hocam merhaba. Oyun şuan indirimde fakat ek paketinin çevrilmediğini gördüm. Acaba ek paketi çevrilecek mi? Ona göre oyunun ek paketli halini almayı düşünüyorumda. Cevap verirsen çok sevinirim. Elinize emeğinize sağlık |
Warhammer 40,000: Rogue Trader Türkçe Dil Desteği ile Sizlerle!!! (2. sayfa)

-
-
75 saati devirdim, sanıyorum %60 kadarını bitirebildim. Fırsat buldukça oynamaya devam ediyorum. Oyun başına oturduğunuz ilk 10 dakikada sizi içine çekiyor ve saatlerce kalkamıyorsunuz. Acaba şimdi ne olacak, şu durumda ne karar versem diye düşünürken hikayeden hikayeye atlıyorsunuz. Zayıf olduğu yönler var, özellikle prodüksiyon (animasyon kalitesi vb) çok kötü, 20 sene geriden geliyor. Ancak oyunun metinleri o kadar iyi yazılmış ki sıra tabanlı ve crpg seviyorsanız bu oyuna bayılmamanız çok zor.
Türkçe desteği de dillere destan olmuş. Profesyonel çevirinin tadı bir başka oluyor. Kaliteli bir tuğla roman okurken bir yandan da oyun oynuyorsunuz.
Bayıldım.
Bu oyunun Baldurs Gate 3 seviyesinde bir prodüksiyonla yapıldığını düşünemiyorum. O durumda türünün bir numarası olabilirdi ki şu an da ona çok yakın bir konumda benim için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X