Şimdi Ara

Warhammer 40K: Dark Millennium Online (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
7.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

oyunun 2 faction olması kesinleşti cok ciddi lore problemleri yaşanabilir hele eldarları space marinelerin yanında savaşırken görürsek ölümcül bi hata olur.
    umarım imperium+space marineler ve chaosların etkilediği orklar dışında ırk eklemezler loreyi kurtarmak için

....

Space Marineler ile Eldar ları aynı çatı altında toplarlarsa (birde Taular?!?) W40K fanları savaşa açar oyuna.
    Nasıl yapacaklar facitonları çok merak ettim şimdi, Age of Reckoning deki hataları tekrarlamazlar umarım.( 4 ana şehrin kapatılması mesela...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

oyunun 2 faction olması kesinleşti cok ciddi lore problemleri yaşanabilir hele eldarları space marinelerin yanında savaşırken görürsek ölümcül bi hata olur.
    umarım imperium+space marineler ve chaosların etkilediği orklar dışında ırk eklemezler loreyi kurtarmak için

....

Space Marineler ile Eldar ları aynı çatı altında toplarlarsa (birde Taular?!?) W40K fanları savaşa açar oyuna.
    Nasıl yapacaklar facitonları çok merak ettim şimdi, Age of Reckoning deki hataları tekrarlamazlar umarım.( 4 ana şehrin kapatılması mesela...)

öyle bi hata bütün war40k fanlarını çöpe atmak olur. umarım fanlar bi kenara atılmaz. belki ek paketlerle eldar ve tauları ekleyip 3. faction çıkarırlar zor bir ihtimal ama bence mantıklı olur hem oyun toparlanır hem biraz ekmeğini yerler

• quote:

all of the playable races are going to fit into one or the other.

mmo rpg gibi lore mevzusunun çok önemli olduğu bir türde çok saçma bir mevzu olmuş bu cümle. Veya gamesworkshop' un böyle bir şeye izin vermemesi gibi bir durum olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

quote:

mmo rpg gibi lore mevzusunun çok önemli olduğu bir türde çok saçma bir mevzu olmuş bu cümle. Veya gamesworkshop' un böyle bir şeye izin vermemesi gibi bir durum olabilir mi ?

zaten isim ve konu hakları games workshoptan alındığı için games workshop izin vermeden lore ve karakter tasarımı konusunda dahi adım atamayacaklarını düşünüyorum yani bu kararın türkçesi biz workshop'a sorduk 2 factionu olur dediler bizde 2 faction yaptık gw aynı şeyi warhammer online da yaptı umarım para arzusu peşinde koşarken ellerindeki pirinçten de olmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 30 Eylül 2011; 14:15:59 >

• quote:

quote:

quote:

zaten isim ve konu hakları games workshoptan alındığı için games workshop izin vermeden lore ve karakter tasarımı konusunda dahi adım atamayacaklarını düşünüyorum yani bu kararın türkçesi biz workshop'a sorduk 2 factionu olur dediler bizde 2 faction yaptık gw aynı şeyi warhammer online da yaptı umarım para arzusu peşinde koşarken ellerindeki pirinçten de olmazlar

o zaman nedir bu 2 faction merakı anlamadım gitti. Keşke wow 2 faction içeren bir oyun yapmasaydı Umarım sm- imperial guard vs chaos - ork olur başka türlü kurtarmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman nedir bu 2 faction merakı anlamadım gitti. Keşke wow 2 faction içeren bir oyun yapmasaydı Umarım sm- imperial guard vs chaos - ork olur başka türlü kurtarmaz.

durum karmaşık yapan aslında gwnin ta kendisi senelerdir sm üzerinden felsefe yapan bi firma karşılarına konulan ordular genelde chaoslar warhammer fanı olmayan insanların çoğu bu iki ırkı tanıyorlar hele space marineler o kadar destansı gösteriliyolar ki oyunda 2 faction bile büyük dengesizlikler yaşıyacak yani 1 gurup chaos üzerine koşan milyar tane force commander görürsek şaşırmayız 3 faction eldar tau yapsalar onlardan olsa olsa belediye olur ırk değil

• Tau belediyesi Orc kesim şenlikleri :)

4 ırk yapsınlar, herkes kafasına göre takılsın bence. Chaoslar la Orclar bir arada olsalar dahi (ki bir yere kadar), Space Marinelerle Imperial guardlardan başka bir tarafı birleştirmeleri saçma olur.

Games workshop umarım bunda diretir adamlara.
  • quote:

Tau belediyesi Orc kesim şenlikleri :)

4 ırk yapsınlar, herkes kafasına göre takılsın bence. Chaoslar la Orclar bir arada olsalar dahi (ki bir yere kadar), Space Marinelerle Imperial guardlardan başka bir tarafı birleştirmeleri saçma olur.

bende en mantıklısının şu an için kesinleşen ırkların yeterli olacağını düşünüyorum. games workshoptan sakın medet umma onlar için paraya giden her yol kutsaldır. yoksa gidipte warhammer online'ı hırslarından dolayı çöp etmezlerdi
  • quote:

quote:

bende en mantıklısının şu an için kesinleşen ırkların yeterli olacağını düşünüyorum. games workshoptan sakın medet umma onlar için paraya giden her yol kutsaldır. yoksa gidipte warhammer online'ı hırslarından dolayı çöp etmezlerdi

games workshop ' un warhammer online ile ne alakası var oyunu onlar mı yaptı onlar mı dağıtımını yaptı hatta bi çok konuda direttiklerini sanıyorum zırhlar, armor, lore vs...

• Beyler oyun kac sene icinde gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vellastus

Beyler oyun kac sene icinde gelir?

2013 te sanırım... epey var beklemeye devam...
  • quote:

quote:

quote:

games workshop ' un warhammer online ile ne alakası var oyunu onlar mı yaptı onlar mı dağıtımını yaptı hatta bi çok konuda direttiklerini sanıyorum zırhlar, armor, lore vs...

yanlış biliosun games workshop warhammer isminin geçtiği herşeyde söz sahibidir çünkü isim hakları ve dünyası dahil tüm hakları bu adamların üstünedir yani games workshop oyun moyun yapilmaycak dese hiçbir firma warhammer ismini kullanamaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

yanlış biliosun games workshop warhammer isminin geçtiği herşeyde söz sahibidir çünkü isim hakları ve dünyası dahil tüm hakları bu adamların üstünedir yani games workshop oyun moyun yapilmaycak dese hiçbir firma warhammer ismini kullanamaz

tamam dostum söz sahibi olduğunu biliyorum fakat warhammer online ' ın kötü olmasında games workshop' un ne alakası var. Warhammer online kötüydü mythic yada herneyse yapımcı firma kötü oyun yaptı, dow2 iyiydi hala da iyi relic iyi iş çıkardığı için.

• THQ yeni oyun satış servisinde oyunun release tarihi 1 Nisan 2013 olarak gösteriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

THQ yeni oyun satış servisinde oyunun release tarihi 1 Nisan 2013 olarak gösteriliyor.

Off ya o sıralar lys ye hazırlanıyo olacagım neyse artık collectors ımı alırım koyarım onume moral olur
  • Bilgiler güzel ama Space Marineler ile Eldarların aynı çatı altında toplandığını da gözler önüne seriyor,
    İmparatorun "BLASPEHEMY, HERESY!" diye bağırdığını duyuyorum şimdiden ...

Ama ne demişler "Hope is the first step on the road to disappointment." Çok fazla ummamak lazım bu oyundan da, en azından space orc kebabı yapabileceğiz...
  • quote:

Bilgiler güzel ama Space Marineler ile Eldarların aynı çatı altında toplandığını da gözler önüne seriyor,
    İmparatorun "BLASPEHEMY, HERESY!" diye bağırdığını duyuyorum şimdiden ...

Ama ne demişler "Hope is the first step on the road to disappointment." Çok fazla ummamak lazım bu oyundan da, en azından space orc kebabı yapabileceğiz...

laf iyiymiş
  • eldar, space marine vs chaos,ork güncelleme paketiyle taular order'a dark eldarlar disorder'a dmo sonunu hazırlıyor hadi bakalım
  • abi üşenmemiş yazmısın detaylı gercekten cok güzell olmus ama direk pvsp tabanlı oldugunu duymustum warhammer serisi online oyunların bu yuzden biraz sıkınıtılı sanırım...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.