Şimdi Ara

Warhammer 40,000: Rogue Trader Türkçe Dil Desteği ile Sizlerle!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Warhammer 40,000: Rogue Trader Türkçe Dil Desteği ile Sizlerle!!!

Hepinize selam olsun Lord Kaptanlar! Ben Gökhan Halil Düzgün.

Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız Warhammer 40,000: Rogue Trader artık Türkçe! 23 Studios olarak daimî desteklerinden ötürü Türk oyuncu topluluğumuza ve Owlcat ailesine teşekkürlerimizi ve minnettarlıklarımı sunarak başlamak istiyorum.

90'ların ortasında tanıştığım RYO türü, hâlâ sevdalısı olduğum ve geçen onlarca yılda oyun zevkimi şekillendirmiş, ona yön vermiş bir türdür. İlk Fallout'lar, Baldur's Gate'ler, Icewind Dale'ler ve Divine Divinity gibi izometrik RYO'ları ilk oynayışımda aldığım keyfi bugün tarif bile edemem.

Hâliyle Rogue Trader'ı ilk duyurduklarında heyecandan kıpır kıpırdım. Warhammer 40,000 evreni sonunda hak ettiği o derin, klasik RYO'ya kavuşacaktı. Oyunun yapımı sürerken Owlcat'teki o değerli insanlarla yollarımız kesişti. 23 Studios ailesi olarak RYO'lara duyduğumuz tutkuyu gördüler ve bu şaheseri Türkçeye kazandırma fırsatımız doğdu.

Aradan bir yılı aşkın bir süre geçti. Ekibimizle oyunun muazzam anlatı kalitesine yakışır bir yerelleştirme ortaya koymak için gece gündüz çalıştık ve nihayet karşınızdayız işte: Rogue Trader artık Türkçe dil desteği ile sizlerle. Bize bu süreçte her türlü desteği sunan kıymetli Owlcat ailesine, canla başla çalışan ekip arkadaşlarıma ve destekleriniz için siz oyunculara sonsuz teşekkürler.

Maceranıza şahsi ve devasa uçsuz geminizde başlayarak, henüz yeni haritalandırılmaya başlamış ve inanılmaz tehlikeli bir bölge olan Koronus Enginliği'nin çok sayıda sistemine yolculuk ediyorsunuz. İmparatorluk'un ücra bir köşesi olarak görülen bu bölge, tehlikeli yaratıklar ile muazzam kazanç ve keşif fırsatları barındıran devasa büyüklükteki bir uçsuz alanını kapsıyor. Asla yalnız seyahat etmeyen bir Hür Tacir olarak size danışmanlık yapacak, çatışmalarda yardımınıza koşacak ve gücünüze güç katmanızı sağlayacak erdemli kahramanlarla, sapkın ruhsezerler ve sağı solu belli olmayan zenolardan oluşan maiyetinizi topluyorsunuz. Karşılığında da şahsi serüvenlerinde onlara rehberlik edebilir ve kaderlerini tümüyle değiştirebilirsiniz.

Görevlerde tebaanıza merhamet edebilir veya onları hor görebilir, Tanrı İmparator'a sadakatinizi koruyabilir veya İnsanlığın düşmanlarıyla el birliği edebilirsiniz. Karakterinizi oluştururken yaptığınız seçimler de dâhil her bir kararınız ve eyleminiz, oyunun açık dünyasını ve o dünyada yaşayanları etkileyip değiştirir. Kıssadan hisse, her şey inanılmaz detaylı ve özenli. Bu türü sevenler için kaçırılmaması gereken bir yapımken türe uzak olanlar için de kesinlikle göz atılması gereken bir oyun.

Maceramız bitmedi elbette. Daha önümüzde çevrilecek DLC'lerimiz var. Herkese keyifli oyunlar!

Warhammer 40,000: Rogue Trader Türkçe Dil Desteği ile Sizlerle!!!store.steampowered.com
    Save 45% on Warhammer 40,000: Rogue Trader on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2186680/Warhammer_40000_Rogue_Trader

• Elinize saglik

• Türkçe geldiği gibi aldım oyunu. Umarım Pathfinder Wotr için de gelir.

• Elinize, emeğinize sağlık. Tür olarak uzak bir yapım olsa da Türkçe geldiği için istek listeme aldım.Warhammer 40,000: Rogue Trader Türkçe Dil Desteği ile Sizlerle!!! 

• Oo reisim Harikasın !!! Senincevirdigin bütün oyunlari oynadim. ASLA HAVADA KALMADİ . Kesinlikle muhteşem hikayesi vardir ! Oyunu göztakibine aldim.

• Elinize sağlık. Umarım Türkçe'yi artık standart haline getiririz yakın zamanda.

• büyük iş. elinize sağlık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.