Şimdi Ara

Warface Na, Eu ve TR serverlarında Hile ÇİLESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili donanım haber kullanıcıları ve yöneticileri,
    Sizlere son zamanlarda çileden çıkartan ve oyunu bırakma seviyesine getiren üzücü bir haberden bahsetmek istiyorum.
    Warface my.com tarafından satın alındı. Ve yaptığım araştırmada özellikle eu ve na serverına girişte anti-cheats software kullanımı oyun başlangıcında yabancı forumlarda da aktif olmadığı söyleniyor.

RM yani RANK MATCH / sıralama maçlarında girdiğiniz her savaşta en az 1 oyuncu ve neredeyse her iki takımın hileli klanlar tarafından savaşına tanık oluyoruz. Rank sıralaması alanlar PVP maçlarında boy göstermeye başladılar.

Ben sniper'cıyım. 1,8 olan KD seviyem 1,4'lere sadece 1 saatte geriledi :D. öyle ki wallhack haricinde sadece aimbot değil, autoshot özelliği de aktif. Oyun henüz 3sn başlama aşamasında bile bombalar yağıyor karşı taraftan veya sizin takımdaki oyuncu bombayı karşı tarafa sallıyor ve süre esnasında siz hareket edemeyerek bomba tarafından öldürülüyorsunuz :)..

En kötü tarafı WH kullanırken Örneğin Piramit adlı sabotaj (bomba kurma) bölümünde piramidin diğer ucundan sniper ile diğer taraftaki (Duvarın arkasındaki yani duvardan mermi geçirerek) oyuncuyu öldürebilmesi.

www.twitch.tv/byjuststar 'da yaptığım canlı yayınlarda videoları izleyebilirsiniz. Elimden geldiğince artık video çekip twitch kullanıcılarına dünyaya paylaşacağım.

Lütfen siz temiz oyuncular da tepkinizi oluşturmak için facebook hesaplarınızda ve Türk ve yabancı bağımsız forumlarda çektiğim veya çektiğiniz videoları paylaşarak tepkinizi ortaya koyun. Aksi taktirde onca paralar ve zaman harcadığımız emeğimiz ve alın terimiz boşa gidecek.

Donanım haber yöneticilerinin de bu konuyu ana sayfada kendi çektikleri bir röportajda ve videoda tüm Türkiye ile paylaşmalarını önemle rica ediyorum.
    Hilesiz bir oyun ağı dileği ile.
    Saygılarımla.
    Alican YILDIZ

• warface ye acıyorum my.coma sattılar ilk güncellemede tr yama ile tr serverleri kapatıldı warface 2017 diye bir tane daha actılar madem acacaktınız nie sattınız oda fazla tutmadı zaten :)
    sen cs ye basla oyun yöneticisi veya cs go oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.