Şimdi Ara

WarForPried açıldı(Gaia) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gırebılırsem benıde alırsan guıldıne sewınırım
  • Ben aticam pm sana girersem tabi ben listeye adımı yazdırmısım çünkü
  • bende gaia ya 3deneme tak giriyor işallah nazar deymez
  • Gell bana bi çare benimki niye girmiyor....Taktik maktik mi var dicem DH SRO bölüü başlıcak yine yok öle birşey diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosmosfb

Gell bana bi çare benimki niye girmiyor....Taktik maktik mi var dicem DH SRO bölüü başlıcak yine yok öle birşey diye...

Belik oyun deolu olduğu için giremiyorsundur.Taktik arıyorsan en iyi taktik premium almaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bezzar

quote:

Orjinalden alıntı: cosmosfb

Gell bana bi çare benimki niye girmiyor....Taktik maktik mi var dicem DH SRO bölüü başlıcak yine yok öle birşey diye...

Belik oyun deolu olduğu için giremiyorsundur.Taktik arıyorsan en iyi taktik premium almaktır.

Tamam dostum döncem ben sana...
  • Bana 50 LwL wizard yapıp verirsen gelirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wizzyy

quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Arkadaşlar maddelere uyan arkadaşları alıyoruz...Ana madde aktif oyuncu...Geriden izlemeyen oyuncu...

kardeş oyuna girebilsem aktif olacam ama giremiyom ki eğer girersem kime pm atcam bu arada

CheckMate yada Arif
  • Arkadaşlar guilde girmek isteyenler CheckMate ya da AmeLee pm atsın pre felan olması şart değildir...Bazı değişiklikler yapıldı...
  • Ah bi girsem kasaya başlıcam ama hiç giremiyorum ki.Bakalım bu hafta kapasite 3500e çıkarsa gelip kasmaya başlıyorum.Geç başlamış olcam ama inş güç olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VayaConDios -- 6 Eylül 2008; 23:45:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.