Şimdi Ara

Warhammer Online için PC Tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Warhammer Online: Age of Reckoning oynarken kasmayacak bi sistem gerekiyor. Bilindiği gibi çok oyunculu bir (MMORPG) oyundur kendisi. Emektar fx5200---512mb ddr ram---p4 3ghz olan sistemi yenilemek şart oldu.

Öncelikle 800ytl bütçem olduğunu söylemek istiyorum. Ekranda hareket eden birçok nesnenin olduğu bir oyunda(şehir baskınları, kale savaşları) nasıl bi sistem yapmam gerekir? Ram lere mi ağırlık verilmeli? işlemciye mi? ekran kartına mı? Bütçe kısıtlı olduğu için işime yarayan parçaya yatırım yapmam gerekiyor.

Pc konusunda gerçekden bilgim yok. Yorumlarınız cok işime yarayacak. Değişecek parçalar: Anakart, İşlemci, Ram ler ve Ekran kartı sanırım. Harddiskim de tarihi eser (40gb) bunu da değiştirmemin oyun açısından büyük artısı olur mu?

Zamanını ayırıp cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• oyunun cikmasina daha var . bekle ciksin ozaman upgrade yaparsin ne acelen var :) beta'sida cikacak yakinlarda , ona katilirsin daha iyi bir fikrin olur.
  • Oyunun çıkmasına daha var fakat şuanda wow oynamaktayım ve 512mb ram fx5200 olan bi sistemle oyun oynamak pek keyif vermiyor. Özellikle sıkıntım kalabalık zamanlarda fps nin 3-5 olması ki bu klavye kırdırır

Yorumun için ayrıca teşekkürler...
  • Yok mu bu konudan anlayan? Yardımcı olun lütfen.
  • Kardeş genelde MMORPG oyunlarda grafik cok fazla kastıracak türden olmuyor. Oyunun herkesde çalışması için olsa gerek aşırı detaydan kaçınıyorlar. Kanımca 8600 gt seviyesindeki aşağı yukarı 150$ civarlarındaki orta seviye kartlar işini fazlasıyla görecektir. Wow daki kasılmaların ise ramden kaynaklanıyor. Aynı sorun bende de vardı. Ramı 1 gb ye yukselttim iş çözüldü. 8600gt +512 mb ram (ha ramlerını 2gb yaparsan kaymaklı ekmek kadayıfı olur :) takviyesiyle o oyunda hiçbir takılma yaşamazsın.
  • Sorumun cevabını bulamadım ama mantık olarak; işlemci, ekran kartı ve ram lerin sağlam olması gerekiyodur galiba. Çok sayıda nesnenin hareket halinde olması işlemciyi zorlar gibisinden bi yazı okumuştum ama neyse

Bütçe 1000ytl oldu bu arada. Biraz fikir de edindim araştırınca. Aklımdaki sistem;

CPU---------------AMD Athlon X2 5200+ AM2 2.6GHz, 2048K, AM2 BOX İşlemci 149 $
    ANAKART----------MSI 7252-020 K9N, nVidia 6150 , DDR2, PCIExp, Socket 940 AM2 85 $
    RAM---------------Veritech 1024x2 (2048) MB DDR2 800 MHZ RAM 94 $
    HDD---------------SEAGATE 250 GB HDD SATA II NCQ 16 MB 71 $
    EKRAN KARTI-------POWERCOLOR X1950PRO Xtreme 512 MB PCIExp Ekran Kartı, DDR3 175 $
    KASA - PSU--------ASUS A45GA-450W, ATX12V, Ver 2.0 66 $

-------------- Toplam: Kdv dahil 1015 ytl 6ay taksit. ---------------

Bir oyun sistemi için 1000ytl ile başka neler yapılabilir yorumlarınızı bekliyorum

• Bence kardesim elindeki sistemi yükselt, makinana 1 GB ram ilave edersen ( hazir ramlar cok ucuzken), sonrasinda güzel bir agp ekran kartı çözümü ile sistemin seni en az 1 sene daha götürecektir. Ekran kartı olarak 1650x agp öneririm,ram ilavesi ve işlemciye biraz oc ile bomba gibi sistem olur. Ama klasik herkesin birbirine yaptığı tavsiyelerden istersen, bekle 22 temmuzu al bi e, al en pahalısından bir quad core intel işlemci, 2 adet 8800 ultra ilede sli yapıp 1000 w lık bir psu koydunmu 500 liralık bir kasya seni 3 ay götürür bu sistem, aman blue ray sürüsü almayi unutma, harddiskinde 2 3 TB olsun, nedeolsa internet beleş indirirsin 100mb hızla Sistemin güzel, rame ilave yap, ekran kartını değiş, oh be de!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.