Şimdi Ara

riot games ban sistemi mükemmel ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SerkanHur

flame yapmış sonra rito rito

sibisttin il bini fake hesabımn mı

Smurfum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Güzel olmuş, bu gayet de flame. Böyle yazılar yazıldı mı oyunun oynanası kalmıyor zaten.

Kötüler belli etti kendini

• Bildigin kari gibi dirdir yapmissin yakismiyor yazmayip gececektin

• İnşallah perma yersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben direk küfür etmemek için rahatsız olduğum kişileri engelliyorum yazı falan sadece baron, gang geliyorum vs yazılar hariç yazmam. Herkesede bunu tavsiye ederim. Böyle flame yapanlarada, küfür edenide direk report.

• sen vukaatlısın moruk . GBT temiz değil dikkat etmen lazım.. oyunda ağlamak size ne zevk veriyo ne kazandırıyo hala çözemedim..
  • Haketmişim demeseydin içimi boşaltacaktım sana :D
  • otomatik ban yiyosun " . " yazsan bile perma yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Senin gibilere yer yok bu oyunda.

haklısın dostum eminim yoktur :D
  • Banlıyorlar aga affetmiyor sistem çok katı. 14 gün yedim ben de . Konuşmamak lazım hiç en güzeli. Ama insan duramıyor ,banlansında sileyim oyunu.
  • bana boş ekran göndermişlerdi bir keresinde. chat banı yiyince herkesi susturup tek kelime etmedim. millet replemiş oyunda yazdıklarımı bana yolladılar bomboş sayfa. otomatik yani o sistem, bir kere inceliyorlar küfür ettin mi diye sonra her repte direk nanay yavrum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klaore

Ağır ceza olmuş, bilerek besleyenlere bu kelimeler az bile, burda haketmiş vs diyenlerin maçına gelse onlar söver perma yeseler sövdüm chat banı yerine perma yedim diye konu açarlar.

Bilerek besleyen adama sövünce adam beslemeyi bırakıyo mu veya adam çok mu üzülüyo sanki

Adam oyunun kurallarını ihlal ediyor ama sen de ihlal ediyorsun seninkini haklı çıkarmaz yani bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Yesil Ok

quote:

Ağır ceza olmuş, bilerek besleyenlere bu kelimeler az bile, burda haketmiş vs diyenlerin maçına gelse onlar söver perma yeseler sövdüm chat banı yerine perma yedim diye konu açarlar.

Bilerek besleyen adama sövünce adam beslemeyi bırakıyo mu veya adam çok mu üzülüyo sanki

Adam oyunun kurallarını ihlal ediyor ama sen de ihlal ediyorsun seninkini haklı çıkarmaz yani bu

Herkesin sinirini çıkartma şekli farklıdır. Kasıtlı olarak benim hakkıma giren kim olursa olsun o an karşılığını alır. Malum sanal alem olduğundan dolayı küfür ve iğneleyici bir kaç kelimeden öte olamaz. Eğer benim hakkım yeniyor ise ve ben göz yummayıp karşılık verdiysem hemde üstteki arkadaş gibi tek küfür etmeden riot buna göz yummak zorunda. Küfür edeni geçtim bu şekilde konuşan ceza yese, sende oynamıyordun bu oyunu bende ki tr'nin hali göz önüne alınınca bu tarz konuşanlara melek gözüyle bile bakılabilir (:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Herkesin sinirini çıkartma şekli farklıdır. Kasıtlı olarak benim hakkıma giren kim olursa olsun o an karşılığını alır. Malum sanal alem olduğundan dolayı küfür ve iğneleyici bir kaç kelimeden öte olamaz. Eğer benim hakkım yeniyor ise ve ben göz yummayıp karşılık verdiysem hemde üstteki arkadaş gibi tek küfür etmeden riot buna göz yummak zorunda. Küfür edeni geçtim bu şekilde konuşan ceza yese, sende oynamıyordun bu oyunu bende ki tr'nin hali göz önüne alınınca bu tarz konuşanlara melek gözüyle bile bakılabilir (:

Sinirini çıkart çıkartma diyen yok ki çıkartırsan eninde sonunda cezasını alıyorsun dediğim şey bu. Riot göz yummak zorunda nedir ya dalga mı geçiyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sinirini çıkart çıkartma diyen yok ki çıkartırsan eninde sonunda cezasını alıyorsun dediğim şey bu. Riot göz yummak zorunda nedir ya dalga mı geçiyorsun

Bu zamana kadar hep göz yumuldu zaten, göz yummazsa kepenkleri kapatıp giderler biraz mantıklı düşün. (:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi olmuş

• karı gibi yazmıssın destan ne aglamıssın sanki sen report diye aglayınca karısı reportlayacak kaldıkı böyle yazınca eline ne geciyo beter ol
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.