Bildirim
Warframe hack durumu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyunda hiç hile görmedim. Zaten hileye de ihtiyaç duyulmuyor çünkü oyunda online diğer kişilerle birlikte seçtiğin gezegendeki bölgede savaş veriyorsun. Karşındakilerde yapay zeka... -
Hile var dostum fakat çok değildi benim oynadığım zaman.Tüm levelleri vb. maxlayan hile var mesela bizzat şait oldum + o kişi denk gelirse takımdaki herkes etkileniyor herkesin yükseliyor,tr serverinde ihtimal az fakat ing serverinde çok -
Hile yok oyun içinde otomatik hile engelleyen program mevcut. Yani kalkıştıkları vakit otomatik olarak sınırsız ban yiyorlar.. -
Bazı sitelerde ücretli hacktool satanlar var, hileler genelde oyuna o anda etki eden programlar oluyor, yani kalıcı olarak işe yaramıyor. Oyunda bulunan anti hack araçlarınında ne yazık ki çok rahat önüne geçiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunda hack olsa ne olur olmasa ne olur sonuçta co op oyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X