Şimdi Ara

WarForPried açıldı(Gaia)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geç başladık geç açtık ama gelicem diyipte gelmeyen başka guildlere gidenler baştan söyleseydi hiç başlamazdık...
    Kurallar aynı actif player arıyoruz pm CheckMate

• oyuna girebilsem
  • Gelcem deyip gelemeyenler zaten okullar başlayınca oyuna veda edecekler , takma daha iyi oldu onları almaman.Başarılar...
  • Takmak sorun değil...Bazıları union olacağımız guilde felan gitmiş madem onlara gidice nniye bize kesin size gelem diyorsun...
  • Ben kesn sizdeyim ama oyuna girmiyor ki
  • oyuna girirsem benide alırmısınız
  • Arkadaşlar maddelere uyan arkadaşları alıyoruz...Ana madde aktif oyuncu...Geriden izlemeyen oyuncu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Arkadaşlar maddelere uyan arkadaşları alıyoruz...Ana madde aktif oyuncu...Geriden izlemeyen oyuncu...

kardeş oyuna girebilsem aktif olacam ama giremiyom ki eğer girersem kime pm atcam bu arada
  • JackDanieLs nıckım pm atıcam inş yer yok demezsın
  • bugün giremedim kusura bakma lw kaldı 16'da

banlamazsın dime

wizzy CheckMate 'ye atcaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ´ Raéγ -- 3 Eylül 2008; 18:57:06 >
  • ya beyler oyuna girmio bi dc yedim bidaa girmio AmeLee !
  • küçük bi konuda merakımı giderirseniz sevinirim

oyuna bile giremeyen player nasıl aktif olabilir ? premium olmadan oyunda aktif olma diye bişey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

küçük bi konuda merakımı giderirseniz sevinirim

oyuna bile giremeyen player nasıl aktif olabilir ? premium olmadan oyunda aktif olma diye bişey yok.

Dogruda.İyi yönden bakarsak.Oyuna girince basıcaklardır preye.
  • quote:

Haklısın kuralları verdik yarın şutlama başlıcak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

quote:

Dogruda.İyi yönden bakarsak.Oyuna girince basıcaklardır preye.

biraz fazla iyimser geldi bana

walla biz gaia da aktif olarak başladık ama henüz nick vermiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 3 Eylül 2008; 19:29:53 >

• İlk açtığım konuya ismini yazdırıpta ortada görünmeyen arkadaşlara hiçbir laf demiyorum...Madem gelmiceklerdi neden gelecez deyip başkalarını ayarlamaktan ettirdiler bilmiyorum extranooba laf sayıyoruz ama bu forumda SRO bölümünde ki bazı kişiler hariç gerisi diğerleriyle aynı değilse bende dişimi kırıcam...
  • Sabah itibariyle 2 lvl olduk...Oyuncu aramaya devam...
  • herkez Türk gücü dio bilmemne dio Kale türklerin olucak diyo ama büssürü guild açılıyo ve hepsinin dh de konuları var bi tanesinin bile ilmi Türkçe deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXCeZa11Xx

ya beyler oyuna girmio bi dc yedim bidaa girmio AmeLee !

Gaia'daki AmeLee sen misin ? Banit kalesinde pt yapmıştık AmeLee wardı ptde . Bu arada __EFENDİ__ ben DarK_HeRo sana oyunda pm attım kasıorum sora alırım dedin tahminen ne zmn alırsın ?
  • Kusura bakma ama Pried ne demek ? Pride yazacaktınızda yanlışlıkla Pried mı yazdınız ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.