Şimdi Ara

riot games ban sistemi mükemmel !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 gün ban yemiş hesabıma girip 2 oyun oynadım 2. oyunumda bilerek feedleyen thresh geldi çok kötüydü yada bilmiyorum ama şu chat loguna ban yemem muazzamriot games ban sistemi mükemmel !

• Cidden saçma olmuş bu tarz flame her maçta yazan illaki var. Sınırsız ağır olmuş sohbet banı iyi giderdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • flame yapmış sonra rito rito

sibisttin il bini fake hesabımn mı
  • Oha aynısı başıma geldi. İki maç attım sadece 14 gün bandan sonra. Birinde baya baya taşıdım hatta. Bir zafer bir bozgun zaten. Cidden kalıcı ban nedir. Destek ekibini meşgul ediyorum bu aralar bakalım.

Edit: Hocam benim chat log'u da benzer. Sadece gülmek ve şikayet etmek var. Destekle iletişime geçip bir şeyler başarabilir miyiz bilmiyorum ama. Siz ne yapacaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 18 Temmuz 2017; 23:51:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perma yiyen herkes hak ediyor. Flame yapmayana perma atmıyorlar. İyi olmuş.
  • yalnız bu temizinden flame knk
  • bu sağlam flame önceden yaptıysan 14 gün yerinde olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MrCleanse M kullanıcısına yanıt
    14 gün güzel bir ceza fakat böylesi bir olay için perma ban aşırı ağır.

• flameahmeti taniyonmu knk

• quote:

Orijinalden alıntı: Barkside

yalnız bu temizinden flame knk

Oooo knk sen bırakmadın mı hala seni buralarda görmek ne güzel
  • Ağır ceza olmuş, bilerek besleyenlere bu kelimeler az bile, burda haketmiş vs diyenlerin maçına gelse onlar söver perma yeseler sövdüm chat banı yerine perma yedim diye konu açarlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamie Cook

quote:

Orijinalden alıntı: Barkside

yalnız bu temizinden flame knk

Oooo knk sen bırakmadın mı hala seni buralarda görmek ne güzel

2 sezondan sonra bi cumbek yaptim xd

• Ağır diyenlere şaşiriyorum.Adam zaten 14 gun bani almış demek ki bir geçmişi var,riot akillansin diye 3 kez uyarmis.Ve adam hala 2.maçında bu kadar flame yapıyorsa kusura bakmayin ama hak ediyordur.Bir kez daha reportlarin işe yaradığını gördük allaha şükür.Senin su macta yaptığın flame ile 15 maç atarim ben

• Flame, takım uyumuna aykırı tutum ne ararsan var. İlla küfür etmen gerekmiyor ceza alman için, küfürden beter ediyorsun takimdakileri banane ya ne uğraşcam diyerek

• birader ben bundan ban yedim ötesi yok

riot games ban sistemi mükemmel !
  • chatte spamlarsan ve report yersen chat-ban yiyorsun kimse senin ne yazdığını okumuyor aslında sistem böyle çalışıyor yoksa anında ban atılması mümkün değil ticketlara bile kaç günde yanıt veriyorlar raporları incelemeleri ne kadar sürer sen düşün
  • Haklı Ban.
    Zaten önceden 14 gün chat ban yemişsin. Ayrıca konuşmayı inceledim. Tahrik etme ve kişiyle dalga geçme var.
    Sanki takılmıyor gibi hareket etmişsin ama bunu chatte dile getirmek tahrik unsurudur. Küfür etmediğin ceza almayacağın anlamına gelmez. Flame yapmışsın ve huzur bozmuşsun. Flood atmışsın.

Bunlar Riot tarafından yasak olarak nitelendirilecek şeyler. Chat banı yedikten sonra üzerinden 1 sezon geçene kadar yazışmalara dikkat etmek gerekir. Geçmiş olsun.
  • ben hala başka server'dayım galiba; adamlar hala ana avrat düz gidiyor report ediyorum hiç bildirim gelmiyor...
    kolay kolay chata bir şey yazmadığım için benim kafa rahat
  • yeni honor sisteminin bu tip muhabbetleri baya azaltacağını düşünmüştüm aslında.
  • Arkadaşlar gerçekten ağır flamelemişim şimdi anladım 30 sayfa yazmasam sanirim ban yemicektim ha birde ailevi ve dini değerlere hakeret etmeseydim keşke :D tutamadim kendimi haklisiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.