Bildirim
Warframe Topluluğu (PS4)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PSN: First_Gamer_Boss
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up 2-3 kişi daha gelsin akşam atalım işte -
Aynen bekliyelim 2-3 kisi daha gelsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
up -
psn : knockout3506 -
Psn: JonVaynen
arkadaşlar birde oyun hakkında bilgi alabileceğimiz yazı. blog. tarzı bşey var mı ? -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benide ekleyin warframe için beyler +25 grubunla ayrı sizinle ayrı oynayabilirim,hergün oynuyorum.imzamda adresim yazılı. -
psn: semihsrc -
-
Ben de oyunu indirdim. Daha hiç oynamadım. Yine de adımı yazdırayım.
PSN:ZorkSheld -
ben üç dört kere oynadım... enteresan bi oyun ama bf den vakit kalmıyo
psn burhantet -
MackXtreaM bende yani yeni başladım -
Beni de ekleyin. PSN: drilluzive -
dün biraz baktım oyuna, 3-4 bölüm geçtim, oyun iyi mi vasat mı çözemedim... gears of war a benzemiş biraz... -
indirmeye başladım deneyelim bakalım. -
Büyük bi yabncı clana girdim,takılmak isteyen eklesin TR PSN adresimi; darkdogan.Şu an herhangibir prime warframe den bile 1 tık güçlüyüm.Fena aksiyon dönüyor,özellikle tower ıv görevlerde.NOT;Oyunu amerika psn den indirin PS4 sistem dilini türkçe yapın oyun türkçe!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 20 Şubat 2015; 13:45:11 > -
ekleyin bende oynuyorum. yardımcı olalım birbirimize -
Dostlar bu oyun nasıl bir şey yahu hep görüyorum da bi indiremedim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X