Şimdi Ara

warior cleric skilleri??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar warior cleric kasıyorum tek el kılıc sılahım
    cleric skıllerinden hangilerini acmalıyım yardımcı olurmusunuz

• kardes arama yapmamıssın galiba..üst konularda cleric rehberi bulunuyor ordan bulabilirsin skilleri
  • cleric rehberi bulunuyorda wariorun hangi skili acacagı yazmamıs
  • Warriror'da one hand skilleri bide buffları açacaksın
    Hangi skilleri açacağını bulmak artık çok zor değil.Ne olsa oyunu iteyen Türkçe oynayabiliyor.Skillerin ne işe yaradığını okuyabilirsin skill ağacından
  • okudugum kadarıyla burda bu skıllerde benım sılahıma yarayan pek bir sey bulamadım ne bıleyım chin charları gıbı sandım lıght fire cold gibi sılahımın yanında extra bir seylere yarar dıye dusundum ama benım gordugum ıse cleric cold kullanacm onları kullanmak ıcın parti uyelerıne yan tek basıma yarayan bır sey goremedım arkadaslar adam akkıllı konuyla alakalı yardımcı olacak iseniz yazın yoksa orda turkce yazdfıgını bende bılıyorum nette rehber oldugunu bende bılıyorum rehberi okudum clerici sadece cleric skili olark acmıswarior cleric kullananlar hangi skilleri acar yazmamıs warior clleric charı olanlar yazzsın lutfn saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolky -- 27 Eylül 2010; 17:46:14 >
  • Warrior - Cleric ' sen bence açman gereken skiller ; Recovery , Bless , Holy Spell , Orbit ' tir . . İşine yarayacaklar bunlardır . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

Warrior - Cleric ' sen bence açman gereken skiller ; Holy Spell , Orbit

hangileri bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    ASAS
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladığım kadarıyla levelin düşük . . Holy Spell ' in ilk hali Holy Word , Orbit ' in ilk hali Healing Cycle(yazım yanlışı olabilir) . .
  • kardesım sen clericsin anladıgım kadarıyla cleric ne sıe yarıyor allahını seversen bir solesene chişn karekterindeki gibi mesala fire dan yararlanabılıyormuyuz dusmanın canını ındırıyormu cleric parti uyelerinin ısıne daha cok yarıyor anladıgım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylovemaking

kardesım sen clericsin anladıgım kadarıyla cleric ne sıe yarıyor allahını seversen bir solesene chişn karekterindeki gibi mesala fire dan yararlanabılıyormuyuz dusmanın canını ındırıyormu cleric parti uyelerinin ısıne daha cok yarıyor anladıgım kadarıyla

Hem kendine heal basıon , hemde partydekilere . . Warriorsan bence Cleric olmak zorundasın . . Ben şu kısmı anlamadım " . . . mesala fire dan yararlanabılıyormuyuz dusmanın canını ındırıyormu . . . " . . Eğer atack skilli var mı diye soruyosan , evet Cleric'in de atack skilleri mevcut . .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.