dolayı durgun burası
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardlove_72

quote:

En İyisi Bi Roportaj Daha Yapayim :D :D

bencede daha iyi olur ama roportajda kurtarmıyor artık geçen yaptığın roportajda adam ser vermiş sır vermemiş ayrıca oyundan ses seda yok reklam falan yok ondan dolayı durgun burası

Valla Biz Yakından Takip Ediyoruz Ay Sonu Gibi Dediler Ama Ses Seda Yok.. Haziran Sonu Temmuz Başı Gibi Ses Seda Vermeden Başlatabilirler..
  • up up up
  • Ben Artık bu Aydan Ümidi Kestim Arkadaşlar
  • bendeöyle Bende ama heran herşey olabilir. süpriz gelebilir.
  • up up +
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.